Емоционално недостъпни мъже

• 20 629
  • 591
  •   1
Отговори
# 225
Да отричаш на общо основание е едно, а за да правиш подбор, то поне кандидати трябва да има и то за главната позиция, за която търсите човека. Бъркате ги, като ви чета.

# 226
За 4 срещи толкова пространствени обяснения, че не знам какво ще е след секса...
Секс... Какъв секс?!?

# 227
  • София
За 4 срещи толкова пространствени обяснения, че не знам какво ще е след секса...
Секс... Какъв секс?!?
Въображаемия.

# 228
  • Агент под прикритие
Можем да си го позволим, правим. Който не може да си го позволи, взима бързо първия срещнат, без да се интересува може ли и какво може да предложи той в отношенията си. И не, не става дума за пари. После четем из форума, че совите не са това, което са.
Могат да си го позволят единствено тези, които имат около себе си достатъчно количество хора, достатъчно глупави, за да вярват на илюзията, че щом има "кастинг", то винаги е за нещо "качествено". И колкото повече са, толкова повече се подхранва тази илюзия, а тия с "кастингите" на това разчитат. Grinning

Който не може да си го позволи, взима бързо първия срещнат, без да се интересува може ли и какво може да предложи той в отношенията си. И не, не става дума за пари. После четем из форума, че совите не са това, което са.
Тия всичките неща могат да се проверят "човек по човек". Ама тия с "кастингите" явно смятат, че като карат паралелно, ще минат повече варианти за по-кратко време... Времето не трябва да се губи напразно. Joy

Ама няма лошо де, продължавайте да пускате фитилите на авторката... Grinning

# 229
Да напомня, че списъците с “изисквания” са много полезни в търсенето..)

# 230
Приятелски срещи и опознаване ли са паралелно каране? Май фантазията и неувереността се подхранват взаимно.

# 231
  • София
Phoenix Wright е прав, за кастинг трябват повечко хора. А за да се съберат те - значи трябват съответното общуване. Обаче не съм съгласна, че това е непременно лошо и провеждащият кастинга е неморален. Случва се да няма оферти, пък в един момент се струпват няколко (дай Боже всекиму!)

Не съм наясно с киноиндустрията, но подозирам, че първо изпращат сценария на няколко актьори и от съгласилите се - правят кастинг. Или е обратното - първо правят кастинг и тогава изпращат сценария?

# 232
  • Агент под прикритие
Приятелски срещи и опознаване ли са паралелно каране? Май фантазията и неувереността се подхранват взаимно.
Хайде бе, приятелски... Целта на занятието в общия случай далеч не е точно "приятелска", ама е по-лесно да се правим на ударени. Grinning

# 233
Не знам защо господинът реши, че наличието на селективност към партньора изключва имането на любов и чувства. Не съм на 14 и чувства към един човек мога да имам когато отсреща съм видяла определени качества и личност.
Дали на някого му харесва или не - постоянно сме на кастинг -  и в каква среда ще се движим, и дали ще ни повишат, и дали ще имаме приятели или ще кукуваме сами у дома, и дали ще имаме добър партньор и изобщо всичко. Безусловна любов, само защото ни има, май има само при мама и тати. От там всеки гледа какво можеш да донесеш в живота му, как можеш да го направиш по-добър.
Паралел с историята на Лили - докато тя не укрепне психически, твърде малко вероятно е да е попадне на качествен мъж.

# 234
  • София
Леле, доживях мъж да критикува жените за кастинг. А жените да са ОК (което обаче е двустранно - днес ти избираш, утре теб)

# 235
Критикуват такива, които или в живота не са печелили такъв кастинг или дори не ги канят да участват. И такива могат да си хулят щом това ги кара да се чувстват по-добре със себе си, но истината е, че хората с кастинги не търсят утеха в интернет. Живеят си живота, защото са си го уредили добре.

# 236
Хайде бе, приятелски... Целта на занятието в общия случай далеч не е точно "приятелска", ама е по-лесно да се правим на ударени. Grinning
Да де, както казах - фантазията, Санчо.
Не при всеки всичко е с точно тази мисъл.

за кастинг трябват повечко хора.
Това не е вярно, но ако ще държим на буквализъм - ок, не е кастинг - преценка е.

# 237
То се усеща кой с каква мисъл е. 🙄

Ааа, преценка е друга работа...

# 238
То се усеща кой с каква мисъл е. 🙄

Ааа, преценка е друга работа...
Анджък. Нормален мисловен процес.
Това с кастинга толкова смешно звучи, щото не всеки завъртял се наоколо или кастингиран, без да знае и той самият, се е запътил за позицията, за която го отхвърляте.

# 239
  • Агент под прикритие
Леле, доживях мъж да критикува жените за кастинг. А жените да са ОК (което обаче е двустранно - днес ти избираш, утре теб)
Двустранно е, естествено. Нелепо е да критикуваш някой за кастинг, ако ти самия го правиш. Grinning

Критикуват такива, които или в живота не са печелили такъв кастинг или дори не ги канят да участват. И такива могат да си хулят щом това ги кара да се чувстват по-добре със себе си, но истината е, че хората с кастинги не търсят утеха в интернет. Живеят си живота, защото са си го уредили добре.
Нещо подобно може да дойде само от някой, който има затруднения с това да приеме, че, колкото и да е странно, същестуват И хора, които във всеки един момент могат да станат от "масата на преговорите" и да си тръгнат, когато преговорите не вървят в желаната от тях посока. И не с мисълта да се манипулира изхода на настоящите преговори.
С мисълта, че някъде другаде, има други преговори за водене. Simple Smile

Но, както казах... каквото е обкръжението, такива и хората, такива и кастингите, които правят, такива и хората, които се явяват... Grinning

Скрит текст:
Това с кастинга толкова смешно звучи, щото не всеки завъртял се наоколо или кастингиран, без да знае и той самият, се е запътил за позицията, за която го отхвърляте.
Това ми се е случвало поне два пъти на интервюта за работа. Обявата се оказа подвеждаща и в течение на разговора стана ясно, че става дума за съвсем друго нещо, при което им казах, че в обявата не е ставало дума за това и че не смятам да си губим взаимно времето. Станах, пожелах им приятен ден и си тръгнах, а бяха минали не повече от 15-20 минути. Grinning
Та, нещо напълно възможно... Joy

Общи условия

Активация на акаунт