Тук не става въпрос за предателство в онзи смисъл, когато двамата имат връзка в момента и единият изневерява. Те вече са разделени и са минали цели 5 години. Не вярват, че имат някаква надежда да се съберат, още повече че Еда живее в Италия. И всеки в един момент ще си помисли да си уреди някак си живота. Еда има детенце. При нея е по-сложно, защото трябва да намери мъж, който да го приеме като свое. Докато Серкан е свободен. Той не подозира, че може да е баща.
Тук трябва да се вземе предвид, че ние не знаем причините, които са довели двамата до такова драстично решение. Кой го е взел и защо. Трябва да се е случило нещо много сериозно. Когато разберем, тогава вече можем да обвиняваме.
Ето как се случва в действителност! След като Ханде и Керем официално легализираха своята връзка, изведнъж изпълзя и прословутият Мурат Далкълъч. Той не спря да се надява, че ще си върне Ханде. Но аз дълбоко за себе си съм убедена, че не е стоял сам през това време. Той когато беше с нея си позволяваше да прави забежки ,та сега ли. И сега реши да демонстрира, че и той си има приятелка. И Слава Богу! Ха дано се кротне. За да остави на спокойствие нашите сладури.
Папараците са го приклещили с новата изгора. Това е Сезер Чакър, бившата съпруга на футболиста Октай Делечиоолу.

Двойката са оставили на път някакъв приятел, но са прихванати от журналисти. Тогава Мурат изпаднал в паника и се опитал да избяга. Но не е успял. На коментара "Успех на връзката ви", дъвчейки дъвка той се засмял и е бил принуден да спре. Журналистът го пита, защо изпада в паника. А Сезер я питат защо си крие лицето. Мурат се изсмя доста нервно, след което излетя с бясна скорост. Малко по-късно отново е засечен.
Направи ми много неприятно впечатление неговото поведение. Разликата с Керем е огромна. Дори, когато криеха с Ханде, че имат нещо помежду си, Керем никога не е бягал, не се е държал нагло и предизвикателно. Винаги спокойно е отговарял на всички въпроси.
И не, не съм пристрастна, този господин е бившият мъж на Мерве Болугур или Болуур (и двете съм срещала, не знам кое е правилното), която много харесвам като актриса. Не ми е приятен и това е. Един такъв мазен и малодушен ми е, псевдо мъж. Нито ми е мъжкар, нито ми изглежда свестен. Самият факт, че постоянно слага рога на жените до себе си, които са жени с главно Ж, говори много за това какъв мъж е и за комплексите му като такъв.
Ханде трябва много да се радва, че Керем се изпречи на пътя й и я раздели по един или друг начин с тази особа.

)! Опитвам се все пак да запазя спокойствие, защото до 09 юни 2021 год. има още доста време! Много се надявам, искренно се надявам Айше Кутлу да не ни вкара в сериозна драма!