The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 38 428
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Вярно , Мики ,да . Имаше и момиченце накрая ,за което той не знаеше . Всъщност така свършваше книгата .  Но мисля ,че тя не беше крила умишлено от него ,а нещо се разминаха и накрая тя умира без да успее да му каже . А той става робот ,създава семейство и се отдава на работата и рутината .
   Мисля ,че имаше момент ,в който той мислеше ,че тя го е изоставила ,а тя всъщност беше умряла .
    Ако трябва да съм честна изобщо не ми беше интересна книгата и я четох по диагонал.

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 12:29 от Sezariya

# 286
# 287
Голямата любов затова е голяма, защото не е лесна, но и защото може да преодолява всякакви препятствия. Еда и Серкан са силни личности и характери. При тях никога нищо не е било лесно, но любовта им е силна и истинска и каквото и да е станало ще го преодолеят. Любовта им не е угаснала, просто тлее под пепелта на казани думи и обиди и е въпрос на време да пламне с нова сила.

# 288
Привет!
Моята версия за раздялата на Еда и Серкан.

След като Еда разбира за тумора, разбира се, вдига загрижен скандал. Серкан знае от доктора, че положението му е сериозно и решава да замине за операция в чужбина, без да казва на никого. Лечението му трае дълго. В това време Еда го търси, но без резултат. Разбира, че е бременна и решава да замине за Италия, също без да казва на никого.
Серкан се връща от лечението, здрав. Но не намира Еда, а и никой не знае нищо за нея. Търси я, но без резултат и се отдава на работа, като робот. Пред близките си демонстрира, че дори не иска да знае за нея.
Еда ражда, гледа си момиченчето им, завършва следването си, работи като робот и разказва с любов на детето им за неговия татко.
Мисля, че и двамата знаят, че ще се срещнат на церемонията и двамата са настроени бойко за тази среща, но любовта не прощава и не избледнява...

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 17:14 от Gugutka52

# 289
Керем Бурсин и Ханде Ерчел, които започнаха снимките на телевизионния си сериал, ще предприемат тридневно пътуване след празниците и ще прекарат почивка на лодка в Гьочек

# 290
  • София
Керем Бурсин и Ханде Ерчел, които започнаха снимките на телевизионния си сериал, ще предприемат тридневно пътуване след празниците и ще прекарат почивка на лодка в Гьочек
Чудесно са го решили, преди да започнат новите снимки. Но това, че "ще прекарат почивка на лодка в Гьочек"
ми се струва малко пресилено. Как ще спят в тази лодка, след като има такива прекрасни хотелчета. Може би имат предвид яхта, а не лодка.
Ето и как изглежда този курорт Гьочек.

# 291
  • София
Purple Heart Привет, влюбени момичета! Purple Heart

Излишно е, мисля, да казвам кой е любимият ми ЕдСер танц... Този под дъжда, разбира се! Както беше писала Sezariya, тук те са осъзнато влюбени, най-после заедно, щастливи, забравили за всичките си проблеми и отдадени един на друг. Най-после могат да мислят за бъдещето и сбъдването на мечтите си. Песента за фон е подбрана чудесно. Въобще цялата сцена е перфектна - цветовете, детайлите, погледите и докосванията на Еда и Серкан...

Оставям ви този приказно вълшебен момент, за да му се насладите още веднъж:

# 292
Ханде и Керем на стори. Покрай него и тя се запалила по сглобяването на Лего.😄

# 293
  • София
Всички виждаме, какво огромно професионално израстване има при Ханде. Определено доста добър учител се оказа Керем. Невероятен напредък има при нея в играта с лицето и очите. Това, което преди и беше трудно, сега го прави с лекота.

Ето как го прави Керем. Очите и лицето му достатъчно говорят. Няма нужда от много думи. Иде ти да заплачеш с него.

# 294
Легото е на Хари Потър - любимият " супер герой " на Ханде . А някъде мернах ,че това било маса в къщата и 😃
Ханде и Керем на стори. Покрай него и тя се запалила по сглобяването на Лего.😄

# 295
Хари Потър и на мен ми е любим ❤⚡
И на мен ми прилича на масата в къщата й.
Радвам се, че ХанКер са добре и щастливи, за разлика от ЕдСер. 🤪

# 296
  • София
Магия,
иронията е в това, че ЕдСер не трябва да са щастливи и заедно, за да ги гледаме по-дълго време. Grinning
ХанКер нека са заедно и щастливи, защото реалът е по-важен от сериала. Heart

Хари Потър и на мен ми е любим ❤⚡
И на мен ми прилича на масата в къщата й.
Радвам се, че ХанКер са добре и щастливи, за разлика от ЕдСер. 🤪

# 297
Сега остава въпросът : На почивка ли са или строят Хогуортс ? 😁 Но поне ни е ясно ,че се забавляват .
    Покрай щастието на ХанКер ще преживея по -леко драмата между ЕдСер 🤗

# 298
Kerem Bürsin и Hande Erçel бяха номинирани на специалните награди 2021.
 Те са номинирани за най-популярната двойка ..
 1 като 2 точки
 1 коментар 1 точка
 1 акция 5 точки
instagram.com/p/CO2YfBJNQWE/?igshid=47n9x1j4jkba

# 299
  • София
Замислих се за снощният трейзър и ми мина една мисъл. Дали пък Еда и Серкан да не са били женени. След което да се е случило нещо и тя да е заминала в Италия. И чак там да е разбрала, че е бременна. Но какво точно се е случило, та двамата да не искат да си спонят един за друг. Трябва да е нещо много сериозно, за да накара Еда да не казва за детенцето. Серкан знае че Еда е в Италия, но как така не е разбрал, че тя има дете.
Ох, очаквани страхотен нов сезон. От понеделник започват снимките на 40-ти епизод. До тогава ХанКер да си почиват и релаксират, защото ги очакват много емоции.

Общи условия

Активация на акаунт