The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 39 145
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
# 631
В туитър днес са на тема "сексуален томоз в интернет". Твърди се  , че някой си Мехмед от екипа на сериала пише на момичета - фенки и иска от тях да му пращат техни снимки. Има доста скрийншотове, предполага се , че профилът му е хакнат. Но други твърдят , че имат съобщения от него от преди 2 седмици , за толкова време как досега не е спрян акаунтът, ако е бил хакнат. Доста хора и актьори от екипа са го следвали, които вече не го следват,  включително и Керем. Имал е към 8600 последователи преди дни, сега са 8100. Дали наистина е хакнат профил или този си е педофил не знам , предпочитам да вярвам на първото Joy

# 632
  • София
Горкият! Пак са го приклещили. Grin

Ако намерите интервюто със субтитри на английски, споделете, моля. Simple Smile

Хектор обаче и той иска да дава интервю. Grinning

Вече започнах да свиквам с новата му прическа и все пак си го харесвам най-много така, както беше в началото на сериала. Wink

# 633
И за какво го питат Керем, че на работа и видео не мога да пусна сега 🤪

# 634
KEREM BÜRSIN: „В момента сме заедно, щастливи сме и това е всичко!“  - с едно изречение Wink

И за какво го питат Керем, че на работа и видео не мога да пусна сега 🤪

# 635
Изключително нахални са репортерите. Не мога да си представя какво им е на Ханде и Керем, а и на всички известни личности. Може ли такова нещо-човекът кара по пътя, а те го спират, за да му задават глупави въпроси. Евала му правя на Керем, отново изключително любезен и сдържан. Извинява се и казва, че не може да говори сега, тъй като е на път. Обаче продължават да го питат за отношенията му с Ханде, дори споменават фейк новините относно Ханде и Мурат Акдоан! Керем казва, че има по-големи проблеми в света и няма нужда да говори по темата. Накрая казва "В момента сме заедно, щастливи сме и това е всичко!"

# 636
Целият се изчерви като чу името на Ханде.
Хайде, да изпишем темата тази вечер! Бро сигурно тръпне да пусне новата тема вече! Grinning

# 637
  • София
Магия,
много си права значи!!! Grinning
Само ми дайде още два часа - към 20:30 ще се прибера и ще съм на компютър, че не искам да я пускам през телефона... Simple Smile

Тоест, ако се разпишете много, имайте едно наум да стоите на 49 стр. до 20:30, моля. Hug

# 638
  • Пришълец
Още от любимите моменти

Магия, между другото и аз се замислих дали Бърборанка има готовност вече, че да помогнем в изписването на тази.
Обикновено минем ли 40-41 стр. и този, който ще пуска новата тема не знае в кой момент точно ще потрябва и наднича често, пък ако остане за сутринта, в работно време малко кофти се получава.

# 639
Ами, дайте да се задействаме, че и на мен ми е много интересно вече, тя Бърборанка на мен не ми я показа дори. 😂😂
Аз работя, но пък съм вкъщи и мога да помагам за изписването. 🤪

# 640
# 641
  • Плевен / София
Мислейки днес за целувките на Еда и Серкан се сещам, че за 39 епизода не си спомням за нито една такава между Селин и Серкан....Даже и в периода на "любовта им" по време на амнезията....
Ето една сцена от офиса на Серкан, който като принца на бял кон дойде да спасява Еда....А някой си чакаше изненада за РД...Блаженни са вярващите...

Вълнуваща любов ...

# 642

Поздрав от мен. Тъжна, но много докосваща песен от 29ти епизод..
И самата сцена

# 643
  • Плевен / София
Ето един много тъжен момент за мен....Серкан заяви пред приятеля си, че е със Селин....Тя ехидно се подсмихва, а Еда трябва да преглътне отново факта, че Серкан за нея е недосегаем...Той обаче вместо да си "гледа любимата" слухти какво прави Дениз...Както се казва "боли, сърби, драго ми е"....Робот...Идва ми да го...

Ще има ли предизвикателство "Сцена или момент, в който ви се иска да цапнете по главата Серкан"...

# 644
Вчера май ние с Бърборанка зачекнахме темата , че не прощаваме лесно предателство.
                         Приемам всичките ви доводи, против, но преди няколко дена след като изгледах тийзъра
                         за 2-ри сезон направих уговорката, че докато нямам още информация няма да слагам
                         черни точки на Серкан. Каквато и да е ситуацията, за каквото и да са се разделили аз съм
                         справедлив човек и смятам, че вина имат и двете страни, но го има и този момент, че съм
                         жена и винаги ще защитавам друга жена изпаднала  в тежко положение т.е. Еда, която е
                         отгледала сама момиченцето си, а наш Серкан виновен или не си е развявал прическата
                         на бяла кобила. Яд ме е и друго, че пак за пореден път по-трудния път е бил за Еда.Не каз-
                         вам, че Серкан не е страдал, даже много е страдал, но неговото е майчина милувка в сравне-
                         ние с тежестта на Еда. Ако правилно сме разбрали, сама бременна  в чужбина, учеща и рабо-
                         теща жена, ами не е лесно. Серкан за какво толкова се е притеснил, по-цял ден в офиса и
                         работа, страдал е , че Еда го е изоставила, но тя го е изоставила, защото е чула от устата му,
                         че той не иска да научава нищо за нея. Доколкото познаваме Еда, тя това няма лесно да му
                         прости, пък и последно Серкан я попита тя какво крие от него? Когато се ядоса Серкан е
                         много безжалостен и нагъл в изказванията си. Пак казвам, че ще отсъдя, когато имам
                         цялата информация.Колкото и да се ядосвам толкова ги харесвам и обичам, че ще ми мине
                         бързо, скорпионска работа, винаги вярвам в доброто.
                         Бърборанке, по повод интуицията ти научи се да я слушаш, тя никога няма да те подведе,
                         казва ти го човек, който вече се е научил да го прави и категорично правя по-малко грешки
                         в реала. Ти си интуитивна и опитай да отделиш разума си от интуицията си, но слушай нея.
                         За връзката Ханде и Керем я усетих още м. ноември, но не го споделих с вас, защото не
                         можех да го докажа, то беше ясно, какви погледи бяха, какви докосвания и т.н., но Ханде
                         беше доста по-въздържана от Керем, но тя е туркиня и трябва да внимава за поведението си.

Лека и спокойна вечер от мен и дано не съм ви отегчила.Stuck Out Tongue Winking Eye
                         Моментите са ми същите като на Бърборанка, скорпионска работа.Kissing Heart
                         Налбантова, много хубав клип си ни приготвила , благодаря ти.Heart
                         Марги, благодаря ти за прекрасната музика и асансьора.Heart
                         За музикалното оформление на сериала съм изумена, явно хората много си разбират от
                         работатата, уникално е, браво.Smiley

Общи условия

Активация на акаунт