The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 38 778
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Този Мурат срещу Керем да тича,пак няма да го стигне.Май пословицата-Който пее зло не мисли-не се отнася за него.Не може да се премири със загубата и това си е.Очаквам след време и други простотии от него.Оказа се лош,злобен,завистлив човек,а да не забравя-и неверан.Толкова за него.
Сигурно ли е,че Айше ще играе Серканова годеница?Да не е някоя партенка и ние напразно да образуваме нерви?
Спомних си думите наДефне от ЛПН по повод на едногодишната и раздяла с Йомер/перефразирам/-трябвало е да преминат през лошите дни и да ги изживеят,за да могат след това да се радват на хубавите моменти,т.е. първо лощото,после е ред на щастливите моменти.
И накрая-в реала Керем и Ханде за заедно и видимо щастливи.Каквото и да са ни приготвили във втори сезон-това е само един сериал,а Малдивитв са реалност.

# 586
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета!

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много положително настроение и усмивки Wink

# 587
Добро утро, дами! 💙
Желая ви красив и слънчев вторник! ☀️

Днес, на 18ти, Туитър ни предизвиква да споделим "Топ 3 любими целувки на Еда и Серкан."

Първата ми любима е тази - епизод 11:

Любима ми е, защото е първата осъзната целувка. Или по-скоро първата целувка след осъзнати чувства. Първата целувка по инициатива на Серкан, защото така го е усетил, а не го защото се налага. Първата целувка след едно пламенно обяснение в любов. Любима ми е. 💛

Втората - епизод 21.

Тази целувка много я харесвам първо, защото тя е тази, която помогна на Еда да преодолее страх от ранно детство. Харесвам я, защото е изпълнена с нежност в същото време и с желание, настояване. Ръката на Серкан е обхванала главата на Еда, сякаш и казва "Моя си и никъде няма да ходиш!" Еда може да се дърпаше след това, но знаем, че й хареса, а не можем да не признаем на Серкан, че има подход в такива ситуации.  Отделно в тази целувка виждам повече Ханде и Керем, от колкото Еда и Серкан. 💙

Третата - епизод 27.

Тази целувка на пръв поглед не е нищо особено. Дори мога да кажа, че е подценявана и често подминавана, но на мен много ми харесва. Толкова много чувства има в нея, толковс неизречени любовни слова. Аз в тази целувка виждам "Благодаря ти, че избра мен! Благодаря, че ми каза "Да!". Толкова е романтична и нежна. Освен това приглушената светлина, обстановката, изпълнението на Серкан допълнително допринасят тази сцена и целувка да ми харесва толкова много. 💚

За финал един колаж:
Толкова е странно да си припомням кога за първи път те срещнах и как в този момент нямах никаква представа какво голямо влияние ще имаш ти върху мен.

# 588
Добро утро, романтични момичета !☺❤🌷

Flowers Hibiscus  Релаксираща и прелестна  Ханде !

Flowers Hibiscus И  отново за  рождения ден на малката Мая, който беше в неделя на 16.05.  Да и пожелаем да бъде здрава, щастлива и много да ни радва в сериала.

Мая с родителите си

Flowers Hibiscus В началото на  тийзъра - награждаването на Серкан -  много красив , но студен, хладен, официален...

Flowers Hibiscus Погледи пълни с изненада ! Мигът , който  променя всичко.....

Момичета, желая ви прекрасен, слънчев и успешен ден !❤

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 06:57 от akvamarin007

# 589
Добро утро, момичета!

След като вчера прочетох новината за новата в сериала, която ще играе годеница на Серкан, не исках да пиша веднага, защото много се ядосах.
Ще кажа само, че се надявам този сезон Еда да не страда толкова много, защото през първи сезон тя изстрада всичко и прощаваше на Серкан.

Желая ви много хубав ден, изпълнен с положителни емоции.

# 590
Ой, горкия посечен Серкан! Момичета, вие даже не знаете какво се е случило, ама Серкан е виновен! 💔 Моля, по-полека с момчето, направо се чувствам длъжна да му пазя гърба, че го нападнахте като зла тъща!
За една раздяла са нужни двама и не е задължително мъжа да е виновен, или най-малко и двамата са отговорни за решенията си! Не съм съгласна и с това, че Еда страдала, пък Серкан я кара да пролива сълзи и само я наранява постоянно! Двамата са характери, които проявяват сила и правят това, което смятат за добре! За да не ме мразите много!

Добро утро!
Прекрасни целувки виждам! Не мен всички са ми любими - нежни; с копнеж; сякаш по принуда, ама желани и от двамата, дълго чакани; страстни ... всичките ги обичам!
За вдъхновен и успешен ден! -

# 591
  • Пришълец
До една са им красиви и чувствени целувките на нашите и е трудно да се ограничи човек в избора само на 3, но хайде...

Той нея

Tя него

/Бърборанке, от вчера не съм спряла да повтарям твоя аватар, но по-рано явно не е имало повод да кажа колко много го харесвам наистина/ Wink

И третата целувка е тази, за която Серкан нямаше търпение вече, на фона на Голд след като подари звезда на Еда. 🌟 Толкова малко се вижда от нея и пак ми е достатъчно...  Вече осъзнато влюбени и признали чувствата си. Не я намирам в момента на гиф

+ споменатите от Магия, тази от поста на Ели... Накратко всички. hahaha

# 592
  • Кърджали
Ели, и аз снощи писах че сериала още не е почнал, а Серкан вече е обявен за виновен.
За мен в рази връзка и двамата допуснага мбого грешки и и се нараняваха. Не фи слагам на везна, разбира се женската солидарност ни кара да съчувстваме на Еда.
Надявам се сега слеф 5 години двамата да са по-улегнали и да са се научили, че има ли проблем трябва да се говори. Защото в тяхната връзка не другите бяха толкова проблема, колкото липсата на комуникация е сериозните моненти.

# 593
  • Пришълец
Вярно е, прибързваме със заключенията... В момента ми е твърде рано да оправдавам когото и да било от двамата. Допускам, че са се разделили заради някакво недоразумение породено от невъзможността на Серкан да споделя с Еда, а импулсивността на Еда само е допринесла за своевременно взетото решение за раздяла. Офф, инати магарета такива. Neutral Face Едно дете е раснало без баща, а един баща е пропуснал толкова време да е с детето си. Но ако Еда е разбрала за бременността след раздялата, как да се върне сякаш го поставя пред свършен факт - да е с нея заради детето....
Определено ми разпалиха любопитството, какво се е случило и как се е стигнало дотук.

# 594
Факт е ,че Еда беше по -наранената и страда повече .И не го  пиша от женска солидарност .Знам и че Серкан не е виновен на 100 % за нейните страдания . Но не мога и да забравя как мен ме болеше да гледам по време на амнезията . 🙂
    Добро утро и от мен ! 🤗 На мен ми е невъзможно да степенувам целувките и да си избера топ 3 . Но имам една ,която оглавява всички мои класации и това е целувката ,която ме закова пред екрана вече почти година 😁

# 595
# 596
Не  се знае какво се е случило между Еда и Серкан и кой, кого е наранил повече. Но, ако Серкан Болат е наранил толкова много любимата си и тя си е тръгнала и това е наказанието за него, нейното какво е? Ако е бременна от него и знае това , и е скрила 5 години факта. Знае какво е дете без родител, в случая баща. Кой е крив и кой прав в случая? Нараненото и сърце или гордост, или скритата истина от Серкан? Истината някъде през юни. Монетата има две страни, да не забравяме.
Иначе, здравейте!

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 09:42 от Slawena

# 597
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
"Няма нищо по-вълнуващо от това да планираш моментите на щастие и после да ги преживяваш с цялата страст, която се таи в сърцето"
За днешното предизвикателство примери много....Целувки изпълнени с много любов и но такива, от които сърцето боли, а очите парят....Ето една такава....Защото Еда вложи цялото си сърце и любов в нея, а Серкан стоеше, като дърво....

Харесвам много и тези, които Магия е споделила
 В тон с днешното настроение от предизвикателството....

Към щастието

# 598
Все по-трудни стават решенията, които трябва да се вземат... Добро утро де Simple Smile
Любима целувка? Ей това клипче обобщава отговора на този въпрос 😉

Ама не мога да си изкривя душата и да не кажа още две, които липсват.
1. Целувката на Еда по врата на Серкан, когато той искаше да се срещнат в офиса и да й каже, че всичко свършва. Не знам защо, но в онзи момент, тя ми изглеждаше като първосигнална реакция, която не е планирана в сцените. Все едно така й е дошло на Ханде да го изиграе и я е направила.

2. Втората е тази, няма какво да обяснявам по нея Simple Smile

# 599
  • София
Purple Heart Здравейте, момичета! Purple Heart

Отговорът ми на днешното предизвикателство е всички. Не мога да избера само три, защото всички целувки на Еда и Серкан са ми любими, изпълнени с нежност, обич и желание. Без значение дали са по бузата, дали са отъркване на нослета, по челото или по устните. Тази двойка ми влезе под кожата, знаете, затова всяка ласка помежду им е специална и красива за мен. Simple Smile

Напънах се и избрах три... сцени с целувки. Избирам ги, защото целите сцени са съвършени и любими за мен. Няма да се изнадате кои са първите две - гледате ги на аватара и подписа ми. Третата е танцът под дъжда. Обичам най-много тези сцени и целувките в тях, защото Еда и Серкан тук са най-щастливи и безгрижни, така ги усещам аз поне. Revolving Hearts

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 10:17 от Бърборанка с розови очила

Общи условия

Активация на акаунт