Емоционално недостъпни мъже

• 19 962
  • 591
  •   1
Отговори
# 75
Ами точно ако си имаше още един двама да я качват на колата, нямаше да се тревожи, когато не й отговарят на съобщенията. Като се вкопчиш някой да ти е единствения "ресурс", тогава почваш да се излагаш с клипчета.
То няма лошо в клипчетата, просто жената слага тигана, а рибата още е в морето, дет се вика.

# 76
Ако се налага да питаш някого дали е привлечен към теб, значи не е.

# 77
В смисъл с готвенето по-скоро беше нещо от рода да прекараме време заедно и да му приготвя нещо. Аз въобще не съм възхитена от идеята, защото за мен е прекалено рано за такива неща в нашите отношения и си замълчах, което според мен не му хареса особено. Ама ние не живеем заедно все пак. Аз просто не знам другите жени как се държат. Такова нещо нормално ли е да готвят на някого с който са излизали само няколко пъти?

# 78
  • France
Само на мен ли ми се струва супер странно, че само след 4 срещи, Лалето знае такива подробности за неговите бивши?! Включително и че я подозира, че има интерес към неговия апартамент. Вижда ми се е неестествено.
Лале, това същият ли е с пикника с домашните хамбургери?

# 79
Такова нещо нормално ли е да готвят на някого с който са излизали само няколко пъти?
За мен е нормално всичко, което ми е кеф на мен. Ако искам ще му сготвя и на първа среща, ако искам няма да му сготвя и след 20. И изобщо не ме интересува за кой какво е нормално, или не. На теб в това ти е проблема май - постоянно питаш ама сега това нормално ли е, ама защо прави така, ама бестито каза иначе...Все едно тоя живот не е твой, а на някой друг, а ти стоиш и чакаш точни инструкции как да живееш. И да ти кажа честно, отчаяна си и личи все повече в постовете ти, а мъжете мразят отчаяни жени и освен да си правят гаргара с тях, друго не се случва. Все едно животът ти се върти около неговите сийн-ове и отговори. Звучиш като 16 годишна.

# 80
Ами точно ако си имаше още един двама да я качват на колата, нямаше да се тревожи, когато не й отговарят на съобщенията. Като се вкопчиш някой да ти е единствения "ресурс", тогава почваш да се излагаш с клипчета.
То няма лошо в клипчетата, просто жената слага тигана, а рибата още е в морето, дет се вика.

Рибата и в морето не е, особено след последния пост на момичето. Аз бих се обидила дори и приятелче да ми коментира колата, ако съм се надявала това да ми е новото гадже, съвсем го отписвам от всякакви класации.
А тя не само не е загряла крещящия червен флаг, ами отделя спестявания да си изчисти колата, барем я уважи да се качи на нея. Ама на нея й остава утехата,че е чиста като момина сълза, щото се вкопчва само в един. Ако мъж пишеше подобна тема - много я искам, излизаме от месеци, ама тя не ми пуска, тука щяхме да си правим гювеч а него, ама на жените явно е прието това да ни е дефаултното поведение.

# 81
  • Бургас
Авторке, за краткото ви познанство, те е затрупал с информация за бившата - този човек или още не я е преживял, или още има чувства /може да не са любовни, а някакви реваншистки, като чета какво го терзае/. И в двата случая - не става! За каквато и да те възприема, не си в точния момент до него или такъв момент с този човек  - няма... ако е някакъв обсебен от бившата или от това да не се мине, или кой знае от какво още!

# 82
Philomena, не не е. Онзи беше края на август миналата година. Отдавна нямам никакви отношения с него. Този е от Януари тази година.
Да, това с бившите ме изкарва извън кожата.
Януари когато се видяхме за първи път на първата среща всичко беше окей. После на следващия ден ми звънна и си говорихме близо 4 часа. Ама не по мое настояване. Той си започна и от теюа на тема се почна: Ти да не очакваш да те водя по почивки, да ти купивам разни неща" а аз седя гледам и си викам на акъла: Откъде го измисли това. Добре преглътнах го, защото съм свикнала да проявявам разбиране, окей. После попна да ми говори за бившата си и така един час и половина. Знам всичко за нея. От това как се казва, от кое село е, какво работи, колко получава и прочие.
Сега в неделя не споюена тази бивша а някаква друга, но говори за нея с такова въодушевление че ми избиха чалмите, но замълчах. Звучеше сякаш ако го викне ей сега ще отиде при нея веднага. Издразних се, но стиснах зъби и смених темата веднага.
Стрина Калина не така с лошо де. Уж с теб се уважаваме.
Може и да съм отчаяна, да. В момента съм в лош етап от живота ми. Имам здравословни проблеми, без работа съм, майка ми ме тормози и физически и психически, нямам къде да отида и да избягам. Расла съм под похлупак, никакви контакти, а и защото повечето мъже бягат като има разкажа как е вкъщи. Да, нямам особен опит с мъжете, защото когато съм искала да излизам вечер с мъж майка ми ме заключваше и после не ме пускаше обратно вкъщи оставяше ме на улицата. Крещеше че съм курва и целият блок разбираше отделно че нямаше къде да отида. Така с години не смеех да излезна вечер, сега също ми е терсене няма ли да се случи отново и излизам главно през деня. Въобще живота с психически болен човек е много труден. Да отчаяна съм, защото всеки ден ми е ужасен. Майка ми ме обижда без повод, постоянно крещи по мен без явна причина просто така. Аз се разстройвам, плача. Имах стресираща работа, не можех да се справям със стрес вкъщи и стрес на работа. Разболях се, една, втора операция, съкратиха ме от работа, бях зле и не можех да работя, все още ми е зле, но вече ми свършват парите.
Да, отчаяна съм, но какво мога повече да направя. Буквално имам вече 2 стотинки в джоба. Няма подкрепа от никъде. Колата ми я подари втприя баща. И аз не знам, защо. Човека я е взел от някъде бракувана и ми я докара. Иска да ми помогне някак, както може. Той няма реален ангажимент към мен. Търся си приятел, който ще ме разбере и няма да избяга щом му кажа майка ми каква е. Е този не избяга, но явно защото по скоро не му пука. Онзи от август в прав текст ми каза че това не му е проблем и затова ми беше драма че после се отнесе така с мен и че нещата се разсъхнаха.
Не ми е лесно, разбирате ли.
Не съм най-добрата партия за никого. Имам ужасно ниско самочувствие и ми коства много да излезна навън и да се преструвам че всичко е наред, когато отвътре не ми е, но го правя. Правя каквото мога.

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 14:37 от Lale_Lili

# 83
Съжалявам, че си изживяла такива неща, но ако си му изсипала всичката тая информация и аз бих избягала. Колкото и грубо да звучи, това не са негови, а твои проблеми и те се споделят в един по-напреднал етап от връзката. Хората искат да са влюбени и безгрижни, а не да слушат оплаквания. Освен това, след 18 си имала избора да напуснеш дома на майка ти. Никой не обича хора, които се оплакват и самосъжаляват. И значи все пак познахме - има интерес към друга.

# 84
...
Точно миналия уикенд излизах с последния такъв. В събота то не бяха прегръдки, така силно ме стискаше че щеше да ме счупи от радост че ме вижда, в неделя ми вика ще се уговприм за събота да се видим и после напрактика изчезна. Пиша му в понеделник не ми чете съобщенията и не ми отговаря. Само да кажа че не сме правили секс, но и двата дни ги прекарахме целите заедно и после изчезна. Не разбирам. Бил е нараняван от бившите си. Даже си позволява да ми говори за тях, което въобще не ми харесва, но си говорим и за толкова много неща. Няма смисъл да казвам и че го намирам за много атрактивен. Но това беше втори шанс от Януари и освен да се чувствам отхвърлена и недостойна по друг начин не се чувствам. Какво да правя със себе си. Обвинявам се вместо да стегна и да продължа напред.
Лили,  като четох  описанието на двата дена, които сте изкарали заедно, не виждам никаква причина да се чувстваш отхвърлена. Вие не сте имали  нищо, та той да те отхвърли. Ако правилно разбрах, ти си ходила и в жилището му, и въпреки това пак нищо не е станало. Просто приятелски срещи. Не че не може от приятелски  срещи да излезе нещо повече, може.  Но с бързане не става, а ти направо тичаш през глава.

Не става дума за това, да се прикриваш и да се правиш на недостъпна. А за това, да бъдеш наистина по-недостъпна.  Изкарали два дена заедно и ти вече си си построила въздушните кули и му пращаш всякакви нетърпеливи съобщения и клипче пък чак. Не се отдавай така на първия срещнат, нито сте се опознали, нито нищо, а ти му се овесваш на врата. За теб е зле.

Надявам се да ти се задейства инстинктът за самосъхранение и да даваш време на отношенията си да се развиват естествено. Бързай бавно.

# 85
Стрина, не му изсипах така всичко, но той започна да дълбае и аз трябваше да изплюя камъчето. Това се случи още на първата среща. Не сега.
Аз бях под наем, но се наложи да се върна вкъщи. Без пари не става нищо.
Аз никак не желая когато съм с някой мъж да се оплалвам. Това е последното за което искам да говоря. С него ми е приятно да общувам, защото харесваме много сходни неща и можем да си говорим за тях.
Но, да. Прави сте всички. Явно той има интерес към другата. Два пъти ми спомена че с нея още от началото е било ясно че няма как да се получат нещата, но много добре са си прекарали времето заедно.
А клипчето ми беше обикновенно. Бих ви го показала, ама няма опция да се качи.
Съгласна съм със забележките ви. Нали затова питам за мнение. Надявам се сега цялата картина да е по ясна.

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 14:45 от Lale_Lili

# 86
Лале, виж да си намериш работа и да заживееш отделно. Няма как да завъртиш свестен партньор с такъв живот вкъщи. Погрижи се за себе си първо. Майка ти изисква ли грижи от теб, може ли да живее сама?

# 87
В зряла възраст пишеш, че си. Не ти личи. То, за 20- годишните 30- год. са зрели.
Да, досадна си, прилепчива, без мнение- от малкото, което прочетох.
Ще му се моля за колата или ще му готвя. Щото, сигурно, нямам други мъже приятели, няма сервизи, или той на мен не може да сготви, да отидем на вечеря.
Ще следя дали seen ще светне. Айде у лево, мъже много. Чак и драма- след четири виждания. Че и скръндза май.
Вземай си живота в ръце, главата горе и нещата ще се наредят лека полека.
Съжалявам за майка ти, то и оттам никаквото ти самочувствие.

# 88
Не се чувствам здравословно добре хора.
Искам работа, но не мога да избутам до момента договпра ми дстане постоянен и да мога да си позволя да излезна под наем.
Толкова ми е трудно. В момента съм на терапия и има някакъв резултат, но лекарствата са ми скъпи и проблема ми се лекува трудно.
Майка ми е в пенсионна възраст, но няма пенсия, защото не е работила въобще. Тя си е лепка и първо за нея се грижеха баба и дядо, после вторият ми баща и тпй като си тръгна аз. Тя е невероятен егоист, постоянно ме мачка. Държи се пасивно агресивно и въобще ми срина живота. Когато бяха малка се държеше така с баба и дядо и по-малко с мен, после с стприят ми баща, той обираше всичко и той като си тръгна наосчи всичко върху мен и успя да ме съсипе.
Аз тогава работех и учех, нямах достатъчно пари за нищо. Посше се изнесох за известно време, но се наложи да се прибера.
Нямам опит с мъжете, защото колкото и да съм опитвала с процеса на опознаване стават ясни тези неща и всички бягат. Често дори не търся някого. Сега съм малко по-активна, защото съм свободна. Да, безхарактерна съм и смачкана и с ниско самочувствие и с проблеми и знам че е трудно някой въобще да ме поиска, ама това е положението. Правя каквото мога. Ако успея да си намеря работа и да я задържа ще се изнеса, но няма изгледи това да се случи скоро.

# 89
...
Да, това с бившите ме изкарва извън кожата.
Януари когато се видяхме за първи път на първата среща всичко беше окей. После на следващия ден ми звънна и си говорихме близо 4 часа. Ама не по мое настояване. Той си започна и от теюа на тема се почна: Ти да не очакваш да те водя по почивки, да ти купивам разни неща" а аз седя гледам и си викам на акъла: Откъде го измисли това. Добре преглътнах го, защото съм свикнала да проявявам разбиране, окей. ...
Сега в неделя не споюена тази бивша а някаква друга, но говори за нея с такова въодушевление че ми избиха чалмите, но замълчах. Звучеше сякаш ако го викне ей сега ще отиде при нея веднага. Издразних се, но стиснах зъби и смених темата веднага.
...
Може и да съм отчаяна, да. В момента съм в лош етап от живота ми. ...
Да, отчаяна съм, но какво мога повече да направя. Буквално имам вече 2 стотинки в джоба. Няма подкрепа от никъде. Колата ми я подари втприя баща. И аз не знам, защо. Човека я е взел от някъде бракувана и ми я докара. Иска да ми помогне някак, както може. Той няма реален ангажимент към мен. Търся си приятел, който ще ме разбере и няма да избяга щом му кажа майка ми каква е. Е този не избяга, но явно защото по скоро не му пука. Онзи от август в прав текст ми каза че това не му е проблем и затова ми беше драма че после се отнесе така с мен и че нещата се разсъхнаха.
Не ми е лесно, разбирате ли.
Не съм най-добрата партия за никого. Имам ужасно ниско самочувствие и ми коства много да излезна навън и да се преструвам че всичко е наред, когато отвътре не ми е, но го правя. Правя каквото мога.

Лили, не ти е лек животът. Явно затова този си мисли, че се интересуваш от него заради апартамента  му, защото  знае за тежкото ти положение.
Като гледам, този момък явно просто те търси, за да си говорите. Няма лошо, човек има нужда и да си споделя с някого.
Но не мисля, че има шанс за някакво  кой знае какво развитие в посока любов. Явно нещата се движат съвсем на друго ниво.
Съжалявам, че се чувстваш самотна. Нищо, пиши  тук, а и на този, ако пак се видите да си  говорите, и ти му говори. Така де, като ще си споделяте, възползвай се.

По-важно е да се оправиш финансово. Имаш ли надежда да си намериш работа, та да си вземеш живота в ръце и да не живееш у майка си?

Общи условия

Активация на акаунт