Гримиране - идеи и техники. Тема № 83

• 55 005
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ами това са намалените цени с 40%, не ползвам друг код.

# 586
Illzy, прекрасен грим и чудно се съчетава с цялостната ти визия!!!

Какво на КА харесваш Simple Smile

(гоня полет, та ми е малко изнервено, все още не сме влезли в Италия)

# 587
Здравейте,имам нужда от база за сенки и се колебая коя да си поръчам,моля за мнение

# 588
Агент, само контуриращата палитра с ружа Venice имам, но много ми хареса. Така че планувам да пробвам и единичните преливащи ружове, както и онзи лилавия хайлайтър просто защото е интересен.

# 589
Агент, само контуриращата палитра с ружа Venice имам, но много ми хареса. Така че планувам да пробвам и единичните преливащи ружове, както и онзи лилавия хайлайтър просто защото е интересен.

illlzy, лилавият хайлатър го гледах на 50% в douglas.de.

# 590
Да е жива и здрава прекрасната ми приятелка, Петрова и да покаже грим довечера, без дете е на почивка, изклюках я, няма извинение да не се покаже!

# 591
Имате ли  някакви отзиви за тази палитра (или другите и разновидности) или снимки на грим с нея или суочове?

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 20:31 от fsyyy

# 592
Весел празник, Петрова, пожелавам ти здраве, любов и вдъхновение! Надявам се, че между почивката ще покажеш някой-друг вид. ☺

# 593
Благодаря, вчера ме беше ударил мързела, ама Ния ме скастри и се мобилизирах набързо Joy

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 22:43 от petrova17

# 594
Много си красива!И на теб и на Ниа много ви отива цикламено на устните.Прекрасни Heart

# 595
Благодаря, Tamar Heart Трудно се възприемам и харесвам с ярко червило, но реших че рожденият ми ден е добър повод да изляза от зоната си на комфорт Blush

# 596
Бъди здрава и винаги много обичана Heart И аз трудно се възприемам с по-ярки цветове, така да свикнах с нюда.Може да се престраша за някой специален повод, имам доста натрупани червила, но така си отлежават.Понякога ги вадя и се червя за вкъщи, но като тръгна да излизам пак слагам кафявото Simple Smile

# 597
Благодаря ти Heart Давай смело и покаже някоя снимка да ти се порадваме Heart

# 598
Честита да си Petrova! Обичана, здрава и  щастлива да си! Heart
За мен това е много различен грим, от този който съм те гледала и бих казала, че това е грима трепач. Наистина червеното червило внася друга светлина!

# 599
Pink Dress, благодаря ти ❤ Носи ми се цвят определено. Щом ме одобрявате ще експериментирам по-често Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт