Страсти – градините в София, кампания 2021/2022 - тема 1

• 33 316
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
  • Beyond the stars
Нали със супер яката нова система щеше да стане супер бързо? Ма май не е много сигурно Grinning

# 196
Лайфа дали е запазен да го гледам по-късно? Все още не са ме приели в групата за детските градини.

# 197
Лайфа дали е запазен да го гледам по-късно? Все още не са ме приели в групата за детските градини.

https://www.facebook.com/council.sofia.bg/videos/314546706706291 … ric&ref=notif

Този е на столична община.

# 198
Дами, само напомням, че държавната помощ за неприети деца е за деца, навършили 3 г., т.е. за първа и втора яслена ще пиете една студена вода.

# 199
Във ФБ се коментира, че са премахвани кандидатури, които са променили желание след отваряне на системата.

# 200
Във ФБ се коментира, че са премахвани кандидатури, които са променили желание след отваряне на системата.

Изтриха го поста. Казаха, че махат само тези, които са новорегистрирани

# 201
Толкова ли е трудно да се направи система, която веднага да генерира нотификация ако си приет или не си прият, защо е това бавене. Нали уж всичко е приключило. Какво правят сега?

# 202
В крайна сметка днес ли да чакаме резултат или утре?

# 203
  • София
Днес. Ама кога - казаха преди 23 часа.

# 204
  • София
Тази година дали някой пак ще има списъците на приетите..? 🙄

# 205
Толкова ли е трудно да се направи система, която веднага да генерира нотификация ако си приет или не си прият, защо е това бавене. Нали уж всичко е приключило. Какво правят сега?

И аз това се чудя Rolling Eyes

# 206

Аз това чакам Simple Smile

# 207
  • София

Аз това чакам Simple Smile

Еми дано...

# 208

Без да защитавам системата, дори да е интегрирана такава функция, изпращането на mass mail отнема технологично време, вероятно и затова са казали до 23 ч.

# 209

Без да защитавам системата, дори да е интегрирана такава функция, изпращането на mass mail отнема технологично време, вероятно и затова са казали до 23 ч.

Миналата година сме получили имейл, че не е приет на датата на тегленето в 18:05ч Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт