The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 38 319
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Дано не са ги махнали... спомням си в Черна любов, че Кемал беше изтрил неговата (знака за безкрайност на китката), а Нихан не беше трила своята... Сега ще прегледам тийзъра пак, за да видя дали се вижда татус при Серкан. Иначе, ако Еда се върне омъжена... ще е чок странно. Такова нещо не знам дали Серкан би понесъл. А и тогава няма да има съмнение чие ще е детето, всички ще решат, че бащата е съпругът на Еда. Надявам се този пръстен на ръката й да е за заблуда на феновете и да си има друго обяснение. Grinning

Още две неща - чудя се сега конкуренцията дали трепери... и как са обявили кастинга за дъщеричката на Еда: "Търсим момиченце на възраст 5-6 годинки, което прилича убийствено много на Ханде Ерчел." Grinning Grinning

# 256
Детето накрая пита : "Това ли е моят баща ?! " Предполагам ,че няма друг мъж в живота на Еда или пък тя да е подготвяла малката ,че ще я запознае с баща и 🤔
    Здравейте отново , момичета! 🌻 Твърдо бях решила да стоя на балкона ,но се не трае вече ! 🤭 Айше пак ни мята по върбите . Дано причината за раздяла да не излезе някоя световна глупост . 😀
    А нашичките са бомба ,огън ,светкавици ,буря ....ще чакаме дъгата да се появи . 🥰

# 257
  • София
Това, което аз виждам на ръката на Еда е пръстен. Не виждам халка. Пръстен може да носи всяка жена, може да е годежен. Но няма сватбена халка. Затова си мисля, че не е омъжена. Не вярвам да вкарат чак такава интрига. Еда и Серкан ще са верни един на друг. И момиченцето ще е на тати принцеската. Проблемът е друг. Но все още не знаем какво ги е разделило. Пък и честно не искам предварително да знам. Така ще ми бъде по-интересно. Ще тръпна в очакване.

# 258
Като се замислих сега ми стана мъчно за Серкан-да пропусне първите години на детето си.Не смея да мисля,че това е нещо като възмездие.
Дали бабата е финансирала пътуването до Италия?
Айфер и Мело сигурно са в течение на ситуацията?
А предстсвяте ли си физиономията на Айдан?
Все въпроси без отговори за момента.
За името-Мелек,Рая,Дафне,но не Айшегюл и Фатмагюл.

# 259
  • София
Един въпрос с повишена трудност за лека нощ - дали някой друг от летните сериали ще се пусне в сряда, как мислите?? Trollface

Аз не бих, знаейки каква конкуренция ме чака. Знам, че турците са друга бира, но след този тийзър дори тях сме запалили според мен. Wink

Вече е късно, утре ще чета коментари, но този тийзър е бомба. Това е гиби бомба! Misc Bomb

# 260
Линде , мисля че турците нямат традиция да си разменят брачни халки на сватбата. Те слагат халките , които са си избрали на годежа на десните си ръце, реже се червената лентичка и това е. След сватбата просто сменят местоположението на пръстените, местят ги на левите ръце. Затова Серкан и Еда са си направили татуси на левите ръце, като символ на брак между тях.

# 261
Сезария, дали сме по върбите или по черешите все тая, но във всички случай Айшето ни
                      метна нависоко.
                      Серкан със сигурност пак е направил някоя изцепка или пък е някакво недоразумение и
                      тъй като при тях диалога върви трудно са се разделили, но би трябвало СЦ да ни изяснят
                      този проблем. Тези хора май не разбраха, че трябва да си говорят и да си обесняват ситуа-
                      цията, но нейсе нали на нас трябва да ни е по-интересно. Това, което подразбирам от видяното
                      е, че и двамата са много обидени един на друг.Както са обидени обаче изгарят от любов.

Явно детето е било подготвено от Еда, че ще го запознава с баща му, иначе това детенце от
                      къде ще знае. Мисля си,че нито един от двамата няма друг партньор, няма да ни метнат в такава
                      драма. Според мен Еда не е казала на Серкан, че има дете и по този начин го наказва, знам ли
                      дано разберем , защото предните СЦ много сюжетни линии ги заметоха под килима.

За името на детето Еда е измислила име със синволика, тя е артистична душа, умна и маржинален
                      тип човек, не е кръстила детето си как и да е .
                      Имената, които вие предлагате са чудесни, но аз още отдавна в темата съм писала, че съм за
                      Масал /Приказка/, но каквото и да е името ще е добре измислено.

Дано най-накрая се поуспокоя малко, че трябва да се спи тази нощ. Лекичка от мен.Sleeping

# 262
На мен пък, не знам защо за име на детето най-напред ми дойде наум Елиф. Нямам представа какво означава, но много нежно ми звучи.

# 263
От Туитър, копирам го както е написано. Simple Smile

the symbolism of him holding the prize work related, because that's the only thing he lives for. but from the moment he picks the shoe up that balance is shattered, because that symbolises what's gonna be the most important thing in his life from now on

Символиката, да държи наградата е свързана с работата, защото това е единственото нещо, за което живее. Но от момента, в който вдигне обувката, този баланс е разрушен, защото това символизира нещото, което ще бъде най-важното в живота му отсега нататък,

На толкова много красоти попаднах в Туитър тази вечер, но за днес стига толкова.
Лека нощ! Flowers Hibiscus

# 264
Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Разкошно е промото за втория сезон! Личи си почерка на Айше Кутлу! Приказката за робота и феята продължава с малката Пепеляшка.

Тати Серкан ще иска да бъде по-близо до своята малка принцеска и въпреки обещанието, че "Никога няма да почукам на вратата ти", ще се окаже точно пред нея и молещ Еда за обяснения.

Милата ни Еда, как само се зарича:

Чакам с нетърпение как Айше Кутлу ще разкаже тази хубава приказка!

Конкуренцията това лято ще бъде много сериозна. Ето списък на предстоящите летни сериали:

1. "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı)- по FOX - сряда.
2. "Хитра самотна дама" - с Бурджу Йозберк и Мелиса Дьонгел - също по FOX - ще се излъчва във вторник.
3. "Основен проблем" (Baş Belası) - със Сечкин Йоздемир и Ирем Хелваджъоулу в жанр полицейско криминале - по ATV.
4. "Безупречно" (Kusursuz) - с Айбюке Пусат и Фуркан Андъч на интернет платформата BluTV.
5. "Островна приказка" (Ada Masalı) - с Алп Навруз и Айча Айшин Туран - по Star TV.
6. "Игра на късмет" (Baht Oyunu) - с Айтач Шашмаз, Джемре Байсел, Алтан Еркекли, Анъл Челик, Идрис Неби Ташкан - по Кanal D.
7. "Сърдечна рана" (Kalp Yarası) - Гьокхан Алкан и Ямур Танръсевсин - бившо гадже на Керем по време на "В очакване на слънцето" - по ATV.
8. "Рецепта за любов" (Aşkın Tarifi) - с Кадир Доулу и Серра Арътюрк - също по Кanal D.
9. "Случайна любов" (Kazara Aşk) - с Юмит Кантарджълар и Суде Гюлер - по Star TV.
10. "Стъклен таван" (Cam Tavanlar) - с Кубилай Ака и Бенсу Сорал - по Show TV.

Ще имаме много богат избор това лято!

Харесва ми истинското име на малката красавица - Мая. В "Аси" дъщеричката се казваше Асия. Може да е Еда нашето момиченце или да е кръстено на майката на Еда.

Много ми харесаха мненията и предположенията ви! Лека нощ и приятни сънища!

# 265
Аз предлагам име за малката - Елис/ Есил. 💛
Да ви кажа... мен малко ме заболя сърцето от трейлъра. Има някаква болка в очите на Еда и Серкан, неизказани думи, подтисната любов, въпросителни, желание за близост... Керем е великолепен, играе само с очите си. В началото на тийзъра са празни, без емоция, защото работата не му носи удоволетворението, което му е носила преди Еда. Виждайки Еда (а тук може са в самия Керем, гледащ Ханде) очите му се променят: в тях има любопитство, тъга и най-вече обич, а накрая и объркване. Какво е това дете, татко ли ме нарече, защо е крила и защо сега бяга?
Колкото до самата Еда - харесва ми. Самоуверена, горда и наранена видимо. Тя казва, че няма да отвори вратата си за любовта отново и че Серкан не е искал да знае нищо за нея. От там си правя изводите, че той е този, който е скъсал връзките още преди да се разбере, че Еда е бременна. Интересно какво ли го е накарало да го направи. Каквото и да е, ще е много лошо, щом Еда е способна да скрие детето им с години. (А това се обсъждаше тук в темата доста отдавна 😀) Не одобрявам тази й постъпка, но ми е интересно да чуя и видя нейното обяснение, защото предполагам ще е разумно.
Финалът на тийзъра ме впечатли. Препратката лъм Пепеляшка е истинска магия!! Серкан, който държи пантофката на детето, неосъзнавайки, че това ще се превърне в най-ценното нещо за него, беше просто като куршум в сърцето ми. Колко объркан беше, колко въпроси увиснаха във въздуха... милият! Все пак нещо в мен казва, че Серкан е бил инициаторът на раздялата, но и двамата са си казали много тежки думи, защото и Серкан изглежда много обиден.
В мен останаха също много въпросителни, но като цяло съм много,много развълнувана. Интересно ще ми е да видя как двама лудо влюбени намират отново пътя към истинского си Аз. Това, което са крили с годините и са пазили само за другия. Интересно ще ми е да гледам и как намират път един към друг, чрез обичта която изпитват към това чисто и невинно дете, защото съм сигурна, че щом Серкан разбере, че детето е от него, ще го заобича с всяка клетка на съществуването си. Колкото и търкания да имат знам, че детето ще е това, което ще помогне раните от миналото да са излекувани и да не се гледа назад, а само напред и в очите на другия, отразаващи дълго пазената любов.
Сезонът ще бъде много добър, конкуренцията да се пази! 😉💛
Добавям още: Подкрепям Бро, че на Ханде много, много и отива да е майка, а сме видели само малка част от нейното майчинство.
И доста мърморих за косата на Керем, но много ми харесва сега! Изглежда невероятно, чак за аватар си го направих. 🤪

- Никога няма да отворя вратата си за любовта отново!
- Защо сърцето ми бие така отново?

Паралел между тийзъра на сезон 1 и сезон 2.
Душичките ми, колко измъчени изглеждат след всичко преживяно заедно и каква осезаема разлика има в израженията им...

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 02:16 от Есенна магия*

# 266
  • София
Магия, страхотен пост! Hands Clap
Докато те четох, си мислех следното - ако Айше знае, че има 13 епизода, за да завърши своята приказка, това сценарийно решение е съвсем логично. Сериалът започна много силно и продължи така през първите 12 епизода. Този трейлър ме върна именно в началото. От видяното в него си правя следните изводи - Айше поставя основите на нова фабула, а такава ни е нужна. Защото фабулата в първи сезон беше изгубената стипендия, довела до фалшивия договор за годеж. Всички вие, които писахте, че героите са изгубили себе си, сте прави. Айше има трудната задача да върне настройките им. Еда трябва да завърши образованието си и да сбъдне мечтите си. Серкан не може с вълшебна пръчка да се превърне от робот в принца на белия кон, макар и пръчката да я притежава неговата фея Еда. Същото важи и за второстепенните герои. Айше пише увлекателно, вкарва много символика, разказът й тече смислено и логично. Въпреки че всички те, актьорите и целият екип, вие и темата много ще ми липсвате след края на сериала, предпочитам да имаме едни 13 силни епизода, в които се знае какво се случва, отколкото да пълним епизодите със сцени-пълнеж, безсмислени ситуации и герои не на място. Фабулата се беше изгубила от 14 епизод нататък. И малко се бяхме пуснали по течението. Сценаристите се сменяха и всеки даваше своя принос, но се получи следното - "много баби, хилаво бебе". Затова разчитам, че, който трябва, си е взел поука и ще завършим така, както започнахме - епично. Нямам търпение за новите епизоди. Сигурна съм, че ще се насладим на диалози с дълбок смисъл, каквито ми липсваха в последно време, честно казано. Здраве на ръцете на Айше и много успех на целия екип. Заслужават го! Heart

# 267
  • Плевен / София
Странно, при мен се отваря, видях, че е гледан 214 пъти. Ето пак:
https://ok.ru/video/2331743029772
Ето и ако не се отвори направо линк към профила ми:
https://ok.ru/profile/592120891916
Преди можеше да се гледа без регистрация. Сега иска профил...
Здравейте момичета,

Добре поне, че Серкан знае в коя страна е била Еда....Но тя за разлика от него не се отказа....Робота си е робот...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 268
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

Gift Heart

# 269
Добро утро, любими момичета! 💛
Желая ви усмихнат и слънчев петък! 🌞

Днес е 14ти, а според предизвикателството на Туитър днес темата ни е "Любим танц на Еда и Серкан.
Започвам аз. Моят любим танц е от епизод 22. Толкова е нежен и красив. Сякаш и двамата са забравили всички проблеми и трудности. Поклащат се леко и нежно, гледат се влюбено в очи и мълчат, защото просто очите казват всички мили слова, които не могат да бъдат облечени в думи. Това беше най-красивият им танц - двамата са осъзнато влюбени, не го крият и просто са се отдали на танца, а когато той е изпълнен с любов се получава красота! 💛

И за тези, които са стигнали до тук един колаж:

Понякога любовта НЕ е достатъчна..

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 07:12 от Есенна магия*

Общи условия

Активация на акаунт