Емоционално недостъпни мъже

• 20 653
  • 591
  •   1
Отговори
# 285
Имала е събрани пари когато се е разболяла. Оперират я няколко пъти и в момента се чувства зле и е депресирана. Не иска да работи Payroll.
И? Като не ѝ се работи нещо, може да работи 100 други неща. Но не иска.
ТЕЛК има ли заради операциите си? Ако няма-симптомите, които изброи както казах, ги има всяка средностатистическа майка. И работи и деца гледа и продължава да я боли главата. Ама няма избор.
Само тя е оперирана на света, никой друг.
Стига вече извинения. Иска това, иска онова...само иска. А не иска да направи нещо съществено (освен изброените от нея незначителни  неща) за да промени положението към по-добро. На нея ѝ харесва така- да не работи, да ползва майка си за извинение за скапания си живот и липсата на мъж в него. Като оня господин от темата дето живееше с родителите си на 33г и се чудеше нормално ли е-еми да, виж с него що не се съберат? На подходяща възраст са, той има жилище....

# 286
Точно заради този коментар и на мен ми беше смешно като се обижда на “заяждащите” в нейната тема, а тя самата има доста груб изказ. Дори да нямаше цитати във форума, само епитетите, които използва за мъже, които не харесва са показателни. Както бяха казали по-нагоре не е сама. Лута се между героя на  Пепеляшка  и Дявола носи Прада.

# 287
Само аз ли мисля, че грозни автомонтьори няма? Grinning И аз едно време мислех че най-нормалното като човек с две висши, два чужди езика и сравнително добре изглеждаща, е да взема мъж с образование, добра професия, кола даже и тнт, но попаднах на няколко като описания от теб тип и автоматично започна да ми се гади от такива. Но пък главата ми завъртя човек, който е пълната противоположност, но пък очите му синии... А за поведението 'гоустинг' (мале то и название имало) въобще няма да коментирам що за простотия е. Не веднъж съм изказвала възмущението си от такива хора. Подсъдно трябва да е да си играеш с чувствата на другия. Да го омаеш и изчезнеш и да даваш противоречиви сигнали.
Сега, ходи с изправена глава, грижи се за външния вид и другия път избирай по-обрани откъм емоция мъже. Сдържай и ти твоите емоции. Обаче с това човек да не споделя в началото за проблемите си, не съм съвсем съгласна. Е, не да разкаже всичко с детайли, но може с 2-3 изречения да спомене, че има известни проблеми, но ще се оправи. По този начин виждаш нагласата му за твоята личност. Който те хареса ще те подкрепи, за да се съвземеш.

# 288
  • France
А, да... фамозният ден със снимките в Оплаквателната. Така и не видях хората там. Cry
Стрино, това е типично за форума. Колкото по-кофти им е животът, толкова по скачат на другите. Сирената го наричаше кокоши канибализъм.

# 289
  • София
Значи, авторката е наясно с решенията.
Защо ни занимава нас тогаз?!
Да се чувства значима ли Rolling Eyes

# 290
  • София
Стрина Калина, леле, аз точно този коментар четох, но въобще не вдянах, че е от нея.
Баш нейните постове не проследих, а явно е трябвало.
Имам чувството, че и тук вече масово са измислени, но накокошинващи истории, може би с цел вдигане на трафик

# 291
Само да кажа, че ако майка с главобол, шум в ушите и кофти работа напише тема и поиска съвет, аз лично очаквам да видя коментари като: ти си си виновна, мислете; преди да раждате; баба ми седем деца е отледала и т.н. форумни мъдрости. Отделно, една майка има смисъл в живота си -Този, който знае защо, може да изтъпи всяко как - имаше една мисъл. Лили си има треските за дялане, но тя няма с магическа пръчка да се промени, защото някой и е казал, че проблемите и не са кой знае колко големи. Зад това, което е тя, има години история и процеси и в помощ влизат хора, които това са учили.
Общото между психически и физически здравите мъже, независимо дали са кравари, инженери, монтьори, преподаватели по астрофизика е че искат психически и физически стабилна жена. С толкова проблеми би могъл да живее някой, който вече я е обикнал и е имал връзка с нея. Чисто нов човек абсурд да се занимава, освен ако той самият не е лабилен.

# 292
През годините съм срещала точно този тип поведение тук - в авторска тема реве, в съседната набива канчета за същото. Проблеми за решаване има момичето, а вие си мислите, че всички, което напишете, ще бъде разбрано точно както е помислено. Рядко се случва.
Имайте едно наум.

# 293
  • София
Скуката какво ли не прави...

# 294
  • София
Има го и другото нещо: ако се оплачеш, ти казват: Стегни се, работи за това, за онова, намери си приятели.
Ако така лесно си намирах приятели, дали изобщо щях да пиша тук? И лесно ли се променя човек след 30-годишна възраст, ако няма някакъв спусък за това?

# 295
  • София
Трудно е на всяка възраст.

# 296
Познавам такива хора - все са онеправдани, зле, всички ги мразят, все няма работа или е кофти, само те са болни. За мен това са енергийни вампири. Научих се да ги игнорирам.

# 297
  • Paris, France
Скрит текст:
След този прочетен коментар мисля да спра да се хабя. Имам чувството, че ѝ е било скучно и ни гледа сеира. Ако животът ти е пълно мазало и самият ти търсиш съвети тук отчаяно, а в същото време с размах даваш съвети за чуждия, или се бъзикаш с хората, или е едно друго, по-лошо нещо. Чета коментара в чуждата тема, чета и нейните в тази и все едно не е един и същ човек.

" Баси "мъжа"...
Свършиха ли се та седите с такива подлизурковци?! Или авторката е грозна като Баба Яга и не може да си намери друг посмъртно? (риторичен въпрос)
Бягай докато можеш и спри да се занимаваш с някакви мамини идиоти. Даже котката е по-важна от теб и това което ти искаш. Счетоводството е супер гадна работа, пълна с напрежение и голяма доза повтаряща се цикличност, затова и авторката е свикнала да тъпче на едно място и не е склонна на промяна. Стегни се и си намери си друг и зарежи този смешньо.
Била ти по-лесна професията и прочие. Да, много е лесна, няма що. Хем не знае какво е, хем съди. Така ли искаш да си цял живот? С мрънкащо същество което ти казва че на теб ти е лесно, а на него колко му е тежко "милия". А ти какво? Родила си се счетоводител така ли? Не си учила, нямаш висше, не знаеш езици и така са ти се получили нещата със щракване на пръсти. Абе имайте някакво себеуважение поне към себе бе хора!
Не е невероятна философия да ходиш по срещи. Щом си счетоводител имаш прилична заплата, ще си купиш нови и по-хубави дрехи, ще си купиш гримове, нова прическа, маникюр задължително! Имаш приятели ще излизаш повече с тях, ще се запознаеш с нови хора. Има например организирани походи по планините, там може да се запознаеш с нови хора, успешни и с добра работа, интелигентни. За какво ти е този смешньо с непостоянна работа, вързан за полата на мама и без характер?!
Щом напуска така работа значи има сериозни проблеми и трябва да работи по тях с психолог и с много сесии, а познай дали ще го направи.
Зарежи го и си намери човек с който да създадете семейство. Има много такива навън, аз също търся и има. Просто съм още млада и капризна. Свободни мъже има за всеки вкус. Стига си живяла за да те използват хора, които не могат и да си мечтаят за по-добро, а ти вместо да си с човек на твоето ниво го сваляш до дъното и ни питаш нас дали да не свалиш още. Е къде още да сваляш???
Остана ли място по-дълбоко от това дъно в което си?
Я бързо се стегни и го остави тоя да е вечно до мама и да се оплаква на нея колко му е трудно и да си е самотен завинаги. На коя жена й трябва такъв мъж? На никоя! "

Аз пък нищо противоречиво не виждам между написаното в цитата и писаното в тази тема. И тук авторката писа, че счетоводителската професия е трудна, гадна, еднообразна. Писа, че обича козметика и красота и съветва и другата жена да вложи във външност. Не харесва описания мъж и пише, че има и други и не е уместно да се губи време с мъж,  който седи до мама. Тя самата не излиза с мъже, които живеят с майките си. Тя живее с майка си, но е жена и нормалните мъже не се интересуват от имотното състояние на жената, особено ако е кифла. Емиииииииии, същото го пишем 90% в темите. Това, че не намира подходящ мъж не означава, че трябва да пише на друга да си натиска парцалите с маминия син.

Не виждам набиване на канчета, не виждам да скача на други.

# 298
В другата тема исках да дам кураж на жената да си вземе живота в ръце. Сами знаете че кураж не винаги се дава с перо по главата, нали. Няма голяма разлика между това което съм й написала там и това което пиша тук. Да, вие сами казвате че понякога човек има нужда от шут отзад, ами това е. Намеренията ми бяха съвсем добронамерени, нищо че не пръв поглед не изглежда точно така. Не следя темата "Да се оплачем". Да разбирам ли че там има моя снимка и съм обсъждана на дълго и широко като някакъв зъл човек?
Nevena Virolan го е казала точно, няма да я повтарям.
Жената във въпросната тема за "Маминто синче" едва ли има баш мойте проблеми. Но аз си седя зад това което съм й казала и нищо лошо не съм искала да й кажа. Казвам й същото което и вие казвате на мен. Да продължи напред и да цени себе си. Нейният случай е къде, къде по-лош от моя и по очевадно негативен. Влезте в темата и прочетете нейната история. Така да се съди от откъс е лесно. Вижте за какъв мъж говори и помислете вие какъв съвет бихте й дали и й го дайте.

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 17:37 от Lale_Lili

# 299
Ааа, взимам мамино синче, мисля че е по-лек вариант от безработна при майка дето и крещи. На работа и вечер секс с маминото синче...пак е нещо..по добре от нерви и депресии..

Общи условия

Активация на акаунт