The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 38 288
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Мая днес има рожден ден Cake

П.С. По последна информация първия фраг на 1 еп. на сезон 2 ще го пуснат на 3 юни. Има подписани договори с двама нови актьори - мъж и жена. Засега повече подробности не се споменават Wink

# 466
  • Плевен / София
Ново...пари...пари...

Еда + Серкан || така се влюбвате

# 467
Здравейте момичета,
Три дена ви четях, но нямах възможност да пиша....По добре късно, отколкото никога...Да споделя за отминалите предизвикателства....

Любим танц: Първият такъв...на фалшивият годеж...изпълнен с много заряд на несподелени и непризнати чувства...

Любима сцена на Еда и Серкан в офиса: Първата....Серкан Болат е робот.....

И днешното предизвикателство....

"Любима сцена в дома на Серкан": Сцената, в която ми идваше да цапна с нещо по главата Серкан....

Както виждате всички любими са преди амнезията .....
В бързият преговор стигнахме до най тъжната серия за мен...Серкан се върна жив, но забравил Еда...хванал за ръка ""любимата" Селин...

Фалшив годеж ДА но те още тогава изпитваха чувства един към друг но не искаха да си го признаят дори пред себе си че изпитват чувства непознати дори и за тях самите.

# 468
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Три дена ви четях, но нямах възможност да пиша....По добре късно, отколкото никога...Да споделя за отминалите предизвикателства....

Любим танц: Първият такъв...на фалшивият годеж...изпълнен с много заряд на несподелени и непризнати чувства...
Скрит текст:

Любима сцена на Еда и Серкан в офиса: Първата....Серкан Болат е робот.....

И днешното предизвикателство....

"Любима сцена в дома на Серкан": Сцената, в която ми идваше да цапна с нещо по главата Серкан....

Както виждате всички любими са преди амнезията .....
В бързият преговор стигнахме до най тъжната серия за мен...Серкан се върна жив, но забравил Еда...хванал за ръка ""любимата" Селин...

Фалшив годеж ДА но те още тогава изпитваха чувства един към друг но не искаха да си го признаят дори пред себе си че изпитват чувства непознати дори и за тях самите.
Напоследък явно не мога да се изразявам ясно....Аз не казах ли същото...Не си признаваха и затова написах "несподелени"

# 469
# 470
  • Плевен / София
Още един любим момент в офиса на Серкан....

# 471
Защо ли като прочетох това си спомних за нашия сериал...

И една красива снимка за баланс Heart

# 472
  • София
Керем вече гони 8 милиона последователи.

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 22:55 от БлагаВест

# 473
Има споделени снимки от екипа , в момента подготвят сета за утре, очевидно ще снимат в същата къща/хотел, където снимаха тийзъра. 🤔 директно в дълбокото скачаме май +5 години 😂
Това ми харесваше в сценария на Айше, че никога не протакваше събитията , вярно не разви много второстепенните герои , ако не броим онази глупост между Мело и Каан, но на мен си ми харесваше целият сюжет да се върти около Еда и Серкан предимно, много ми е интересно да видим сега как ще е.

Не се включих днес да кажа за любими моменти от дома на Серкан , но от сутринта само ви чета на крак и нямах време да си събера мислите, сега ще чистя из къщи и ако посред нощ получа вдъхновение ще пусна някои моменти, като ще гледам да не са сред изброените от вас. Stuck Out Tongue Winking Eye
И само да предупредя, че от утре мъжът ми се завръща и може да не съм толкова редовна в писането, но да знаете, че ще съм повече от добре. Stuck Out Tongue Winking EyeHeart Eyes

# 474
Ох, от сега ме боли сърцето за милите ни Еда и Серкан...

# 475
  • Пришълец
Защо ли като прочетох това си спомних за нашия сериал...

И една красива снимка за баланс Heart

Хареса ми цитатчето, напомня ми за Серкан най-вече....

# 476
Да си го напиша, че като червейче не ми дава мира. Еда се завръща, но изведнъж, без предупреждение и то с дъщеря си. Дали пък тя няма да има здравословен проблем? По някакакъв начин съдбата ще смени местата им. Време е и Серкан да бъде шах с пешката. Още щом видях трейлъра си го помислих. Пиша го преди понеделник. Новата седмица без такива помисли като болест при Еда, но...

Ах, тази несбъдната обща мечта - Италия. Нищо, има  и реал.

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 23:16 от st_ina

# 477
# 478
  • София
И 3 млн гледания за 3 дни. Tada

Лека нощ от мен! Nature Stars

# 479
Включвам се посред нощ по днешната тема.

Любими ЕдСер моменти от къщата/къщите на Серкан

1. В имението

2. В семейната вила

3. В лятната къща - там няма много моменти е всичките са все хубави.  Този момент май не беше пускан днес , макар че всеки ден си го гледаме в аватара на Бърборанка 😂

4. В апартамента

Като нищо в новия сезон ще видим още 1 ново жилище 😂

Ина и аз се сетих за такъв сценарий с болна Еда, принудена от обстоятелствата да признае на Серкан за детето, но не вярвам да завият натам , следкато разболяха Серкан Joy 1 неизлечимо болен  в семейството стига Joy

Общи условия

Активация на акаунт