The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 38 309
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Явно за това са сменили прическите , знае ли се кой е СЦ , Айше ?
Да, Айше е отново. Нейните идеи до сега винаги са ми харесвали, та да видим

# 166
# 167
  • София
5 години, 5 да са - нямам никакви претенции аз. Айше и екип си знаят работата. Нямам търпение за тийзъра и новия сезон като цяло. Yellow Heart

# 168
Revolving Hearts

П.С. Дано само "Джерен" да липсва Wink .... да не изчезне и Ферит за тия 5 години, че ми е страшно симпатичен Wink

# 169
Явно с 5г скок ще оправдаят новата леко хипи прическа на Серкан Болат , на нас не ни харесва, но Керем си я харесва и  поне той  ще е щастлив Joy

# 170
5 години е и много, и малко. Със сигурност трябва да ни дадат как ще се излекува Серкан и тогава ще прелетим през времето. Би ми било интересно да видя в турски сериал как се развиват отношенията деца - родители, и то в ромком. Нека има смях, забавление, комични ситуации. Знаят, че ги чакаме в ралични точки от света. Аз не съм гледала до сега такъв сценарий, но пък и сериалите които съм изгледала се събират на пръстите на двете ми ръца. Лично на мен ще ми бъде интересно. /Може би Пъръл и Енгин ще имат момче /така ще е по-интересно - чакаш панделка да връзваш, а трябва да играеш с камионче/, а момичето ще е на Еда и Серкан/.

Ей така се започва  и бебока вече е на път.

# 171
  • София
Явно с 5г скок ще оправдаят новата леко хипи прическа на Серкан Болат , на нас не ни харесва, но Керем си я харесва и  поне той  ще е щастлив Joy
Аааа, на мен много ми харесва. Аз обичам по-нестандартните прически. На него много му отива. А и сега е хит в мъжката мода на прическите.

# 172
За тези 5 години съм със смесени чувства. Не съм фен на скоковете във времето, но да видим.

Ханде нещо е записвала.

А тази на Керем не знам дали е нова.

Edit: Пишат, че е от записите за Nocturn, а Керем за рекламата на BMW.

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 21:11 от midnight__sun

# 173
Тийзърът е уникален, пуснаха го по Фокс! Момичето е на Еда! Но дали е от Серкан.... интересно ее!! Обаче се различава от нашите представи май

# 174
# 175
Еда е била в Италия и е крила детето!
Не мога да чакам повече искам направо епизод.

# 176
Какво е накарало Еда да скрие детето? 🤯🤯

# 177
  • София
Е, не!!! Чок шашардъ съм!!! Хора, какво гледахме току-що?? Това е мастърклас. Абсолютен шедьовър. Първо, тези двамата са уникални. Още по-красиви. Второ, личи си, че Айше се е върнала - отново гледаме приказка. Трето, ама те са се разделили ли? И Еда е родила, без да каже на Серкан? Защото съм убедена, че детето ще е от него. Няма как иначе. И последно - това не ми прилича на ромком и всъщност този факт ме радва. Много ми харесва тийзърът, много! Ах, леле... Във възторг съм!!! Yellow Heart

# 178
Исках Серкан да чуе от Еда, че е бременна и всичките емоции, които ще изпита докато се роди детето. Не знам, много ми е странно в момента.
Хареса ми , но съм някъде другаде в космоса.

# 179
  • Плевен / София
Какво е накарало Еда да скрие детето? 🤯🤯
И пак раздяла ли е имало.....

Общи условия

Активация на акаунт