The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 38 288
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
  • Кърджали
Е това е изненада.
От една страна хем очаквах да има нещо драмозагатващо, хем...
Но няма да се оплаквам. На мен взе че ми хареса. Ще гледаме една нова любовна история.
Интересно зашо са се разделили. Еда да е заминала сама за Италия, Серкан да е казвал че нв иска да знае нищо.
Но така са ми липсвали, дори и мелодийките към сериала. За Еда и Серкан да не говорим

# 226
  • София
Аз чакам с нетърпение и Серкан Болат с опашка. Даже й дадох име - "опашка Болат", на галено "кокче Болат", а съвсем на галено - "чочката на Серкан". Тя ще си е цял отделен герой в сериала. Grinning Grinning

# 227
Отсега казвам, че малката ще е алергична към ягоди. Satisfied

# 228
Добър вечер, момичета!
Добре че не избързах със заключенията, защото след тиизъря без субтитри рязко зачертах еда от списъка с "добрите". Но след като го видях с превода ми иде да разкъсам Серкан. То не беше работа, болести и прочее. Имам чувството, че героят просто сам си прави мъките и тръгва все по дългия път.
"Баща ми има вина за инцидента на родителите ти, но аз няма да ти кажа, а просто ще скъсам с теб и ще ти дам неоснователна причина, за да ме намразиш, вместо за поговорим като зрели хора и да решим проблема."
"Загубих си паметта, за това ще се правя, че последната година не е съществувала и ще отказвам да видя очевидното, щото аз съм като щраусите, га си завра главата в пясъка значи нама проблем."
"Имам нещо в мозъка, но няма да ти казвам, ще чакам докато ти се усетиш и когато го направиш, отново, за да не те напрягам ще ти кажа да ми се разкараш от живота и никога повече да не контактуваш с мен по какъвто и да е въпрос."
Ами за бой е според мен. 😂😂😂

# 229
Момичета ,

Flowers HibiscusТийзърът е много изненадващ. С този скок във времето цели 5 години. Признавам си , че съм силно изненадана , направо шокирана. Възникват много въпроси от видяното, на които ще си отговаряме постепенно във втори сезон.

1. Явно Еда и Серкан са се разделили. Защо, каква е причината за раздялата ? Болестта на Серкан или нещо друго ?
2. Еда е заминала  за Италия. Предполагам да завърши образованието си. Откъде Серкан знае за  това ? Интересувал ли се е лично или служебно?
3.  Още ли са съдружници или не ?
4. Еда е станала майка на момиченце. Кой е бащата ? Предполагам Серкан ? Въпросът на детето това ли е моя баща ?
5 . Защо са заедно на награждаването като пътищата има се разделили ?

Flowers Hibiscus Четох коментарите ви. Всички сме  доста изненадани. Само си представете пък колко ще бъде шокиран г-н Серкан Болат ? Той и баща ...И даже не знае....Ах, Робо  тук вече е натясно...Къде ще избяга от Любовта при това не само от жената ,която обича , но и от дъщери чката ????

Сигурно има и още , и още въпроси засега без отговор.... Явно почивката се е отразила добре и на нашите , и на сценаристите. Усеща се различно присъствие и свежи идеи при сценаристите. Връщаме се към началото на сериала - различен, изненадващ ...Браво на Айше - успя да ни грабне веднага ! 
А 9 юни е доста далече.... На тази дата ще изживеем по отношение на сериала навярно Деветоюнски преврат....Шегувам се......

Лека вечер !

# 230
Леле и аз съм чок шашърдъ Момичета.
                            Това, което видях много ми хареса, но е неочаквано за мен. Айшето направо ме метна
                             на най-горния клон на черешата. Бях убедена, че повече нищо не може да ги раздели защо са
                             са се разделили? Сещам се само, че Робота е отпратил Еда заради тумора. Иначе съм сигурна,
                             че около тях няма други , но какво от това пак не са заедно
                             Препратката с пантофката на Пепеляшка ми хареса. Серкан каза, че никога нямало да почука
                            на вратата й. Не само ще почука ами ще й изтрие прага .
                            Още от сега да не му давам черни точки на Серкан, че ми е любимец и накрая нали съм мека
                            Мара пак ще му простя. Това момче играе като змей, видяхте ли му физиономията като видя
                            Еда с детето.Мисля си, че Еда и да не му каже веднага той ще се усети, много умен мъж е
                            Серкан.

Али, благодаря ти за превода, златна си ни ти, без теб накъде.
                           Честно казано не ми се искаше да влизаме пак в тежка драма, кой ме пита?
                           Дано драматичните моменти ги разрешат по-бързо, че 29 епизод още ми е заседнал на
                            гърлото.

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 22:59 от Tanita53

# 231
  • In the light side of the Moon!
Здравейте момичета,
Прекрасен тийзър. Приказка! Знае тя Айше...кой не обича приказки, кой не обича страст и любов. Това искат феновете, това им дава, а за да го направи трябваше да ги раздели. Браво, хареса ми! Пак ни чака много допамин!

Помислих, че обувката е на Еда, но на 3-тото гледане видях, че е на щерката!

Между другото този тийзър ме върна в един друг сериал - "Аси". За тези, които са го гледали знаят, за какво говоря!

Отсега казвам, че малката ще е алергична към ягоди. Satisfied

Sweat Smile Sweat Smile Sweat Smile

# 232
  • София
Уау! Каква бомба само. Уникален трейзър! Момичета, точно такова нещо очаквах. Защото другото щеше да е плъзгане по плоскостта на шаблона. Предвидимо до болка. Трябва да е наистина нещо зашеметяващо.
А това е точно такова. Няма да го мислим, защо и какво е предизвикало тези събития. Тръпката е в това да не го знаем. Но сега вече очаквам между  тези двамата да започне война. Защото те все още много силно се обичат. И на двамата сърцата щяха да изхвръкнат.

Тази тяхна приказна любов въобще не е забравена. Тя само е тлеела в сърцата им, а сега очаквам да се разгори с още по-голяма сила. Нищо, че и двамата се опитват да я подтискат. Нищо че се заканват никога повече да не отварят вратите си за нея.

Ще започне едно съревнование и в професионално отношение.  Еда вече е напълно равностойна, като ценз. И двамата няма да се предадат без бой. Допълнително се появява и едно дете. Което ще разбуни духовете.

И ето сега започва същинската част. Играта на принца и пепеляшка. Точно това може да отприщи огромните възможности този сериал да излезе от задъненият коловоз. Другото ще е като всички останали летни сериали. Шаблонни и до болка познати.
А нали знаете как обикновено завършват приказките? Щастливо... И сигурно ще вдигнат една прекрасна сватба, такава каквато чакаме...

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 23:30 от БлагаВест

# 233
Наминавам бързо да кажа, че тийзърът  е вълшебен, ох приказен еееее.😇🥰🙂
Нямам търпение до началото.
Али, благодаря!😊

# 234
Добър вечер, момичета и благодарности за изненадата! Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus
Приказно промо! Браво!!! Hands Plus1

# 235
    Чаровници ... с този трейзър, благо ни почерпиха за шекер байрама. Да им е честит празника!
    Отново Робот Болат, но Еда изящтна, красива, малко скована, дори малко преднамерено надменна и в миг гласът на детето я пречупи загрижена, топла и много женствена ... Прекрасно изиграно от Ханде! Не коментирам играта на Керем, той си го може.
Ако, причината за израстването на Ханде е любовта им в реала АФЕРИМ Керем бей!
Али - Благодаря!

# 236
Здравейте момичета! Пльосвам се и аз в новата тема и новия сезон!😁
Нашите са огън, плам, сексапил и страст!

Серкан сигурно ѝ е наговорил глупости и я е "изгонил" за Италия. Не ѝ е казал истината за тумора. Мислел е, че ще умира! Ако Еда е знаела истината, никога не би го изоставила болен! Може да се е оперирал и да е бил в кома 4-5 години!
Много се радвам, че приказката продължава! Пак ще търсят път един към друг! Любимото ми! ❤️❤️❤️
Скрит текст:
Какво стана сега? Нашият Сейфи се покри и няма да го има във втори сезон ли? Не може така, Маргаритке, веднага излизай от храстите! Не може да оставите Бърборанка да прави темите! Ще имаме розови букви на розов фон и розови снимки! 😂😁🤣Да не кажете, че не съм ви предупредила! 😁
Липсвахте ми романтични дивачки!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
С нетърпение очаквам новия сезон и женското парти с вас! 😘😘😘

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 23:41 от lady laura

# 237
Включвам се към групата на всички,които са малко или много шашърдъ.Признавам,че съм изненадана.Ние каква е мислихме, тя каква стана.Но няма лошо-заявката е много силна,а и трябва конкуренция да борим.
И на мен ми е странно как такава голяма любов се е затрила по пътя между Истанбул и Рим,но Айше и команда ще ни разкрият как се е стигнало до тук.
Иначе Керем и Ханде са просто зашеметяващи.Някой да знае нещо за обеците на Ханде?
Но както веднъж споменах с интерес ще следя сериала и няма да се ядосвам ,защото за мен важното е ,че в реала са заедно и щастието е изписано на лицата им.
Добре дошла,Айше Кутлу!

# 238
Ееее, направо си останах с отворена уста, особено след това...
Сега 9 юни ми се вижда много далечен.

# 239
  • София
Този трейзър е взривил нета. Почти всички се изказват с възхищение от него. Супер. Това чакахме цял първи сезон.
Ето едно много интересно мнение: "В заключение! Тя ще стане принцесата на татко"!

А Ханде и Керем са невероятно прелестни. Момичета, виждате ли какво прави любовта?

Общи условия

Активация на акаунт