The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 38 427
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
Започвам да ви заливам с колажи от фенове:

Когато те видях, аз се влюбих и ти се усмихна, защото знаеше. ⭐

# 301
FOX са писали кои  актьори ще продалжат  в втори сезон   Лейля и Ферит ги няма

Oyuncu kadrosunda; Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in yanı sıra Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter, Elçin Afacan, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt ve Sinan Albayrak gibi birçok başarılı isimleri barındıran dizi 9 Haziran Çarşamba itibarıyla her Çarşamba saat 20.00’de yeni bölümleriyle FOX’ta.

В актьорския състав; Сериалът, който включва много успешни имена като Керем Бюрсин и Ханде Ерсел, както и Неслихан Йелдан, Еврим Доган, Анъл Илтер, Елчин Афакан, Башак Гюмюлчиньолиолу, Аликан Айтекин, Сарп Бозкурт и Синан Албайрак, ще имат нови епизоди всяка сряда в сряда 20.00 ч. В сряда, 9 юни. На FOX.

# 302
  • Кърджали
Ееее  много ще ми липсва героят Ферит. Беше ми сред любимците.

# 303
  • София
Бамби се подготвя да реди легото... 

А един фен е коментирал тази снимка така:
Можем ли да поговорим малко за трудностите при бягането с 5-годишно момиче на ръце и тънки високи токчета на краката? Моето супер момиче!

# 304
  • София
Момичета Hug,
само искам да споделя, че следващата тема (89-та) е готова. Nature Boom

С помощта на много от вас тя стана реалност. Засега няма да издавам подробности, искам да ви изненадам, надявам се приятно. Wink

Просто така, реших да ви споделя, защото се вълнувам. Първа тема ми е това и никак не е лесна задача, държа да отбележа. Шапка свалям на всички дами, които са правили и правят теми! Беше ми интересно и приятно занимание, имах желание да се пробвам, но, след като пусна темата, с удоволствие предавам щафетата на тази от вас, която иска да се пробва с юбилейната 90-та тема и така нататък. Според мен би било чудесно, ако всяка следваща тема я прави различно момиче. Така всички, които имат мерак, ще се пробват и ще имаме разнообразни теми. Simple Smile

И не че ви давам зор - но... изписвайте по-бързо тази, че нямам търпение да пусна новата! Grinning

# 305
Не мога да си представя Серкан без Лейля. Не знам кой би могъл да я замени. Лейла познава Серкан изключително добре. Работила е години наред за него и беше готова на всичко за да му помогне в работата.

Ферит също ще ми липсва. Беше симптичен. Освен това заедно със Селин беше основно действащо лице в началото - дори притежава 5% от холдинга.
Очертаваше се и добро бъдеще с Джерен.
Какво се случва с тези 5% акции - на Серкан ли ги е върнал... на Еда ли ги е прехвърлил Thinking

Освен това се чудя за Еда - преди да замине за Италия - продала ли е акциите си на Серкан или на някой друг, върнала ли ги е на баба си, или още са в нея?

FOX са писали кои  актьори ще продалжат  в втори сезон   Лейля и Ферит ги няма

# 306
Най-вероятно ще пътуват. Вчера Гамзе имаше стори с Ниебла, че ще я виждаме често и днес са на разходка с нея.

https://www.instagram.com/stories/gamze_ercel/2573262347550324005/

Продуцентите са обявили, че Доктор Чудо прави финал на 64 епизод. Та информацията от снощи за включването ни, актуална ли е още?

След тийзърът, толкова много въпроси останаха и започвам да броя дните до 9 юни.

# 307
  • София
Малко ми е тъжно за Доктор Чудо, но е хубаво, когато сериалите приключват с достоен и логичен финал, а не притиснати от рейтинги и т.н. Прочетох изявлението на продуцентите, много хубаво са го обяснили и подкрепям решението им - разказали са историята си и са отправили посланието, което са искали. Heart

Винаги съм подкрепяла твърдението, че трябва да се оттеглиш, когато си на върха. Wink

В нашия случай е чиста проба егоизъм моето. Толкова съм пристрастена към сериала, ЕдСер и Ханкер, към темата, че... колкото повече, толкова повече. И все пак писах вече - предпочитам 13 смислени епизода и финал, отколкото да протакват още. Аз мога да ги гледам и още 100 епизода, ама не е в това въпросът. Simple Smile

# 308
  • Монтана
Момичета Hug,
само искам да споделя, че следващата тема (89-та) е готова. Nature Boom

С помощта на много от вас тя стана реалност. Засега няма да издавам подробности, искам да ви изненадам, надявам се приятно. Wink

Просто така, реших да ви споделя, защото се вълнувам. Първа тема ми е това и никак не е лесна задача, държа да отбележа. Шапка свалям на всички дами, които са правили и правят теми! Беше ми интересно и приятно занимание, имах желание да се пробвам, но, след като пусна темата, с удоволствие предавам щафетата на тази от вас, която иска да се пробва с юбилейната 90-та тема и така нататък. Според мен би било чудесно, ако всяка следваща тема я прави различно момиче. Така всички, които имат мерак, ще се пробват и ще имаме разнообразни теми. Simple Smile

И не че ви давам зор - но... изписвайте по-бързо тази, че нямам търпение да пусна новата! Grinning

Поздравления, Бро!Чакам да видя, макар че съм сигурна - страхотно си я подготвила!
Поздравления и благодарности към всички, които са и ще продължават да се трудят, за да бъде нашият дом уютен и красив! Вие го можете и сте го даказали нееднократно! Браво! Моите адмирации!
Очаквам с нетърпение всяка ваша изява!

# 309
Стори от Ханде

# 310
  • In the light side of the Moon!
Лейля ще ми липсва!
Бих прежалила Еврем без да се замислям!

# 311
И на мен ще ми липсва Лейля, бяха страхотно дуо със Серкан. ❤ Не може ли Ердем да си тръгне, а Лейля и Ферит да останат 😭

# 312
  • София
Ама сигурно ли е, че само актьорите, споменати в статията на Фокс, ще видим във втори сезон? Тоест, може просто да не са изброили всички. Simple Smile

# 313
Ама сигурно ли е, че само актьорите, споменати в статията на Фокс, ще видим във втори сезон? Тоест, може просто да не са изброили всички. Simple Smile
И аз това си мислех сега.

# 314
  • София
https://twitter.com/young0realistic/status/1393166583414104066

Как сладко си конушват нашите влюбени гълъбчета. Керемчик вече е изградил неговото лего и се хвали, а Ханде и Гамзе му отговарят нещо подобаващо...

Общи условия

Активация на акаунт