Гримиране - идеи и техники. Тема № 83

• 54 971
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
Искам да благодаря на Алена, че ми препоръча очната линия в бурканче на М.A.C. Това нещо стоя 12 часа без да мръдне. На всичкото отгоре имах късмет да я направя еднаква на двете очи (веднъж годишно стават чудеса и при мен, но не по Коледа). За съжаление не се сетих да снимам.  Взех и на Inglot. Скоро ще тествам и нея.  Благодаря ❤

Кой цвят? Blacktrack се държи добре при мен, но кафявата буквално изчезна за 15 мин на жегата... Голямо разочарование.

# 691
  • в 1001-та нощ
Коя кафява ползваш - те са две - Dopdown и Lowlights? Но при мен и двете са еднакво трайни. Най-много ползвам светлата. Дори и директно върху кожата. Може би при мазен клепчач, ако не е върху сенки - няма да е токова трайна. Но аз нямам такъв опит.

# 692
  • някъде под слънцето...
Дразнене , алергия и сълзене може да се получат от  всеки един продукт за грим.
Дори и от бяла козметика, не знам защо  грим във водната линия се обявява за главен рисков фактор за този проблем  Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 11:12 от sl

# 693
🌷 Алена, благодаря!
Исках мигли, но мисля да не си слагам, защото до сега не съм и не ми се рискува. Пробвах 2 пъти онзи ден с мигли на Aura 01 и лепилото на Duo, но се залепи на криво .. пък и точно тези мигли 01 ми седят все едно съм със спирала само. Таа... без мигли ще е.

За червило съм с mehr на Mac и молива Soar.
Защо не опиташ мигли на снопчета? Ефектът е малко по-фин от целите, но пак е повече от само по спирала. Слагат се и се махат много по-лесно и не си личи толкова, ако е леко криво Simple Smile

# 694
  • някъде под слънцето...
🌷 Алена, благодаря!

.

Иначе планирам визия с палитрата Naked 3 + очна линия.

Исках мигли, но мисля да не си слагам, защото до сега не съм и не ми се рискува. Пробвах 2 пъти онзи ден с мигли на Aura 01 и лепилото на Duo, но се залепи на криво .. пък и точно тези мигли 01 ми седят все едно съм със спирала само. Таа... без мигли ще е.

След като ще си с  очна линия, можеш да прибваш с магнитни мигли .
Използват се със специална очна линия, съдържаща магнит.
Слагала съм при определени поводи и се държат доста добре.
Избора на  мигли е огромен.

# 695
Здравейте Прекрасни, показвам ви се за малко с грим и  без грим.

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 21:51 от Lioness77

# 696
И без, и със си топ, Лъвице!

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 15:34 от Pink Dress

# 697
  • Бургас
Разкошна си, а цвета на косата ти е прелест.Обожавам червенокоски.Blue Heart

# 698
Знам те от темата за мода над 40 години и още там си ми харесала, но нали не пиша там, че не влизам във възрастта, но да ти го кажа тук - много си хубава! И то енергията, която излъчваш, ми харесва много! 🦁💛

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 16:28 от Анонимен

# 699
Благодаря за милите думи, момичета - Anastasiya.glam, Bright crystal и Pink dress. Живи ,здрави и щастливи да сте.

# 700
Коя кафява ползваш - те са две - Dopdown и Lowlights? Но при мен и двете са еднакво трайни. Най-много ползвам светлата. Дори и директно върху кожата. Може би при мазен клепчач, ако не е върху сенки - няма да е токова трайна. Но аз нямам такъв опит.
За  dipdown говоря, никога преди ме ми се е случвало очна линия да изчезне така безследно. Blacktrack си стои. Може и да е била кофти партида, знам ли.

# 701
  • в 1001-та нощ
Т.е. всеки път, като я слагаш - изчезва?!?! Ако е така, вероятно е до партида, наистина. Поне 3-4 бурканчета съм изхабила и не съм имала такъв случай.

# 702
Това не е моето червило, нали?
След малко ще изтрия.

Абстрахирайте се от двата различни цвята на лицето ми и негримираните нос и чело, пробвах два нови фдт.

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 22:31 от Стрина Калина

# 703
  • В полите на Пирин планина
Твърде студен цвят според мен... Нещо по-топло, примерно коралово...

# 704
Много си добре, Стрина.

Общи условия

Активация на акаунт