The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 38 290
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Две неща, които пропуснах да отбележа - Керем играе като великан, очите му издават всяка емоция и на Ханде много й отива да играе майка, сърцето ми се разтуптя накрая, като я видях с детето на ръце, а бяха в гръб... нямам търпение да започне сезонът, за да видя Еда като майка. Heart

# 241
МегиТео и на мен асоцияцията ми беше Аси като видях трейзъра, това беше бойното ми
                       кръщение в турските дизита, Туба и Мурат ме застреляха от упор и от десет години си гледам
                       сериали, но си търся по-различни, не мога да гледам сълзи, сополи и крясъци.
                       Stuck Out Tongue Winking Eye
                       Благодаря ви Момичета за всичко споделено от вас, защото във всеки ваш пост поглеждам
                       от малко различен ъгъл , което събрано с моето виждане се оформя една по-цялостна картина
                       на днешния тейзър. Аз ето защо ви чета много внимателно и си сверявам часовника с вас.
                       Благодаря ви затова, че правите темата толкова шарена и интересна.HeartFlowers Hibiscus

# 242
  • Кърджали
Ще ме яде сега какво е измислила Айше като причина за раздялата. И двамата ми звучаха разочаровано, може би е станало нещо, някакео недоразумение, което ги е разделило. И всеки се чувства предаден от другият.
След първоначалния шок хареса ми идеята за еаздялата и скок във времето. Може би това е начина Айше да върне настройките на героите, които честата смяна на сценаристи ги напфсви напрсво дс не приличат на себе си.
Дано да са наясно този оът колко серии ще са за дс може историята да върви без принудителни обрати.
А аз вярвам пе въпреки раздялста ше гледаме приказна история за двама души които търсят път към себе си, обичайки едно малко човече. Интересно ми е да видя Еда като майка, Серкан като баща на малка фея, Айдан като баба. Дори се замислих как ли ще се казва малката. Сигурно ще е някакво приказно име...
Как ще минст три седмици, не знам...

# 243
Лелее нямам думи много ми харесва тийзъра че нямам търпение да почнат ах 9 колко си далече

# 244
Добър вечер, момичета!
Добре че не избързах със заключенията, защото след тиизъря без субтитри рязко зачертах еда от списъка с "добрите". Но след като го видях с превода ми иде да разкъсам Серкан. То не беше работа, болести и прочее. Имам чувството, че героят просто сам си прави мъките и тръгва все по дългия път.
"Баща ми има вина за инцидента на родителите ти, но аз няма да ти кажа, а просто ще скъсам с теб и ще ти дам неоснователна причина, за да ме намразиш, вместо за поговорим като зрели хора и да решим проблема."
"Загубих си паметта, за това ще се правя, че последната година не е съществувала и ще отказвам да видя очевидното, щото аз съм като щраусите, га си завра главата в пясъка значи нама проблем."
"Имам нещо в мозъка, но няма да ти казвам, ще чакам докато ти се усетиш и когато го направиш, отново, за да не те напрягам ще ти кажа да ми се разкараш от живота и никога повече да не контактуваш с мен по какъвто и да е въпрос."
Ами за бой е според мен. 😂😂😂

Страхотен коментар. +1 от мен 😂
По принцип се ядосвам и на Еда като прави глупости , като измисления годеж , но пак не може да настигне Серкан! И ако наастина не й е казал за тумора , а я е прогонил с лъжи , то ще я оправдая , че е крила детето от него. Голям скандал ще е бил между тях , може би няма да ни кажат още в 1еп какво е било , а постепенно ще се разкрива с малки ретроспекции. Това би било интересно да се гледа.
Страхотен тийзър, определено не очаквах нещо такова. Тотален рестарт, нов сериал направо. Дано наистина да е само 13еп , за да може да започне и да завърши хубаво и стегнато без пълнежи. 13еп , както са си ги замислили, но перфектни от край до край! Амин! 😂
Много далечна обаче тази дата 9.06 😭😭😭😭

Алекс, за име на детето предполагаха още преди няколко дни в туитър , че може да е Пери (фея) Blush

# 245
  • София
Ирем - много искам да се казва Ирем. Ако не се бъркам означава "райска градина" на турски език... Също Мелек (ангел) много ми харесва, но е заето - имаме си вече една Мело в сериала. Simple Smile Наистина... как ли ще се казва малката?? Давайте предположения!!!

# 246
  • София
Бедо се е справил прекрасно с косата на Керем. Кокчето го няма. Косата е пригладена назад и е хваната леко с фиба. Така стои по-тежкарски, като един солиден бизнесмен.

А тази Ханде, думи нямам. Голяма красавица е.

# 247
# 248
  • Кърджали
Не знам, на мен ми хрумна Masal - приказка (ако Еда харесваа по не толкова класически имена), Йълдъз  - хем и да има бещо от баща си, неговата страст  към звездите. Със сигурност искам да е име, носещо смисъл....
Peri   досега не съм го чувала като име,  интересно е...

# 249
  • София
Линде,
фиба в косата на бизнесмен не звучи, нито изглежда тежкарско, ама как и да е... много ме разсмя с това! Grinning Интересно ще ми е да гледам Серкан с тази прическа, признавам си... А Ханде в случая е право в целта. Бретонът й дава няколко години отгоре, прави я още по-женствена и стилна. Красавица неземна е! Heart Eyes

# 250
МегиТео и на мен асоцияцията ми беше Аси като видях трейзъра, това беше бойното ми
                       кръщение в турските дизита, Туба и Мурат ме застреляха от упор и от десет години си гледам
                       сериали, но си търся по-различни, не мога да гледам сълзи, сополи и крясъци.
                       Stuck Out Tongue Winking Eye
                       Благодаря ви Момичета за всичко споделено от вас, защото във всеки ваш пост поглеждам
                       от малко различен ъгъл , което събрано с моето виждане се оформя една по-цялостна картина
                       на днешния тейзър. Аз ето защо ви чета много внимателно и си сверявам часовника с вас.
                       Благодаря ви затова, че правите темата толкова шарена и интересна.HeartFlowers Hibiscus
И аз като теб веднага се сетих за първата среща на Демир с малката Асия , по същия начин Аси бързо я грабна и се тръгна .

# 251
Пръстенът  на Еда е на лявата ръка, което означава, че е омъжена??? Нали така беше при тях , слагат го на дясната при годежа и после го местят на лявата при брака.

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 00:09 от mikipoli

# 252
Пръстенът  на Еда е на лявата ръка, което означава, че е омъжена??? Нали така беше при тях , слагат го дясната при годежа и после го местят на лявата при брака.

Ние пръстените в нашият сериал, не ги броим за нищо. Satisfied
А за име не знам, нищо не ми идва като идея. Тази вечер съм капитулирала от емоции.

# 253
  • София
Линде,
фиба в косата на бизнесмен не звучи, нито изглежда тежкарско, ама как и да е... много ме разсмя с това! Grinning Интересно ще ми е да гледам Серкан с тази прическа, признавам си... А Ханде в случая е право в целта. Бретонът й дава няколко години отгоре, прави я още по-женствена и стилна. Красавица неземна е! Heart Eyes

Бърборанке, то  как да я хване тази коса. Иначе трябва да я подстриже, но Керем не дава. По-добре стои без кок. Нали е известен бизнесмен.  Фибата ще я скрие някак си... 

# 254
Да, права си за пръстените хах но сега проверих на кои ръце си направиха татуировките, че не бях сигурна. Татусите са им на левите ръце. Така че може да носи пръстен , за да закрива татуировката или ще са ги премахнали.

Общи условия

Активация на акаунт