The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 39 142
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Да се включа и аз. Първо към прекрасните клипчета, които качвате. Благодаря ви, момичета. Искрено и от сърце. Любувам им се. Аз не съм толкова добра и затова се явявам в ролята на скрит анализатор. Гледам и се радвам. Е, понякога и страдам, и плача, и се усмихвам...Еда и Серкан са усмивка сред ежедневието ми/ни.
След среднощни гледания и "преговор" на сериала си го намирам за чудесен. И не ме дразнят дори и "лошите". Май всички са си на място. Ама чак сега си го мисля. Човек променя и мисленето си, когато вижда любовта.
Аз продължавам да водя битка с предчувствията си. За мен Еда се е върнала заради нещо, което е свързано с нея. Здравен проблем, служебен, личен...Не му е казала 5 години за дъщеря им, а сега се появява с нея. Топката вече е в полето на Серкан. Той трябва да изживее болката от това, че може да загубиш някого. Да, Еда гушна дъщеричката си и се изнесе като Юсейн Болт, но не с шпайкове, а с почти 8 см ток. Не зная какво е измислила Айше, но ще ни забие лекичко в драмата. Бих се радвала Еда да е харесвана от някой италиански аристократ, но пък да се окаже, че е отблъстнат жестоко от нея. Може пък и от друг, но не искам да задълбават в болести. Стига толкова болници. При проблем обикновено търсиш пристанище при най-близките си. Може и затова да се е прибрала в Истанбул, а малката ще направи Серкан на прах. Тогава той ще види кон боб яде ли. Причини за раздялата много. Понякога най-малкото камъче обръща колата. Да му мислят сценаристите. Вече са наясно, че ги чакат милиони. И няма да им прощават, а ще критикуват здраво. За сега толкова. Ще се включа по-късно пак. И нещо с любов...Нека светът е цветна градина.

# 646
  • Плевен / София
Като пееш Пенке ле, кой ли те слуша....

И за да не ме упрекнете в черногледство ето сцена, която ме накара да се усмихна, след започването на периода на амнезия на Серкан...

# 647
Още една песен от мен, в темата много се хареса:

И сцената към нея, в която виждам само Ханде и Керем:

# 648
https://www.youtube.com/watch?v=71Gt46aX9Z4 Gary B.B. Coleman - The Sky is Crying
Пет години Серкан, без Еда ... и обратното!
Приятна вечер!

# 649
Аз съм си на музикална вълна днес:

И сцената, която завладя сърцата ни:

# 650
  • Плевен / София
Моят дом е до теб

Това, което винаги ме е ядосвало в поведението на Серкан е, че взема решения вместо Еда....Така скри за родителите и и я напусна, защото тя щяла да смята него за виновен... Сега в анонса на новият сезон, го виждаме отново сам, защото очевидно е взел решение  без да се съобрази с Еда....Не си представям тя да си е тръгнала сама...

# 651
  • Пришълец
Ето един много тъжен момент за мен....Серкан заяви пред приятеля си, че е със Селин....Тя ехидно се подсмихва, а Еда трябва да преглътне отново факта, че Серкан за нея е недосегаем...Той обаче вместо да си "гледа любимата" слухти какво прави Дениз...Както се казва "боли, сърби, драго ми е"....Робот...Идва ми да го...

Ще има ли предизвикателство "Сцена или момент, в който ви се иска да цапнете по главата Серкан"...

Неслучайно хаштага по време на един от епизодите в периода "амнезия" беше Аз преди теб. Същия Робот преди появата на Еда в живота му. Самозалъгва се, заблуждава и Селин.

Скрит текст:
Да се включа и аз. Първо към прекрасните клипчета, които качвате. Благодаря ви, момичета. Искрено и от сърце. Любувам им се. Аз не съм толкова добра и затова се явявам в ролята на скрит анализатор. Гледам и се радвам. Е, понякога и страдам, и плача, и се усмихвам...Еда и Серкан са усмивка сред ежедневието ми/ни.
След среднощни гледания и "преговор" на сериала си го намирам за чудесен. И не ме дразнят дори и "лошите". Май всички са си на място. Ама чак сега си го мисля. Човек променя и мисленето си, когато вижда любовта.
Аз продължавам да водя битка с предчувствията си. За мен Еда се е върнала заради нещо, което е свързано с нея. Здравен проблем, служебен, личен...Не му е казала 5 години за дъщеря им, а сега се появява с нея. Топката вече е в полето на Серкан. Той трябва да изживее болката от това, че може да загубиш някого. Да, Еда гушна дъщеричката си и се изнесе като Юсейн Болт, но не с шпайкове, а с почти 8 см ток. Не зная какво е измислила Айше, но ще ни забие лекичко в драмата. Бих се радвала Еда да е харесвана от някой италиански аристократ, но пък да се окаже, че е отблъстнат жестоко от нея. Може пък и от друг, но не искам да задълбават в болести. Стига толкова болници. При проблем обикновено търсиш пристанище при най-близките си. Може и затова да се е прибрала в Истанбул, а малката ще направи Серкан на прах. Тогава той ще види кон боб яде ли. Причини за раздялата много. Понякога най-малкото камъче обръща колата. Да му мислят сценаристите. Вече са наясно, че ги чакат милиони. И няма да им прощават, а ще критикуват здраво. За сега толкова. Ще се включа по-късно пак.
И нещо с любов...Нека светът е цветна градина.

Красота Heart

# 652
  • Плевен / София
Рисувайки по ръцете си "безкрайност"...двамата за съжаление отново ще се окажат далече един от друг...

# 653
На тази сцена все още настръхвам цялата....

Толкова ми е любима... пианото, приглушената светлина, нежна обстановкаи още по - нежни думи, излзащи от устата на любимия Серкан.

# 654
  • Плевен / София
Не харесвам ревността, но ревнуващият Серкан е наслада за окото ми....

# 655
  • София
Новата тема е готова и ви очаква, пишете смело, чакам да стигнем 50-та страница и ще споделя линк. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Вълнувам се като дете на Коледа, признавам си! Grinning

Аз ви поздравявам с моя любима песен - да, тъжна е, и филмът е тъжен, но... Heart

П. П. За да изпишем по-бързо темата, предлагам всяка от вас да сподели любимата си снимка на Керем. Wink

(Не, не е това моята, ще я споделя в отделен коментар.)

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 20:08 от Бърборанка с розови очила

# 656
  • Монтана
Бро, песента от филма на Мурат и Фахрие е невероятна!
А филмът им много си заслужава! Ако някой не го е гледал, препоръчвам го!

А за нашите любимци, толкова много любими сцени с тях имам навсякъде и във всички серии, че цяла една тема няма да ми стигне...
Тази двойка е моя фаворит! Създадени един за друг, намерили се, обогатили с присъствието си таланта на другия, допълващи се, ....и още много, много, все вълшебни и красиви неща!
Нека им се радваме и им пожелаем успех в нелеката им професия, а в личен план да опазят и съхранят любовта си!

# 657
# 658
  • Плевен / София

П. П. За да изпишем по-бързо темата, предлагам всяка от вас да сподели любимата си снимка на Керем. Wink

Както се казва "и двете дядо попе" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 659
Бро, това е за теб! Е, и за всеки друг, който иска де Simple Smile Не е направено както трябва, но го има важното Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт