The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 38 775
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • София
По повод постовете на "скорпионките" БРО и Танита, се сетих за нещата в реалния живот.
Тук не става въпрос за предателство в онзи смисъл, когато двамата имат връзка в момента и единият изневерява.  Те вече са разделени и са минали цели 5 години. Не вярват, че имат някаква надежда да се съберат, още повече че Еда живее в Италия. И всеки в един момент ще си помисли да си уреди някак си живота. Еда има детенце. При нея е по-сложно, защото трябва да намери мъж, който да го приеме като свое. Докато Серкан е свободен. Той не подозира, че може да е баща.
Тук трябва да се вземе предвид, че ние не знаем причините, които са довели двамата до такова драстично решение. Кой го е взел и защо. Трябва да се е случило нещо много сериозно. Когато разберем, тогава вече можем да обвиняваме.

Ето как се случва в действителност! След като Ханде и Керем официално легализираха своята връзка, изведнъж изпълзя и прословутият Мурат Далкълъч. Той не спря да се надява, че ще си върне Ханде. Но аз дълбоко за себе си съм убедена, че не е стоял сам през това време. Той когато беше с нея си позволяваше да прави забежки ,та сега ли. И сега реши да демонстрира, че и той си има приятелка. И Слава Богу! Ха дано се кротне. За да остави на спокойствие нашите сладури.
Папараците са го приклещили с новата изгора. Това е Сезер Чакър, бившата съпруга на футболиста Октай Делечиоолу.

Двойката са оставили на път някакъв приятел, но са прихванати от журналисти. Тогава Мурат изпаднал в паника и се опитал да избяга. Но не е успял. На коментара "Успех на връзката ви", дъвчейки дъвка той се засмял и е бил принуден да спре. Журналистът го пита, защо изпада в паника. А Сезер я питат защо си крие лицето. Мурат се изсмя доста нервно, след което излетя с бясна скорост. Малко по-късно отново е засечен.

Направи ми много неприятно впечатление неговото поведение. Разликата с Керем е огромна. Дори, когато криеха с Ханде, че имат нещо помежду си, Керем никога не е бягал, не се е държал нагло и предизвикателно. Винаги спокойно е отговарял на всички въпроси.

# 571
  • Sofia
Аз само да си кажа, че с Керем сме от една зодия... с една дума всичко по по най е събрано в нас...да не изреждат, че ще стане много дълго. Хубави хора сме и в буквалния и преносни смисъл на тази дума. 😇😎
Стига толкова искрено и лично 😁
На коя дата си Славена и за близнаците или хубаво или нищо!

# 572
  • София
Кажи му Мурат Далкълъч и няма нужда да го обиждаш повече. Съжалявам, ако четат негови фенки. Не съжалявам за мнението си, а че са му фенки - държа да поясня. Grinning И не, не съм пристрастна, този господин е бившият мъж на Мерве Болугур или Болуур (и двете съм срещала, не знам кое е правилното), която много харесвам като актриса. Не ми е приятен и това е. Един такъв мазен и малодушен ми е, псевдо мъж. Нито ми е мъжкар, нито ми изглежда свестен. Самият факт, че постоянно слага рога на жените до себе си, които са жени с главно Ж, говори много за това какъв мъж е и за комплексите му като такъв. Wink Ханде трябва много да се радва, че Керем се изпречи на пътя й и я раздели по един или друг начин с тази особа. Simple Smile

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 19:51 от Бърборанка с розови очила

# 573
Каквато и интрига да е завъртяла Айше Кутлу в новия сценарий е ясно, че ще има рестарт на чувства, спомени, работа... с една дума пак заедно плюс още един дребен елемент. И подредения привидно свят на Серкан бей ще бъде тотално преобръща от бурята Еда и Малечка. За Еда все още нямам предположения.

# 574
Малечка ще е голяма фурия, по-голяма и от майка си сигурно. Серкан няма да знае от къде му е дошло 😂

# 575
  • Плевен / София
Каквато и интрига да е завъртяла Айше Кутлу в новия сценарий е ясно, че ще има рестарт на чувства, спомени, работа... с една дума пак заедно плюс още един дребен елемент. И подредения привидно свят на Серкан бей ще бъде тотално преобръща от бурята Еда и Малечка. За Еда все още нямам предположения.
От момента, в който отиде да изнесе реч в университета и се сблъска с феята, живота на Серкан излезе от обичайната си орбита и никога няма да се върне обратно...
За Еда нямам съмнение, че се е отдала на детето и да се докаже като ландшафтен архитект....Ефе нали и обеща работа във фирмата си....Нищо лошо, ако я е получила и от там е стартирала кариерата и.....
А малечка да е взела всичко най най от мама и татко и на Серкан му е спукана работата...
Хайде да не вземам хляба на СЦ
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 576
  • София
И аз така мисля. Детето е много красиво, дано е и толкова талантливо. И дано се получи химията между него и ХанКер, че това също е важно. Ханде е млада и не е майка все още, но покрай Мави може да е развила майчински инстикт. А и къде, къде по-млади раждат и са майки. То си е до човек. До усещане. Дано им се получи и ни разтапят сърцата.... Много обичам истории с родители и деца, романтичка докрай съм и това си е! Grinning

Малечка ще е голяма фурия, по-голяма и от майка си сигурно. Серкан няма да знае от къде му е дошло 😂

Бай дъ уей, случайно попаднах на един коментар, че сериалът ставал още по-голямо клише и историята, около която щял да се върти втори сезон, била още по-безсмислена от тази в първи. Няма да ви губя времето с целия коментар. Само искам да ви споделя какво си помислих, като го прочетох: "Ами не всеки се е родил с добър вкус, какво да се прави..." Grinning

# 577
  • София
Бърборанка, много ги обичам такива всезнайковци. Те артистите още не са запознати със сценария, но такива фенове всичко знаят.
Цитат
...попаднах на един коментар, че сериалът ставал още по-голямо клише и историята, около която щял да се върти втори сезон, била още по-безсмислена от тази в първи...

# 578
  • София
Е не се палете предварително,годеница била на Серкан.Спомнете си Семиха от сватба до годеж колко много има.Всяко нещо има две/или повече страни/.Нахвърлихте се на Серкан ,а той може да е по чист по изключение и от Еда.Възможно е  годеницата да е била бизнес партнюр,да е правил нещо по хотела и ,където се е запознал с синът и.Едно такова малко ,любеобвилно дете,които всички отхвърлят ,защото е роден от незнаен баща.А  майката ,успешна,работлива,но винаги с воал от тъга в очите заради синът си.Децата не го допускат в тяхните групи,и Серкан който е самотен,който смята че Еда го е изоставила,и не го иска  се привързва към малкото момче.Негото детство е минало в самота ,да е споделил за любовта си към Еда на тази годеница ,че не е готов да промени чувствата си ,че независимо от времето и разстоянието той още е влюбен в своето слънчево момиче,ще живее сам ,няма и щом Еда я няма ,не може да има деца,ако тя е съгласна да се сгодят ,а след това и оженят ,но само за света.Той няма да бъде неин мъж никога,но синът и ще стане негов,ще го обича така сякаш цял живот е мечтал за него.Затова има годеница,която тайно се е надявала че ще успее да промени чувствата му,ще видим.
 И нещо за всички съчувстващи на Еда -самотна майка,ама не,леля и е с нея,Мело е тук,Фифи често идва и всъщност дъщеричката на Серкан и Еда е израсла без баща ,но заобиколена от много любов.А колегата и съдружник на Еда ,зарязал Италия за да е до нея и той с скрити мераци ,че тези очи някой ден ще го погледнат като любим ,е тук до нея.Разбрал че номер 1 за Еда е дъщеря и е винаги около нея ,научил е да я приспива, да разхождат кучето и много други неща.Идвамата са сами в сърцата си ,но и  за двамата околните смятат че са обвързани.Кой повече според вас ще ревнува,и кой по силно ще го боли.За мен е Серкан,да знаеш че друг е превързвал раните на твоето дете ,друг го  е завивал вечер за сън,
   Мисля че Айше ще даде различна насока,любовта ще е тук между тях,но доверието ще е в друго измерение.

# 579
Айде и аз да си кажа любимите моменти от къщата на Еда и те са от 21 еп.  -  репетицията на  годежа на Пъръл и Енгин;  27 еп. - истинския годеж на Еда и Серкан  и от 36 еп. - когато Серкан искаше от Еда да го учи на танго.

# 580
  • София
Ах тези Керемови очи! Омайващи, пъстри, парализиращи, казващи всичко. Няма нужда от много думи.

# 581
  • Кърджали
Май съм сред малкото дето не се впечатляват от новини за годеници, съпврници и ревност..
Мисля чеи в живота на двамата ще има по някой. 5 години не са били в манастир. А и чисто от сценарна гледна топка - тези серии трябва да се запълнят с нещо.
Напоследък не вярвам в голяматс, вечната, розовата любов, та ще преглътна малко пречкащи се елементи, ако пътят към събирането на двамата келеши е емоционален, приказен и интересен

Сериала оше не е почнал, а вече осъдихте Серкан, еййй, трябва да дойда да си го пазя малко.

****/
Тия дни не ми се пише много много поради лични причини.
Но се опитвам поне да чета

# 582
Пореден пост, чрез който можем да оценим красивите пейзажи на нашия сериал:

- Красиво е, нали?
- Много е красиво..
- Виж, тук ще изградим пристанището.
- Не е ли странно? Празна земя като тази - представяш си нещо, работиш върху него и то просто оживява пред теб. Като художник, рисуващ върху платно.
- Това е любимата ми част.

Алекс, надявам се всичко да е наред при вас! 💙

# 583
  • София
Не съм ги виждала тези снимки на Ханде. Но е прелестна на тях.

Тази съм я виждала. На нея е, като "Дамата с камелиите".

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 23:35 от БлагаВест

# 584
  • София
Привет в понеделник вечер и от мен, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Минавам за малко да оставя на тези, които все още не са потънали с чудния свят на приказните сънища, една много различна снимка на Ханде Ерчел, направена от фотографа Мортез Атабаки, без да претендирам, че снимката е нова!

Прочетох вашите вълнения и коментари по повод новите лица, които евентуално ще влязат във втори сезон и тъй като независимо от зодиакалния знак, под който сме родени и аз съм от тези, които много бързо се "вкарват в картината", емоциите напълно ме завладяват и ми трябва доста време, за да се успокоя (което с годините става все по-кратко Sunglasses)! Опитвам се все пак да запазя спокойствие, защото до 09 юни 2021 год. има още доста време! Много се надявам, искренно се надявам Айше Кутлу  да не ни вкара в сериозна драма! Flowers Four Leaf Clover

Спокойни сънища! Nature First Quarter Moon With Face

Общи условия

Активация на акаунт