The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 38 370
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Само да не се окаже годеница поредна на Серкан бей, че нещо сам не може да стои, несгоден 🤨🤐
И моля, Гугъл да не превежда това на Айше ханъм 🙃

# 511
  • Плевен / София
Хипохондрик в действие....

# 512
Хоуп, очаквах да се похвалиш с успешно приключила изпитна сесия Blush Или може би още не е приключила...
Марги, остава най-тежкото, държавният изпит. Затова и не казвам нищо.
Иначе мога да се похваля с прекрасно прекарано време на държавната практика, макар и натоварено. Relaxed

# 513
Тази Айше... Новата Айше, дето участвала в РП, изобщо не съм я отразила. Изгледала съм го 15 пъти, не си я спомням, но и няма как да я помня. Санем я целеше с какво ли не 😆
Скрит текст:
🥴🥴🥴

Душа, това май не е Ханде. Не че толкова съм гледала, но на лявото си бедро Ханде има две бенки, които тази симпатяга няма 😆 Отделно устните, зъбите и нослето не са нейните. (Дано не греша де, но..)

# 514
  • София
Дефинитивно не е Ханде! Grinning Но, която и да е, има хубаво тяло и чаровна усмивка. Wink

# 515
  • Пришълец

Скрит текст:
Хоуп, очаквах да се похвалиш с успешно приключила изпитна сесия Blush Или може би още не е приключила...
Марги, остава най-тежкото, държавният изпит. Затова и не казвам нищо.
Иначе мога да се похваля с прекрасно прекарано време на държавната практика, макар и натоварено. Relaxed
В такъв случай още отсега ти пожелавам успех 🍀

# 516
По предварителна информация е точна така. Wink
"Героинята на Ayşe Akın ще е годеница на Серкан във 2 сезон на SÇK".

Дори се коментира, че момченцето ще е неин син.

Само да не се окаже годеница поредна на Серкан бей, че нещо сам не може да стои, несгоден 🤨🤐
П.С. Мацката се казва Olivia Rodrigo (@oliviarodrigo)

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 15:33 от mi_si

# 517
Годеница на Серкан ли? Това шега ли ееее.... ще го махна от аватара си!

# 518
  • София
Момичета,
неслучайно не си сменям аватара - това е любимата ми ЕдСер сцена. Heart Eyes

Ще споделя защо:
1. Първо и най-основно, защото тук виждам повече ХанКер отколкото ЕдСер. Някак си виждам искрената и радостна Ханде и леко смутения, но приятно изненадан Керем.
2. Този тип прегръдка и целувките й по бузата му са ми много нежни, чувствени и издават обич и привързаност.
3. Има много щастие в този момент.
4. Тук говореха за мечтите си и за общото им бъдеще. Все още не бяха се сблъскали с истинските проблеми, все още бяха съвсем в началото на връзката си и всичко беше розово.
5. Ръцете... този захват и тази прегръдка. Много са ми свойски. Ханде / Еда казва “мой си”, а Керем / Серкан потвърждава “твой съм”. Heart

# 519
По предварителна информация е точна така. Wink
"Героинята на Ayşe Akın ще е годеница на Серкан във 2 сезон на SÇK".

Дори се коментира, че момченцето ще е неин син.

Скрит текст:
П.С. Мацката се казва Olivia Rodrigo (@oliviarodrigo)

Лошо ми е!

# 520
  • София
Миси,
сакън!!!

Миднайт, Магия,
присъединявам се към вас.

След хубавия ми предишен пост идвам с такъв в другата крайност. Grinning

Годеница на Серкан?? Това, което не мога да приема, е, че той е продължил живота си без Еда. Отказала се е от нея и любовта им. За да се сгоди за друга, значи в съзнанието му всичко с Еда е приключило и няма връщане. Защото, когато се върна за ръка със Селин, все пак не помнеше Еда. Иначе знаете: “Когато те има теб, те има само теб.” Винаги е била Еда. Само Еда. Дано само тази героиня не е злобарка. Така ще е по-поносимо. Дано е положителен образ и сама се отдръпне, когато разбере, че Серкан все още е влюбен в Еда и имат дете.  Уф... само като го пиша и се ядосвам. Ама как ще се сгодиш за друга бе, льольо?! Колкото и да не исках Еда да се върне под ръка с друг мъж, сега май искам. Но да е хубав и равностоен на Серкан, както писахте по-рано. Пък може той (новият) да се събере с таз дама накрая и всички ще са доволни и щастливи. Wink

Ох... да идва по-бързо 9-ти и да разбираме какво е измислила Айше ханъм, че вече не се издържа. Joy

# 521
Миси,
сакън!!!

Миднайт, Магия,
присъединявам се към вас.

След хубавия ми предишен пост идвам с такъв в другата крайност. Grinning

Годеница на Серкан?? Това, което не мога да приема, е, че той е продължил живота си без Еда. Отказала се е от нея и любовта им. За да се сгоди за друга, значи в съзнанието му всичко с Еда е приключило и няма връщане. Защото, когато се върна за ръка със Селин, все пак не помнеше Еда. Иначе знаете: “Когато те има теб, те има само теб.” Винаги е била Еда. Само Еда. Дано само тази героиня не е злобарка. Така ще е по-поносимо. Дано е положителен образ и сама се отдръпне, когато разбере, че Серкан все още е влюбен в Еда и имат дете.  Уф... само като го пиша и се ядосвам. Ама как ще се сгодиш за друга бе, льольо?! Колкото и да не исках Еда да се върне под ръка с друг мъж, сега май искам. Но да е хубав и равностоен на Серкан, както писахте по-рано. Пък може той (новият) да се събере с таз дама накрая и всички ще са доволни и щастливи. Wink

Ох... да идва по-бързо 9-ти и да разбираме какво е измислила Айше ханъм, че вече не се издържа. Joy

Не мога и аз. Нека, ако е годеницата му, да не разнищваме темата спал ли е с нея или не. По-ясно няма накъде. Пет години не е бил Робинзон Крузо на самотен остров. За какво ще ми ги събират тогава. Не е почнал сериала и вече беснея. Щом се отнася за Серкан, паля рязко с 200. Rage

# 522
  • София
Гледам, гледам и не виждам някъде да съм споменала, че втората снимка е на Ханде.
Когато качих двете снимки сутринта написах:  Доза красота за първият ден от седмицата!

# 523
  • София
Миднайт,
не исках да го пиша аз, но ти си го написала много добре, затова те цитирам - напълно споделям мислите и чувствата ти!
”Не мога и аз. Нека, ако е годеницата му, да не разнищваме темата спал ли е с нея или не. По-ясно няма накъде. Пет години не е бил Робинзон Крузо на самотен остров. За какво ще ми ги събират тогава. Не е почнал сериалът и вече беснея. Щом се отнася за Серкан, паля рязко с 200. Rage

Сигурно ще ви звуча много наивно и пуритански, но темата с изневерите ми е болна. Не са ми изневерявали, но съм ревнива. Така де... не като болестно състояние, не съм някоя параноичка, която постоянно следи мъжа си и му държи сметка, но съм романтичка. “Когато те има теб, те има само теб.” На този принцип съм във връзките. Каквото било преди това, било. Не гледам и не се ровичкам в миналото, но настоящето и бъдещето за мен са важни. Ако с човека се разделим и той допусне друга в живота си, не мисля, че бих могла след време да се събера отново с този човек. Няма да мога да живея с мисълта, че е бил с друга след мен, дори отново да иска да е с мен. В моето съзнание това ще е изневяра. Та... затова обичам ромкомите. В тях така ни представят нещата, че главните се обичат и са само един с друг. Та... присъединявам се - нека не разнищваме спал ли е с новата или не. Ту мъч е за моята психика. И много трудно ще приема сдобряването му с Еда после... Broken Heart

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 14:43 от Бърборанка с розови очила

# 524
БлагаВест, вероятно така съм решила, че е станало, след като е сложена заедно с Ханде. Не знам коя е мадамата, не е написано име, за това съм помислила, че може би някой се е объркал. Очевидно не си ти, следователно съм аз тази, която е объркала 😉

Общи условия

Активация на акаунт