The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 38 423
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
  • In the light side of the Moon!
Предполагам , че и нови ще се присъединят, все пак ще са минали 5 год от раздялата им в живота им има нови хора.
Попаднах преди дни на инфо, че тоз младеж от ЛПН щял да се присъедини към нас. Да си призная втори Ердем не ми трябва, ама....

# 316
Продуцентите все още не са потвърдили, че  İlkyaz Arslan и Çağrı Çıtanak няма да участват, така че има надежда да ги видим в сезон 2 Wink

# 317
  • София
Привет, прекрасни слънчеви момичета! Flowers Hibiscus

Следя ви, чета ви, вълнувам се и преживявам всичко написано, споделено, коментирано в темата! Нямам много време да пиша, защото постепенно се връщам към начина си на живот преди 2020 година в личен, семеен и професионален план, но след първия трейлър за Сезон 2, който видяхме вчера просто няма как да остана само читател! Идвам за малко, за да споделя размислите си по видяното, този път по изключение размислите ми не са среднощни! Flowers Four Leaf Clover

Еда: Серкан Болат и Еда Йълдъз държат в ръцете си една и съща награда, а именно наградата за „Най-добър бизнесмен на годината“, което означава, че Еда е живяла и работила в Турция повече от година, за да успее не само да се представи, но и да се наложи като отличен специалист, отдаден на работата си професионалист и като резултат да получила такава престижна награда! Според мен от видяното в трейлъра Еда не е омъжена и това изглежда напълно логично при положение, че за този период от време й се е наложило да роди дете, да се грижи за него, да учи и да работи, т.е. времето й през тези години е било запълнено с много и различни по своя характер ангажименти, а и ако имаше друг мъж в живота й детето нямаше да пита дали мъжа с наградата не е баща й! Heart

Да вземеш такова трудно и отговорно, но в същото време много крайно решение като това да запазиш едно дете и да го родиш, въпреки че си сама, да опазиш в тайна неговото съществуване и да поемеш сам цялата отговорност по отглеждането, възпитанието и грижите  за него означава, че след всички обиди, огорчения и унижения от страна на Серкан в първи сезон се е случило събитие, казани са думи, които са преляли чашата на търпението на познатата ни като изключително добра, толерантна, всепрощаваща, борбена и дълбоко влюбена жена Еда Йълдъз! След видяното в малко повече от минута в трейлъра моите разсъждения са насочени не толкова към приказната магия, неподвластна на трудностите и времето силна любов между Еда и Серкан (която очевидно е била заровена дълбоко в душите и сърцата на любимите ни главни герои), а към огромнага промяна която ще видим още в първи епизод по отношение на образа на Еда! И ако тепърва ще гледаме как Серкан отново излиза от състоянието си на студен, отдаден изцяло на работата си, буквално роботизиран мъж, то Еда за изминалите 5 години освен учение и работа е посветила живота си на детето си! А едно дете за всяка майка е едно ново усещане, един нов свят, една нова вселена! И една нова, огромна отговорност, защото извън всекидневните грижи за неговото здраве едно дете има нужда от чувство за сигурност, която му дава родителя, много чисти, слънчеви усмивки, искрена любов и крепки прегръдки, от внимание към неговите крехки и оформящи се чувства, от разбиране и подкрепа във всеки един момент, от внимателни разговори и търпеливо изслушване, от помощ при опозването на всяко ново нещо в заобикалящия го свят, от навремено поощрение и заслужена похвала! Очаквам с огромно нетърпение да видя развитието в положителна посока като утвърден професионалист и най-вече като майка на любимата си героиня Еда Йълдъз (имам сериозните съмнения, че Еда е любим образ и на Айше Кутлу!). Gift Heart

Серкан: Как видях героя на Серкан Болат? Показаха ни го отново като отличен архитект, перфектен професионалист и успешен бизнесмен, получил престижна и напълно заслужена награда, което не беше изненада познавайки професионалните му качества от първите 11 епизода на сезон 1. Показаха ни го като един строг, студен, апатичен, неприветлив мъж напълно възвърнал първоначалните си настройки на „робот Болат“, мъж за който „работата е всичко“!  Показаха ни един Серкан, който независимо от голямата изпепеляваща любов и дълбоките поглъщащи чувства, които изпитваше към Еда в миналото определено показва незаинтересованост към Еда и нейния живот, в противен случай няма обяснение за мен факта, че Серкан не знае нито в коя държава живее Еда,  нито че има дете! Видях и един напълно объркан, изненадан и дори шокиран Серкан учуден от случващото се! Неговият подреден, праволинеен и перфектен свят се преобърна в мига, в който прозвуча един по детски невинен и искрен въпрос за бащата, който липсва в живота на детето! Видях един недоумяващ Серкан загледан с поглед изпълнен с безброй неизказани въпроси, стаена в душата болка и известно разкаяние, вдигайки малката детска обувка от земята и загледан след двете феи! Надявам се бързо да разберем причината за тази така категорична и продължителна раздяла с Еда, но искам да споделя с вас моето опасение свързано с неговия образ и то не в посока Еда и нейното дете! Опасението ми е свързано с известната повтаряемост по отношение на развитието на образа на Серкан с този от първи сезон и ме притеснява евентуалното наличие на Селин №2! Периодът на раздяла е твърде дълъг, а Серкан Болат с тази визия, известност и влиятелно положение в обществото е твърде обаятелен и привлекателен мъж за всякакъв тип жени! Broken Heart

Силно се надявам да се размине втори сезон с такъв тип интриги, жена усукана около Серкан и ревнуваща Еда! Показаха ни един зашеметяващ трейлър и двама влюбени, разделени от обстоятелства, но готови да дадат всичко един за друг, дори живота си, готови на саможертва! Само успешното преминаване през този разтърсващ влюбените етап на саможертва и успешното взаимно доказване на любовта им може да ги отведе към съвършенството в любовта! Преодолявайки всички пречки, разочарования и обиди и достигайки до любовна хармония се надявам да видим във втори сезон любимите ни Еда и Серкан все така влюбени, но по-зрели в чувствата си,  мъдри в житейски план, отдадени на другия! Да ги видим като една стабилна двойка, изпълнени с доверие един към друг! Тогава ще бъдат двойка за цял живот, а ние ще имаме един истински щастлим край на нашето романтично приключение наречено „Почукай на вратата ми“! Heart

Накрая ви оставям една снимка извън спойлер и останалите в спойлер на малката чаровница 6-годишната Maya Basol (Мая Башол), новата приказна фея в нашия сериал, на която това ще бъде първата роля в киното като дъщеря на Еда Йълдъз, но пък е с богат опит като модел:

Скрит текст:

Хубав ден! Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 18:50 от nrgmama

# 318
  • Кърджали
Малката е голяма красавица. Както бях прочела някъде + красива като детска приказка.
Серкан е знаел, че Еда живре в Италия. Еда мисли, че той дори и това не  знае. Всебоще ме яде (то ще ме яде до началото на сезона) какво толкова ги е разделило, че и у двамата има огорчение от другият и от любовта.
Подозирсм че Еда няма да е вече в тяхната фирма, може би ще работи за други или ще ди има своя фирма.

# 319
Поредно признание за Керем:
Последователите на Whispering Man избраха #KeremBursin (# SenÇalKapım) за най-добрия мъжки актьор на сезона! (41,9%) Той успя да победи най-близкия си конкурент с 9%.

Gift Heart

# 320
Здравейте!

Не мисля, че трябва Онур Б. / Корай от ЛПН/ да се отъждествява с ролята си в този сериал. И защо да е втори Ердем, все пак персонажа Ердем е зает. А и като актьор може да изпънява всякава роля. Всъщност колко е сигурно, че ще е в каста на 2 сезон?
Малката Мая, кипра и половина. Красиво дете, надявам се е и талантливо, че тук ми намирисва на амбициозна майака в реала, като гледам снимките в спойлера.

Керем и Ханде, няма какво повече да кажа от това, което сте споделили.

Някой по умен от мен го е казал:

Любовта е повече от чувство. Тя е състояние на духа.

Надявам се с началото на снимките да се появят разни материали и по тях да гадаем какво предстои .

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 19:20 от Slawena

# 321
Малката е страшна сладурана , дано е талантлива , защото иначе ще развали удоволствието . Можеха да вземат Берен Г. , която играеше в Дъщерята на посланика като дъщеря на Неслихан .Да , прилича на нея , не на Ханде ,но пък тук можеше да прилича на Керем , защото е с зелени очи и св.кестенява коса . Много талантливо дете . Но ние си имаме Мая , която не знам как ще се казва .Ще ми се да е нещо свързано с тяхното минало .И дано не е Мелек , че направо ми писна от Мелеци във всеки сериал Grinning Expressionless

# 322
  • София
nrgmamaq благодаря ти за прекрасните размисли.  Много добре мотивирани и много добре аргументирани. Пиши по-честичко. Всяко едно такова мнение е добре дошло, за общата картинка, която си изграждаме.
А това момиченце Мая е направо кукличка. Красиво и надявам се талантливо. Представям си ги двете с Ханде, как прекрасно ще изглеждат като майка и дъщеря. Наистина това дете е някакво уникално попадение. Огромна прилика с Ханде.
Надявам се Айше да е изградила фабулата много смислено и подредено. Моите очаквания са Еда и Серкан в началото да са много враждебно настроени един към друг. Ако Еда има своя фирма, то конкуренцията с фирмата на Серкан ще бъде жестока. А когато разбере  чие е момиченцето, тогава вече не ми се мисли какво ще стане. Въпреки всичко, това красиво, мъничко същество, творение на една прекрасна и силна любов, ще бъде свързващото звено между тези двама воюващи, а в същото време все още силно влюбени един в друг Еда и Серкан.
Дълго време те ще се съпротивляват срещу бушуващите им страсти. Бавно ще се топят ледовете между тях. Натрупаната горчилка и обида ще ги кара да не могат да намерят път един към друг.  Айше със сигурност няма да пропусне и да има доза ревност. И двамата са достатъчно красиви и успешни. Ще има апетити и към двамата. Ще гледаме и комични моменти. Ще има и доза хумор. Вярвам, че любовта им един към друг и тази към общото им дете, ще надделе и ще завърши с щастлив край. Представям си каква експлозия от чувства ще избухне в този момент, в който преодолеят болката, обидата и се предадат пред силата на любовната магия. Как ли ще ни го поднесат двамата. Очаквам вече 9-ти юни.

# 323
В първи сезон четяха Малкия принц и търсеха любовта. Във втори надявам се няма да четем Приказките на братя Грим и в частност Пепеляшка, която принца намира сред хиляди други. Тук символа май ще е Серкан намира дъщеря си ... Ще си чакам поне първия трейлър за повече размисли и страсти. Дотогава само предположения.

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 19:41 от Slawena

# 324

Айше е постнала това в Туитър. Пише "Цвете на деня: "Черешов цвят"
Символ е на раждането и обновяването в гръцката митология и на безсмъртието в китайската. Със своя възхитителен външен вид, той ни кара да приемаме живота с всичките му недостатъци и да прегръщаме красотите."

Замислих се дали не е подсказка, може пък момиченцето да се казва Кираз(череша).🤔Другото ми предположение е Пери.🧚‍♀️
Относно напускането на Лейля и Ферит-надявам се, че просто не са изредили имената на всички от каста в статията. Иначе предполагам, че Ферит ще замине някъде с Джерен, но какво ще измислят за Лейля? Без нея няма да е същото, а и кой ще я замести?🤔Мисля си за Онур, заради слуховете, че ще се присъедини към екипа. Ще ми бъде интересно да видя дали образът му ще е като в "Любов под наем" и ще имаме 2-ри Ердем.
Няма търпение да разберем какво са измислили сценаристите. Не знам как ще издържа до 9 юни.😁

# 325
  • София
Как започна всичко между Еда и Серкан? От този прекрасен хотел.
И как ще продължи след 5 години раздяла? Отново от същия хотел.
Има някаква символика... започна с разправия между тях, продължава с вражда.
А как ще завърши?  Надяваме се с една красива сватба. Малкият им плод на любовта ще бъде прелестна шаферка, облечена като фея. Дали и тези стъклени пантофки няма да влязат в употреба?

# 326
Привет, развълнувани дами! На мен ми се е свило сърцето, защото май Серкан много ще страда, така си мисля! 💔Няма да търся вина в единия или другия, най-вероятно нкво непреодолимо обстоятелство ги е накарало да бъдат разделени толкова време! Пет години са толкова много време..., загубено безвъзвратно и без надежда за една такава любов...! Много жестоко ми изглежда, не съм привърженик на драматични скокове във времето! Виж, ако се бяха оженили, пак си имаха една малка фея и трябваше заедно да се борят с нкво препятствие... Ама като стана сценарист, ще си напиша собствено продължение. 🙃
Да си кажа за любимия танц: вечерта в къщата на Серкан, след като си спомни изминалата година и феята Еда от няколко отрезвяващи крушета на един добър човек в един случаен бар.  🙃Харесва ми особено много заради продължението на вечерта.🔥💝
Иначе не мога да забравя танца с жълтата рокля, когато Серкан обвива ръце около талията на Еда... 💗А Еда е толкова ефирна, че Серки, обгръщайки талията, може да си мушне ръце в джобовете! 😍
Благодарности на Вайчето, че ми е запомнила постовете! ❤️🙂

# 327
Аз си мисля,че причината за тяхната раздяла е свързана с тумора-в смисъл ти си млада,животът е пред теб,времето лекува, а и добре,че нямаме дете ,което да страда и да не помни баща си.Това,че е отписал Еда Серкан го умее до съвършенство,но такова отношение към тяхно дете ми се струва ,че Еда няма да преглътне.И с пълно основание.Тази мисъл ми дойде на ум и реших да я споделя с вас.Просто поредното предположение за дългата раздяла.
Радвам се,ако Онур/Корай отЛПНвлезе в сериала.Аз харесвах Корай ,който беше своеобразен персонаж,но и който често пъти изричаше доста истини.Струва ми се,че няма да бъде втори Ердем/да не дава господ/,а защо не като втора Лейля/ако тя няма да участва/.Все пак не може без секретар/ка Серкан Болат.
И последно-прави ли ви впечатление как непренудено Керем и Еда съобщават намеренията си да отидат на почивка за три дни след като са се справили с поредното Лего?Няма вече отричане,това е нашият живот,радвайте се с нас.

# 328
  • София
Линде и nrgmama,
страхотни коментари! Hands Clap Точно наскоро си мислех какво прави nrgmama и че не ни е навестявала скоро, и тя се появи. Simple Smile Чакам и другите липсващи момичета постепенно да започнат да се включват покрай старта на новия сезон. Wink

Мисля, че от 17-ти нататък ще имаме повече информация и спойлери относно предстоящия сезон и всичко, свързано със сценария и актьорите. Като започнат да снимат, ще имаме снимки и клипчета от сета, та леко ще се открехне вратата. Wink

Фили,
аз също харесвам малката сладурана от Дъщерята на посланика, както и момиченцето, което играе екранна дъщеря на Арас и Дамла в Чукур, но предпочитам нови лица. Като свикнеш с едно безкрайно талантливо дете в една роля, после е трудно да го гледаш в друга. Така е и с големите актьори. Затова според мен след една силна и главна роля трябва да мине време, преди да се заемеш с нов проект. Мая има огромна прилика с Еда. Наистина е много красива - като малка фея е. Стискам палци да играе добре и да се сработи с ХанКер.

Много ще ми е интересно да видя Ханде в ролята на родител. Еда със сигурност ще е съзряла емоционално и няма да е първосигналната девойка, която гледахме в първи сезон. Все пак вече е майка. Ще бъде по-спокойна, по-обрана и ще мисли повече, преди да действа. Керем е страхотен актьор и съм сигурна, че ще ни скрие шапката. Айше за разлика от другите ни сценаристи го може - това да ти вади душата с памук. Сигурна съм, че ще ни поднесе интересна история и ще извади наяве актьорските възможности на Керем. Ще получим всичко това, което чакахме и не видяхме в миналия сезон - ще имаме плавно и убедително съзряване при Серкан и промяната му от робот в перфектен мъж и баща няма да ни се стори прекалено нереалистична, емоционално израстване при Еда, ще имаме разкаяние и осъзната болка, сълзи и прошка. Нямам търпение вече за 9-ти юни и аз. Не знам за кой пореден път го пиша това... Grinning

# 329
  • Монтана
Привет, развълнувани дами! На мен ми се е свило сърцето, защото май Серкан много ще страда, така си мисля! 💔Няма да търся вина в единия или другия, най-вероятно нкво непреодолимо обстоятелство ги е накарало да бъдат разделени толкова време! Пет години са толкова много време..., загубено безвъзвратно и без надежда за една такава любов...! Много жестоко ми изглежда, не съм привърженик на драматични скокове във времето! Виж, ако се бяха оженили, пак си имаха една малка фея и трябваше заедно да се борят с нкво препятствие... Ама като стана сценарист, ще си напиша собствено продължение. 🙃
Да си кажа за любимия танц: вечерта в къщата на Серкан, след като си спомни изминалата година и феята Еда от няколко отрезвяващи крушета на един добър човек в един случаен бар.  🙃Харесва ми особено много заради продължението на вечерта.🔥💝
Иначе не мога да забравя танца с жълтата рокля, когато Серкан обвива ръце около талията на Еда... 💗А Еда е толкова ефирна, че Серки, обгръщайки талията, може да си мушне ръце в джобовете! 😍
Благодарности на Вайчето, че ми е запомнила постовете! ❤️🙂

Ели, аз също съм омаяна точно от този танц! Танцът на извинението и признанието на любовта на Еда като спасителна за тяхната връзка! Не знам колко пъти съм го гледала вече този момент от филма, а песента ми е любима!
Бро, по отношение на нетърпеливостта ни към първия епизод от новия сезон, ще се конкурираме с теб!:smile:
Аз съм супер заинтригувана от това, което видях снощи!...тези двамата просто ни скриха шапките! Те могат и сами да си играят, невероятни са, но най-вече ми се ще да отбележа страхотното израстване на Ханде! Със сигурност си дава сметка какъв шанс са били за нея срещата и партньорството с Керем в професионално отношение! В личен аспект просто няма да коментирам, само много им се радвам и съм щастлива, че в тяхната игра пред камера и отношения извън нея, прозрях отдавна любовта, която изпитват един към друг. И много, много им се радвам! Дано я съхранят и запазят, заслужават го!
Дами, страхотни коментари, удоволствие е да ви чета! Хубава вечер и приятни почивни дни!

Общи условия

Активация на акаунт