Гримиране - идеи и техники. Тема № 83

• 55 003
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
Petrova17, много си красива ❤Здрава и щастлива да си.

# 601
Благодаря, Sladkishi Heart

# 602
Прекрасна Петрова .... здрава,щастлива и мноооого обичана ❤❤❤

# 603
  • варна
Червилото е впечатляващо, защото не е твоето, но очите... ах очите!!! Прекрасни!!!Не слагам и не харесвам сенки, но това е нещо въздушно,ненатрапчиво, елегантно и т. н
Честит Рожден Ден! Пожелавам ти да си здрава! Спокойствие , сбъднати мечти и много добри приятели!

# 604
Петровче, защооо не го носиш по-често? ♥  Стои ти прекрасно, а в съчетание с тези сенки 😍

# 605
Благодаря Heart Не знам и аз защо, но Ния ме мотивира Blush Сенките са Наташа Глоу палитрата, на която се чудих страшно дълго време, но много я обичам сега. Измести Сълтри и пътува навсякъде с мен.

# 606
Петрова, прекрасна си? ЧРД!

# 607
Благодаря, Agent Heart

# 608
Петровче, честита да си! Здрава и все така вдъхновяваща Heart

# 609
Наспамих жестоко темата, но много ви благодаря на всички Heart

# 610
Петровче, разкош! Радвам се, че си го намерила! Много ти движи!

# 611
Петрова, жестоко красиво. 😍 Тъкмо се възхищавам на грима (и аутфита) на Мария Бакалова в същия стил. Обожавам червено червило и почти негримирани очи!

Скрит текст:
Марчето изби рибата! 🥰

Аз по този повод се сдобих с това червило. При нас отпадат маските за ваксинирани, така че скоро тръгвам по червено червило, спирала и лека следа от нюд шимър по очите. 😊

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 21:56 от Анонимен

# 612
Nia,благодаря! Беше на детето в тоалетката. Има вкус Joy
Soft Clisk, благодаря. Блазя ти за възможността да носиш червило без маска. Трябва да ни се покажеш Blush

# 613
Pink Dress, благодаря ти ❤ Носи ми се цвят определено. Щом ме одобрявате ще експериментирам по-често Heart Eyes
Petrov4e, аз най-малко имам правото като много "знаеща и можеща" в мейкъпа да давам съвети, но да си кажа, че сега пак ти гледах гримовете в Инстата и докато преобладават нюд и кафеникавите окраски ми се струва, че нещо липсва. Грима ми е по за зима, есен.  С цветното червило има внесени нотки на желание за щури, летни нощи, семпло, стилно и с доза сексапил!
Така, че по смело!  Цветна бъди!
Пак казвам,  извинявай,  да не се засегнеш нещо! Heart Eyes

# 614
Неее, няма как да се засегна! А и съм съгласна с теб, но някак не можех да се пречупя да нося ярки устни, но ще експериментирам смело вече Blush

Общи условия

Активация на акаунт