The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 38 301
  • 745
  •   1
Отговори
# 195

П.С. Щом Еда има момиченце и Пърл има момиченце, момченцето на кого ще  е ..... ?
На Серкан Stuck Out Tongue Winking Eye
Това ще е върха направо 😀😀😀

# 196

Това ще е върха направо 😀😀😀

А защо, и да се окажат в един клас/училище

# 197
# 198
  • София
Леле, нямам търпение вече за новия сезон! Само един тийзър ни пуснаха, а аз вече искам да знам всичко... Ще полудея до 9-ти юни. Има цели 26 дни. Grinning

# 199
Ето го промото с бг субтитри Hug
https://ok.ru/video/2331743029772
Мнооого ми хареса! Препратката с Пепеляшка, тази с тийзъра към първия сезон... Приказно е! Нямам търпение! Дори разделени, пак все едно залата ще гръмне от заряд. Честно казано ми се искаше да видя Серкан отново като параноик около бременната Еда, но ще почакаме и ще видим Smile

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 21:57 от ally.yor

# 200

П.С. Щом Еда има момиченце и Пърл има момиченце, момченцето на кого ще  е ..... ?
На Серкан Stuck Out Tongue Winking Eye

Много бебеци станаха, обърках връзките.

Тази любов така ли трябва да се развие? Не мога да си го представя. Май си живея в някаква утопия по отношение на ЕдСер и любовта им. Trollface

# 201
  • Плевен / София
Славена, и това, ако не е телепатия.....

# 202
Али, много БЛАГОДАРЯ Hug
Ето го промото с бг субтитри Hug
https://ok.ru/video/2331743029772
Мнооого ми хареса! Препратката с Пепеляшка, с тийзъра към първия сезон. Приказно е! Нямам търпение! Дори разделени, пак все едно залата ще гръмне от заряд. Честно казано ми се искаше да видя Серкан отново като параноик около бременната Еда, но ще почакаме и ще видим Smile

# 203
Ох, леле... Серкан не е искал да знае нищо за нея. Значи той е сложил края отново... ох, къде е 9ти...

# 204
Това видео определено не предизвика очакваната от мен емоция.. Sad Усещам напрежение, мъка и доста драма, а някак си не ми се гледа точно това. Отново доста ще се точат нещата докато се стигне до щастие.

# 205
midnight__sun, а ще ти се изясни. При мен е богат опит от турски сериали, но горе долу едно и също. Има само два които за мен са били различни .

При мен линка на Али не се отваря.

Ох, леле... Серкан не е искал да знае нищо за нея. Значи той е сложил края отново... ох, къде е 9ти...

Казах ли аз, че Серкан ще и е дал еднопосочен билет, причината е ясна " ще мра, ама ти си млада и трябва да живееш" в стил робоболат казано

# 206
🔥🔥🔥🔥

# 207
  • София
Али,
благодаря ти, златна си ни!!! Сега вече ми се поизясниха нещата - станало е нещо, ще разберем какво, разделили са се; Еда заминава в Италия и ражда там детето на Серкан; гледа си го сама и никога не му казва, но става нещо и решава да се върне в Истанбул; Серкан не знае за детето, явно не знае нищо за Еда и се отдава на работата си, работа, работа и нищо друго освен работа, бай Робот ис бак; но съдбата отново ги среща и любовта ще победи, сигурна съм. Обаче какво е станало?! И двамата изглеждат сърдити един на друг. Какво ли ги е разделило??

Магия,
чакам гифчетата. Grinning

# 208
Бро, ще ги имаш 💙
Аз мисля, че Еда е сърдита на Серкан повече от колкото той на нея...

# 209
  • Плевен / София
Явно Серкан ще трупа още черни точки пред мен...
Прекалено лесно му прощаваше до сега  Еда .....Дано си е взела поука...

Общи условия

Активация на акаунт