Страсти – градините в София, кампания 2021/2022 - тема 1

• 33 338
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
Ако някой получи майл да пише да си знаем, ако не сме...да не се надяваме.

Би трябвало всички да получат имейл, без значение децата приети ли са или не Simple Smile

# 181
В момента една дама задава много адекватни въпроси, но така и не получава отговори. Това мама САННЯ ли е?

Мисля, че да, и аз съм много впечатлена от въпросите.  Отговорите няма да коментирам.

П.П. Видеото е споделено в групата "Детски ясло и градини в гр. София"

# 182
  • София
А какво значат 3300 места за второ класиране?

# 183
  • София
Ако някой получи майл да пише да си знаем, ако не сме...да не се надяваме.

Би трябвало всички да получат имейл, без значение децата приети ли са или не Simple Smile
Да, миналата година - получих мейл, че не е приет!

# 184
  • София
А какво значат 3300 места за второ класиране?

Най-вероятно са в крайните райони - Кремиковци и Нови Искър или подготвителните групи с полудневна организация в училищата.

# 185
За 2017 и нагоре качиха списъците...поне аз ги виждам за 10-то ОДЗ, сега чакаме за малките...

# 186
  • София
Къде ги виждате?

# 187
  • София
Аз рефрешвам сайта и така и не успява да се зареди.

# 188
За 2017 и нагоре качиха списъците...поне аз ги виждам за 10-то ОДЗ, сега чакаме за малките...

Не са ги качили. Това са минали класирания до февруари месец 2021 Simple Smile

# 189
  • София
Адмирации за мама Сання! За жалост съм изгубила надежда да се класираме, ще се ориентираме към частна детска градина... Успех на всички ! Simple Smile

# 190
Адмирации за мама Сання! За жалост съм изгубила надежда да се класираме, ще се ориентираме към частна детска градина... Успех на всички ! Simple Smile
Може и да Ви приемат.
Ако изберете частна градина, не забравяйте да проучите помощта от държавата за неприети деца.

# 191

Спокойно, моят син е 2017 набор и никога не го приеха в държавна. В частна е от септември и ни одобриха за изплащане на помощ 290лв всеки месец. Сега кандидатствам за 1ва яслена и като гледам шанса е нищожен

# 192
  • София
Viola d'Amore Благодаря! Simple Smile Проучих въпроса Simple Smile

# 193
Минали години майки вземаха така прословутия файл за децата. Сега дали някоя го е взела? На лайфа както казваха, че резултати ще има след 2 часа, сега казват утре 🤷♀

# 194
Браво на Саня за въпросите!

Общи условия

Активация на акаунт