След среднощни гледания и "преговор" на сериала си го намирам за чудесен. И не ме дразнят дори и "лошите". Май всички са си на място. Ама чак сега си го мисля. Човек променя и мисленето си, когато вижда любовта.
Аз продължавам да водя битка с предчувствията си. За мен Еда се е върнала заради нещо, което е свързано с нея. Здравен проблем, служебен, личен...Не му е казала 5 години за дъщеря им, а сега се появява с нея. Топката вече е в полето на Серкан. Той трябва да изживее болката от това, че може да загубиш някого. Да, Еда гушна дъщеричката си и се изнесе като Юсейн Болт, но не с шпайкове, а с почти 8 см ток. Не зная какво е измислила Айше, но ще ни забие лекичко в драмата. Бих се радвала Еда да е харесвана от някой италиански аристократ, но пък да се окаже, че е отблъстнат жестоко от нея. Може пък и от друг, но не искам да задълбават в болести. Стига толкова болници. При проблем обикновено търсиш пристанище при най-близките си. Може и затова да се е прибрала в Истанбул, а малката ще направи Серкан на прах. Тогава той ще види кон боб яде ли. Причини за раздялата много. Понякога най-малкото камъче обръща колата. Да му мислят сценаристите. Вече са наясно, че ги чакат милиони. И няма да им прощават, а ще критикуват здраво. За сега толкова. Ще се включа по-късно пак. И нещо с любов...Нека светът е цветна градина.