The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 38 303
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Май схванах основната идея на Айше ханъм, да видим какво ще се получи.
Той мислейки че е безнадеждно болен решава да и даде свободата да си живее живота. Тя заминава за Италия, разбира че е бременна, 5 години по късно се появява с отрасналото отроче. В задачата се пита, Той ли е бащата?
Друг вариант, нещо се случва и пътищата на Той и Тя се разделят и 5 години по късно се пресичат... общ бизнес?..
Еда носи пръстен на ръката си. От кого е?

# 181
Какво е накарало Еда да скрие детето? 🤯🤯
И пак раздяла ли е имало.....
И то за 5 години..

# 182
Първи епизод  2 сезон  - сряда, 9 юни.

# 183
Направо съм без думи!😯Тийзърът е просто страхотен. Интересно каква е причината за раздялата им и за заминаването на Еда в Италия.🤔Новият сезон определено ще е бомба гиби!🔥🔥

# 184
Току що гледах трейлъра. Явно са разделени не разбирам много турски. Но получават някаква награда, но си говорят дръпнато, появява се дъщеричката на Еда и Керем остава шокиран, явно Еда заминава за Италия но нему казва че е бременна от него.

# 185
Тийзър на сезона, значи какво ще се случи в сезона, нали? Не през първия епизод само?

# 186
Детето ще е негово, но какво ще го криеш 5 години от баща му. Оф мале 9 юни къде си ?

# 187
  • София
Мягия,
мисля, че тийзърът показва основния проблем в сезона, тоест около какво ще се завърти действието, идеята. Wink

# 188
  • Плевен / София
Тийзър на сезона, значи какво ще се случи в сезона, нали? Не през първия епизод само?
Да...макар, че тийзъра на Забранената ябълка не беше точно това, което гледахме после...

# 189
Мягия,
мисля, че тийзърът показва основния проблем в сезона, тоест около какво ще се завърти действието, идеята. Wink

И аз така си мислех, благодаря. Надявам се, че в първия епизод за сезона ще ни покажат предистория малко

# 190
Всичко е в сферата на предположенията, но Серкан както и обеща " Еда ще замине за Италия", е май е заминала заедно с подарък
Обаче, може ли такова безсрамие при комшиите, детето да няма баща, с една дума извънбрачно / мразя я тази дума/, така че Еда ханъм трябва да е омъжена или най малкото да е била. Съвременно, но комшиите са си традиционалсти. Ако е била и мадам Болат, ще има ти на мен, аз на теб, накрая двамата на нас
Тийзъра ми хареса. Постави въпроси, размърда фантазиите ни...особенно моята Joy

# 191
Аз чакам превод, защото до момента нищо не ми е напълно ясно..
Препратката към Пепеляшка беше вълшебна. 💜

# 192
Обаче нашият е трепач Heart Eyes

П.С. Щом Еда има момиченце и Пърл има момиченце, момченцето на кого ще  е ..... ?

# 193
  • Плевен / София
Обаче нашият е трепач Heart Eyes

П.С. Щом Еда има момиченце и Пърл има момиченце, момченцето на кого ще  е ..... ?
На Серкан ....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 194

П.С. Щом Еда има момиченце и Пърл има момиченце, момченцето на кого ще  е ..... ?
На Серкан Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт