Гримиране - идеи и техники. Тема № 83

• 55 007
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
Абсурд да сложа сенки без база. Ползвам основно висок клас палитри, но разликата в представянето и трайността им с и без база на моите мазни и паднали клепачи е огромна. Имам две любими бази, които според мен се справят еднакво добре, едната е висок клас, а другата е дрогерийна. И с двете сенките ми стоят непокътнати по 12+ часа.

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 15:08 от esmeralda23

# 571
И аз винаги слагам база. Има огромна разлика. Особено при сенки по-нисък клас.
Esmeralda23, кои бази ползваш?

# 572
Too faced shadow insurance и Milani. И двете бази са бетон, много съм доволна. Една тубичка е много икономична, над година карам с нея.

# 573
След два дни проби и опити да задържа сенките на място в последните два часа смених изцяло грима. Все пак се възползвах от съвета на Петрова - първо коректор, запечатан с пудра, после дълготрайните сенки. Огромни благодарности за съвета Петровче, сенките не мръднаха! Благодаря също така на Ния за ФДТ и спиралата и на Агента за това, че някога ми отвори очите за Kevyn Aucoin.

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 16:01 от illlzy

# 574
Illzy, на живо гримът беше дори още по-хубав. Красавица!

# 575
Прекрасна си, мило момиче! Само напред и нагоре във всяко начинание! ❤

# 576
Невероятна си! Не знам каква ти е била първоначалната идея, но този грим толкова много ти отива! Heart

# 577
Прекрасно момиче, но аз сенки не виждам. И ако приема съвети, един от мен.
Наблегни на миглите и тъмен молив във водната линия не слагай. И продължи да опитваш със сенките, ако държиш на тях. От друга страна, мен ако питаш, грим ти трябва само колкото да не си без нищо. Достатъчно хубава си и без него.

# 578
Благодаря ви!

elia, не се крий! Знам какъв ти беше грима снощи, показвай, за да се наслаждават и останалите.

Петрова, пускам клипа на грима, който първоначално щях да правя. Поради някаква причина опушеното не успях да го доизпипам, а сенките, които избрах ми идваха твърде тъмни спрямо използваните на клипа . Заложих само на cut crease, за да не се размазва.

Soft Click, за съжаление на снимката никога не същото, като на живо. Иначе от години не слагам тъмен молив във водната линия, ама като сложа под горните мигли и често се разнася по водната линия на долните.

# 579
Момичета, съвети относно поставяне на изкуствени мигли за начинаещи?

# 580
Illlzy, според мен твоят грим е по-добър от видеото за твоето лице. И комплименти за липса на смоуки/брокатени/космически хайлайт изчанчении! Не че не нося и такива с кеф, просто сега снимките ти ще са вечни, визията си е твоя, а не нещо, което няма да познаваш. И аз тази Лиса, червилото е великолепно. Познах ли?

# 581
Остави, една колежка така се беше намазала с космически брокати по половината лице, че чак и аз се учудих, а не съм от хората, които лесно се впечатляват. 😂

Този път изневерих на Лиса, червилото е Chanel Rouge Allure Laque 80. Не е изключително дълготрайно като тези на Лиса, но пък е много хубав цвят, а и за такава консистенция се задържа доста време.
https://www.chanel.com/apac/img/prd-emea/sys-master/content/h81/h91/8939347181598

# 582
illlzy, твоят грим ми харесва повече! Иначе моливната техника ми е много любима, НО на моите очи застава изключително трудно. Хем имам много кожа, хем са ми леко навътре очите. Трябва си да си изградя добра основа и да запечатам хубаво, иначе става едно голямо нищо Joy

# 583
  • София
Момичета изкуших се от -40% на Mac в Делириум онлайн! Simple Smile
Ето какво поръчах:

Имал ли е някой ружа от тази пролетната колекция?

# 584
С някакъв код ли се намалява с 40%, при мен излизат с 2лв отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт