The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 38 384
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Нека става сериал, а ние ще им се радваме, ядосваме и съпреживяваме всичко с тях. Водолеят в мен се успокои. Satisfied

Не помня дали е слагана, от рекламата на Lipton.

# 541
  • Плевен / София
Годеница на Серкан ли? Това шега ли ееее.... ще го махна от аватара си!

Наистина бактън от "чужди" до Серкан....Интересно пак амнезия ли ще го е хванала

# 542
Нееее, ще се гръмна! Айшето от къде го измисли това сега.....
По предварителна информация е точна така. Wink
"Героинята на Ayşe Akın ще е годеница на Серкан във 2 сезон на SÇK".

Дори се коментира, че момченцето ще е неин син.

Само да не се окаже годеница поредна на Серкан бей, че нещо сам не може да стои, несгоден 🤨🤐
И моля, Гугъл да не превежда това на Айше ханъм 🙃
П.С. Мацката се казва Olivia Rodrigo (@oliviarodrigo)

# 543
  • София
Миднайт,
май в този ръст не сме я поствали. Керем какво е застанал като все едно ще му бият дузпа?? Grinning

Скорпионът в мен не се е успокоил, затова сменям темата, като почна терапията с розови хапчета, всичко ще се нареди. Wink

# 544
Не ,не ,не ! Никакви пълнокръвни годеници не искам. Сакън !
   Ясно е ,че 5 години са много време и все някак трябва да са си уредили живота . Мога до някъде да приема да имат някакви фиктивни партньори за пред света ,но чак Серкан да има дете от нея - НЕ !
    Айше ,моля те, не ми го причинявай ! 😟

# 545
  • Пришълец
Слънце, ние Водолеите преминаваме бързичко през всички емоционални състояния и даже ги пренасяме върху околните, но сме спокойни като цяло Satisfied

Не знам, още е рано да прибързваме с изводите. По-склонна съм да повярвам, че в живота на Серкан има някоя (предполагаемата годеница, за която пишете), отколкото, че се е появил мъж в живота на Еда. Не за друго, но ще е объркващо за детето и то ще е привързано към него, а няма да познава в същото време родния си баща. Еее, не, Серкан трябва изключително лошо да е постъпил, че да му го причини това Еда. Представям си нещо по-скоро в стил "Капан за родители", т.е. детето се вижда след години с баща си, погажда номера на годеницата и се опитва да го събере с майка си. Ще видим Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 21:12 от Маргарита Н.

# 546
Подкрепям на 1000000%
Линде,
и ти си права, ама нали е филм - не може ли в него всичко да е розово, моля, а гадориите да ги оставим за реала... Grinning

Аз просто се напрягам от мисълта, че ще са си подредили животите с други, защото и аз идеализирах тяхната любов. В моята глава Еда се е отказала от любовта, защото не иска друг освен Серкан да я докосва и се е отдала на грижите за детето им - плод на любовта им. Което си е вратичка, колкото и да се заканва, че няма да я отвори. И Серкан се е отказал от любовта, защото не иска да докосва друга освен Еда и се е съсредоточил върху работата, както беше преди Еда. Но... Еда се връща с тяхното дете и ето ти вратичка и за него, уж няма да чука, ама това е майката на детето му, в която е лудо влюбен все още. Сърцето му не може и няма да бие за друга. Така че... слагам розовите очила и почвам терапия с розови хапчета до 9-ти юни. Не приемам новата сериозно - тя ще е мераклийка, но няма да я огрее. Новия също няма да го огрее. Ще е стабилен и влюбен в Еда, но ще й е бизнес партньор, който тя ще приема само като приятел. Ето това е ситуацията за мен. Никакви нови хора в живота им!!!

# 547
  • Плевен / София
Къде отиде това "никой не заслужава сълзите ти...."

Никой друг не е разплаквал толкова Еда, колкото Серкан...

# 548
Миднайт,
май в този ръст не сме я поствали. Керем какво е застанал като все едно ще му бият дузпа?? Grinning

Скорпионът в мен не се е успокоил, затова сменям темата, като почна терапията с розови хапчета, всичко ще се нареди. Wink

Не се знае, до довечера каква информация ще пуснат арабките. Малко ми трябва да обърна палачинката. Trollface

Симпатяга

Този поглед, ще се сетите ли от кой епизод е ?

Стори на Ханде от рекламата за Signal.

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 16:39 от midnight__sun

# 549
  • Пришълец
Да се надяваме, че Айше не е забравила за думите "никой/я освен мен не може да те докосва" Joy По нейно време ако са били, де. Така и не запомних кой кои епизоди пише...

...
Симпатяга

Този поглед, ще се сетите ли от кой епизод е ?
10-ти епизод, Еда слиза по стълбите, малко преди съвместното интервю с Ферит и Селин.

# 550
Слънчице, бързам да отговоря , в семейната вила са ,  Еда слиза по стълбите с онази светло синя рокля с пера (тип Селин 😂) . Познах ли?

Не бързам да паля аз , цели 3 седмици как ще издържим...да почват снимките от сета, сега! 😂

Марги, от 26епизод са репликите, не ги е писала Айше, но предполагам е гледала 😂

# 551
Слънчице, бързам да отговоря , в семейната вила са ,  Еда слиза по стълбите с онази светло синя рокля с пера (тип Селин 😂) . Познах ли?

Не бързам да паля аз , цели 3 седмици как ще издържим...да почват снимките от сета, сега! 😂

Марги, от 26епизод са репликите, не ги е писала Айше, но предполагам е гледала 😂

Да, позна. Много любим момент и там Еда е приказно красива.
6 + ти пиша Satisfied
Edit : Маргаритке сега ти видях коментара. Hands Clap

И да онагледя.

# 552
Слънчице, бързам да отговоря , в семейната вила са ,  Еда слиза по стълбите с онази светло синя рокля с пера (тип Селин 😂) . Познах ли?

Да, позна. Много любим момент и там Еда е приказно красива.
6 + ти пиша Satisfied

И да онагледя.

Здравейте момичета,
" Любима сцена от дома на Еда ?"
Първата, която не е показвана....Когато Еда отказа да се върне въпреки предложението на Серкан...

Втората е когато Серкан направи терариум, за да се извини...Качвала съм този момент при преговора...

Третата ми много любима е тази, в която Серкан отиде да търси Еда и всички го отрязаха, но Мело го съжали и му каза къде да я намери....в градината на дома на децата, които учеше на любов чрез цветята...

При бързият преговор стигнахме до....връщането на пръстена цвете....разговорът до камината и обявяването на годежа на Еда с "приятеля" от детинство...

Усмихнат ден на всички в темата...

# 553
  • Бургас
Само да поздравя Водолеите в темата:
Много сме!
Силни сме!!!
Ха ха.........

Това е един от най-смешните епизоди за мен. Мнооого се смях!
Толкова серии амнезия, чакаща този секунден удар......
Ха ха ха...........

# 554
  • София
Цитат
Линде,
и ти си права, ама нали е филм - не може ли в него всичко да е розово, моля, а гадориите да ги оставим за реала... Grinning

Аз просто се напрягам от мисълта, че ще са си подредили животите с други, защото и аз идеализирах тяхната любов. В моята глава Еда се е отказала от любовта, защото не иска друг освен Серкан да я докосва и се е отдала на грижите за детето им - плод на любовта им. Което си е вратичка, колкото и да се заканва, че няма да я отвори. И Серкан се е отказал от любовта, защото не иска да докосва друга освен Еда и се е съсредоточил върху работата, както беше преди Еда. Но... Еда се връща с тяхното дете и ето ти вратичка и за него, уж няма да чука, ама това е майката на детето му, в която е лудо влюбен все още. Сърцето му не може и няма да бие за друга. Така че... слагам розовите очила и почвам терапия с розови хапчета до 9-ти юни. Не приемам новата сериозно - тя ще е мераклийка, но няма да я огрее. Новия също няма да го огрее. Ще е стабилен и влюбен в Еда, но ще й е бизнес партньор, който тя ще приема само като приятел. Ето това е ситуацията за мен. Никакви нови хора в живота им!!!
Бърборанке, аз си ги представям, както в американските филми. Двамата са по някакъв начин обвързани с други партньори. Не като брак, а просто близки приятели. Не е задължително да имат интимни отношения. То при комшиите мъжете им са "железни". Не поглеждат друга жена дори и когато се разделят с любимата.     Когато се срещат след 5 години, любовта отново пламва, като буен пожар в душите им. Но там е скътана и болката. Ще започне вътрешна борба между обидата и любовта. Сигурна съм, че любовта ще победи. Тези новите допълнително ще нагнетяват обстановката, но и ще тласкат Еда и Серкан един към друг. Колкото и да не искат ревността ще ги кара да се съпротивляват и неосъзнато да се борят за голямата и незабравима любов. Тук, според мен ще се включи активно и малката Пепеляшка. Тя ще бъде елемента, който ще ги събере.
Другото ще бъде много скучно и елементарно. Трябва да има доза борба за любимия. Все пак това са 13 епизода.
И накрая всичко ще свърши с хепи енд и една огромна сватба.

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 17:03 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт