Страсти – градините в София, кампания 2021/2022 - тема 1

• 33 326
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
Казвам само, че няма как 22К души да получат едновременно мейли. Все някой получава първи и преди някой друг.

# 211
Така е, но не би трябвало да отнема часове. В 21век сме. Използваме мейл сървъри, а не пощенски гълъби.
Казвам само, че няма как 22К души да получат едновременно мейли. Все някой получава първи и преди някой друг.

# 212
Здравейте, има ли някой, който има списъците и може да провери по входящ номер, както беше предходните години?

# 213
Здравейте, има ли някой, който има списъците и може да провери по входящ номер, както беше предходните години?

Разбирам нетърпението ви, но няма смисъл 2-3 жени да бъдат заляти от лични съобщения и да се взират като луди. Въпрос на часове или минути е.

# 214

Разбирам нетърпението ви, но няма смисъл 2-3 жени да бъдат заляти от лични съобщения и да се взират като луди. Въпрос на часове или минути е.

Съгласна съм, но това си е емоция. Успех на всички! Simple Smile

# 215
Емоция е, факт (а така искам да си я спестя!).
Но дори някой да има списъците - да уважим и тяхното време , достатъчно правят за нас Simple Smile

Странното е, че миналата година имейлите дойдоха само час след красирането, сега - радио мълчание.

# 216
  • СОФИЯ
Данните от днес ги снимах и сега виждам, че снимката се вижда добре, няма да ги пиша. Радвам се, че някои са успели и да изгледат на живо. Върнах новините в 18 ч. по БНТ, че тази репортерка седеше до мен в залата и стиковахме аритметичните сметки, поне това да е точно, добър и беше репортажът.
Други данни от днес. Според Керезов 2 481 не са заявили ОК 2. След отключване на системата над 1 400 са го заявили. Никой не отговаря на въпроса за оставащите 1 081 незаявили ОК 2. 260 са новите профили след отключването. 824 са направили нови кандидатури. Това пак според Генчо. Обещание за 1 083 нови места през 2021 г.
Боршош го кара по друга ролба. Нов е, премерено говори. По отношение на проблемите с ДГ май пада не от Марс, а от някоя съседна вселена. Ще решава проблемите за нови ДГ с инвеститори. И той бил попитал на какво основание отварят системата. По негово предложение на 31.05 в 17 ч. ще има заседание на разширената РГ. И Генчо е поканен.
Генчо Керезов. Не знам колко е наясно с ресора си, може и да е, но...общообразователно звучи много зле. Не прави разлика между причина и основание, също между необходимост и действие. От друга организация благодариха на екипа му за отзивчивостта. Впечатлението ми е че този човек изобщо не разбира същността на действията си. Живее си основно в техническата част на нещата.

Отговор на писмото няма.
Много симпатична ми стана една мама в напреднала бременност. Една от 5те граждани, пътувахме заедно в асансьора към залата.

Резултати ще имате днес. СНБМ разполага с файловете, но е излишно заради още два часа чакане да проверяваме.

# 217
  • София
Ние кандидатстваме за първа яслена група и шансът ни е много, ама много малък, да не кажа нищожен.. все пак се надявам да извадим късмет. След излагациите с отварянето на системата и т.н. даже не знам дали изобщо има нещо истинско в цялата работа Simple Smile

# 218
Ясни са ми общите приказки за бавенето на мейлите. Някъде по-рано някой беше пуснал протокол - става въпрос за разпращането на 20тина хиляди автоматични съобщения, а не за изстрелване на ракета с 20 хиляди деца в космоса. Срам. За поредна година.

А какви са причините да не отворят системата? Които се интересуваме, да си влизаме и да проверяваме.

Нямам търпение детето ми да порасне и да спра да се вълнувам от цялата им система.

# 219
Важно

СИСТЕМАТА Е ЗАКЛЮЧЕНА ЗА АКТУАЛИЗАЦИЯ.

ПОДГОТВЯ СЕ ПУБЛИКУВАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ КЛАСИРАНЕТО.

# 220
  • София
Голяма подготовка, голямо нещо Simple Smile

# 221
Това е несериозно. На ръка ли ги пишат?

# 222
  • София
Можеха да укротят гнева на майките и някои татковци като публикуват резултатите много бързо, да се свършва с тая мъка, явно обичат да го споменават с “добро” Simple Smile

# 223
Качиха резултатите

# 224
Има списъци! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт