The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 38 762
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Стори от Ханде, стара снимка от снимките за рекламата на Signal😍
https://instagram.com/stories/handemiyy/2575621080756597625?igshid=3groh8gtoqyx

Относно новата героиня-силно се надявам, че няма да е годеница на Серкан. Да, нормално е като са се разделили всеки да продължи живота си и да има нова половинка, но изобщо не ми се гледа отново как Еда ревнува и страда заради Серкан. Мисля, че достатъчно изстрада и се изтормози до този момент и заслужава да бъде щастлива. Разбира се, не може всичко да бъде цветя и рози и трябва да има някакви интриги, които да поддържат интереса на зрителя, но се надявам да не гледаме същото, както със Селин и Балджа. И аз си мисля, че може и да я готвят за Ферит, ако не изкарат героя от сериала заедно с Джерен.🤔Въпреки всичко обаче съм сигурна, че сезонът ще е страхотен и очаквам с нетърпение да започне!🤗

# 556
  • София
Аз единствен скорпион в темата ли съм?? И да споделя един интересен факт - с Джан Яман сме родени на една дата, но в различни години. Joy

По повод това да изненадаме Керем за рождения му ден също съм за - но какво предлагате?? Че и за Ханде имахме мерак, но не успяхме да се организираме.

Марги,
аз съм голям фен на “Капан за родители”, като дете съм го гледала над сто пъти и до ден днешен ми е любим. Някой ден ще го пускам на децата си. И там не ме подразни, че бащата си беше намерил нова жена ала Круела Девил, а майката си живееше сама с детето и иконома... Но тук не мога да го приема - защо винаги трябва Еда да страда и да е сама, а Серкан да си живее живота?? Тя е гледала детето им, посветила се е на майчинството. (Да, скрила е от него, което не е окей, но със сигурност има някаква сериозна причина.) А той си е продължил живота с друга... И пак Еда е в ролята на втората жена. Пак Еда ще ревнува и ще се тормози. Пак ще е заменена. Появява се с дете, все едно с това иска да си го върне. Не, не ме кефи такова развитие. Защо веднъж Серкан не опита да дели Еда с друг? За малко с Дениз се обърна палачинката, но пак не е същото. Там всичко беше игра на Еда. Ох, не знам... Той, за да се е събрал с друга, значи все пак има чувства към нея. Това не мога да приема. Защото със Селин се събра заради амнезията и да го оставят на мира. Но всички знаехме, че не е влюбен в нея. Сега е различно. Оф... не искам да го мисля повече. Че пак се ядосвам. Grinning

# 557
  • София
Марги, не се познаваме в реала, но имам чувството, че точно мен имаш предвид    

Цитат
Ние водолеите преминаваме бързичко през всички емоционални състояния и даже ги пренасяме върху околните, но сме спокойни като цяло Satisfied

БРО, успокой се джанъм. Сигурно ще вкарат и един, който да лази по нервите на Серкан. Тогава само гледай дали Серго ще се сети, че има друга изгора до себе си. Ще има ревност, ще се разкъсват с погледи, а Еда няма да му остане длъжна. Ще го накара да си плати за всичко, което и е причинил до този момент. Никак не е за подценяване. Тя вече не е онова момиче. 
Накрая ще са заедно. Ето тука го записвам сега и съм сигурна, че ще позная.

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 17:30 от БлагаВест

# 558
  • София
Никакви новини ли нямаме от сета днес - снимки, клипчета?? Гледам в Инстаграм, но никой от каста не е качил нищо. Sad

# 559
На работа съм,  но като ви чета как сте му набрани на Серкан само, да не ви попада в полезрението,  като истински вакханки сте 🤣
Ами ако Еда е в ситуацията на Серкан и нея ли ще я пратите в ягодите 🙃😉
Пет години не са малък период от време, така че в живота всичко може да се случи, даже и човек да имаш до себе си, който да не обичаш, но да ти дава спокойствие. А Серкан бей никога не е давал предпоставка за такъв живот. Еда също.
Два огъня като се срещнат или става по силен или се унищожават взаимно, макар и да тлее някъде , нещо ...
Не знаем какво е намислила Айше ханъм,  но това не пречи да гадаем.

# 560
Не, при Еда имам женска солидарност. Все пак е сама жена с дете. Trollface А при Серкан огънят тлее от 29 епизод насам. Има леки моменти на затишие, но е готов да избухне отново.

Тези сладури са си заедно. Поне едно успокоение.

Днес съм много активна. Ще си дам няколко дни пауза. Satisfied

# 561
  • София
Една върла фенка от Португалия е качила това. Не знам дали е ново, но пък е много сладка закачка между Аманъмите!

# 562
За вас Водолейте не знам каква е ситуацията, но за Скорпионите знам, Бърборанке,
                           приятно ми е да се запознаем и да ти споделя, че един Скорпион не се успокоява лесно.
                           Аз като такъв полудях от тази информация, какво очаквахме, а с какво ни изсурвакаха.
                           Така съм идеализирала тази любов, че по никакъв начин не го приемам, макар да си
                            давам сметка, че 5 години са много време и в реала няма кой да чака и 6 месеца, но
                            не мога да го приема. Серкан си е за Еда и не го давам на друга. Очаквах някакви драми,
                            но Айшето ми отряза главата, направо ме застреля.
                            Този рейтинг на Дизилах ни бърка работата, на последния епизод от 1-ви сезон беше около 2.
                             Бърборанка да ми даде розово хапче, че направо съм в колапс от случващото се, аз тия неща
                             ги приемам тежко, въпреки, че е сериал.
                             Сега с кандидатите ще започнат едни интриги и едни номера, по-скоро с тази от женски род,
                             но това е , ужас. Знам, че любовта ще победи, но не смилам предателството на Серкан,
                             считам го за такова и съм бясна, нищо, че съм от неговия отбор бих го разкостила.

# 563
  • София
Успокоих се, Танита, значи е от зодията! Grinning Чувствам се по същия начин и аз... Подавам ти едно розово хапче сега:

А до 9-ти ще те сложа на моята терапия, за да закрепим положението. После ще му мислим. Wink

# 564
Марги, много ти благодаря! Надявам се да имам с какво да се похваля след няколко месеца! Hug
И аз да се включа(юху 3ти коментар днес, повече от последния месец общо Joy), че гледам наистина сте му набрали на Серканчо. Но ви разбирам, Скорпионите особено, познавам доста. Аз като една голяма мечтателка вярвам в тяхната любов и някак едно спокойствие ме е обзело. Възможно е и от миналите изпитвания да е де. Grinning И аз се дразня малко, но дори новата да му е някаква какво от това. За съжаление скокът във времето е доста голям, та не е нелогично. Знаем, че в крайна сметка нашите ще са заедно, каквото и да става. Heart Eyes
Интересни са ми следните неща:
Причините Еда да замине и Серкан да не знае за детето им.
Причините Еда да се върне, но Серкан да не научи от нея за дъщеря им, а от случайността малката да е там в този момент.
По мислите им си личи, че двамата не са се забравили, ще гледаме и ще видим.
Единствено се надявам след като Серкан разбере за дъщеря им да гледаме няколко епизода обич и сближаването им и после няколко като семейство, а не да съберат всичко това в 1 епизод на финала, а останалите да са караници..

# 565
От зодията е Бърборанке, ние никого не предаваме и предателство не приемаме.
                        Благодаря ти за хапчето, ще си го глътна, дано помогне и се сещай от време на време да
                        ми пращаш по някое друго, дано помогне, че розови очила няма много да ми помогнат.
                        Нуждая се от по-hard терапия. Ще търпим, имаме ли избор, но сме непоправими оптимисти.
                        Вярвам в любовта и в доброто, мисля, че и ти също, поне това личи от постовете ти.

Една хубава вечер желая на всички, дано поне вие Момичета ги приемете нещата по-леко.

# 566
  • София
Да, аз също се надявам епизодите да бъдат добре балансирани, а не всичко хубаво да се случи в последните десет минути на финалния епизод... Simple Smile

Танита,
няколо неща си написала, които важат напълно за мен, затова вярвам, че е от зодията. Wink
"Ние никого не предаваме и предателство не приемаме. Непоправими отпимисти сме. Вярваме в любовта и в доброто."

# 567
  • Sofia
Здравейте, като сте подхванали зодиите да спомена, че и ние близнаците сме въздушна зодия, аз бързо паля, ама и бързо ми минава. И да ви кажа, че Керем е роден на моя рожден ден няколко години по-късно. А пък акцедентът ми е скорпион и освен това сестра ми и внучката ми са родени на 13 ноември. Та искам да отбележа, че и близнаци и скорпиони са ми много на сърце. А ако продължа и за стрелците и там имаме съвпадение, мъжът на сестра ми е роден на 24 ноември (да отбележа, че той не е фен), но аз и сестра ми сме фенове и на Керем и на Ханде.
      Стига толкова статистика, желая ви приятен ден, по-малко драма и повече романтика!!!
      Много любими моменти сте отбелязали, аз почти във всяка серия имам поне по 2-3, очаквам в следващите серии да има още много запомнящи се моменти!!!
      Щастието е в мига, щастието е сега!
       Бъдете щастливи!!!

# 568
От Хакан
Малко остана

# 569
Аз само да си кажа, че с Керем сме от една зодия... с една дума всичко по по най е събрано в нас...да не изреждат, че ще стане много дълго. Хубави хора сме и в буквалния и преносни смисъл на тази дума. 😇😎
Стига толкова искрено и лично 😁

Общи условия

Активация на акаунт