Емоционално недостъпни мъже

• 20 224
  • 591
  •   1
Отговори
# 105
Проблема със съня е че се будя. Заспивам към 22 някъде и в 2, 3 най-късно се ококорвам и дотам.
Пия мелатонин изписан от лекар. Ефект нула! Пила съм и други таблетки за сън от лекари, пак не ми помогнаха. Не знам защо запопнах да не спя, но това ме затрива просто. Мозъкът ми е изпържен, поне за мен. А бях умна разбирате ли. Не знам кан да го обясня. Сега съм малко като бавноразвиваща се.

Страшно сте мили. Понякога няколко добри думи могат да помогнат много на човек. Търся работа усилено.,дори в момента преглеждам обявите в джобс. Дано се намери нещо подходящо за мен.

# 106
Мисля, че всичките ти проблеми ще се решат с нова работа (е, не като с магическа пръчка). Парите дават свобода,  независимост и спокойствие. От там нова среда, нови хора, нови запознанства.....
За неспането обаче мога да поспоря-и аз от над 12 години спя колкото тебе, от как се е родило детето ми. Просто много години се будеше по хиляда пъти на нощ и се налагаше да не спя, а да дремя и от там нататък нещата просто си останаха така. Така, че това не е кой знае какъв проблем, тъкмо ще се тренираш за родител.
А за момент като този, в който нямаш работа и средства, не е необходимо да избираш много много. Хвани се ако трябва на не толкова квалифицирана работа, просто за да изкарваш пари и междувременно търси нещо друго.
Според мен, дано да греша, си намираш извинение за много неща. Не се поддавай. Стегни се и хвани живота си в ръце, не си на 13 години, каквото си направиш-това ще е.
Успех.

# 107
Преди малко те видях в друга тема.Супер готина мацка си,горе главата.
Прочетох заглавният ти пост,да ти кажа няма недостъпни мъже.Гледала ли си филма "Той не си пада по теб"?Ако не си го гледай.
Един мъж привлечен ли е,заинтересован ли е,асфалта ще изяде за да бъде с теб.Ще се намерите с подходящият!

# 108
При толкова стрес е нормално и да не спиш, и да си станала по-бавна, както ти описваш.
Пиши и на фондация Кожа, там често са полезни с безплатна помощ от психолог. Вероятно много от симптомите ти са на психо-соматично ниво и ще изчезнат при терапия. Мисля, че бях споделяла и преди тук, около 2011 бях започнала да получавам свирепи главоболия покрай сътрудничеството си с началничка, която вярваше в унижението, скандалите и глобите като начин на живот. Естествено, физическа причина за тях нямаше и изчезнаха, когато изчезна и дразнителя. Работа - психолог - отделна квартира. Образована жена си, имаш потенциал.

# 109
Преди малко те видях в друга тема.Супер готина мацка си,горе главата.
Прочетох заглавният ти пост,да ти кажа няма недостъпни мъже.Гледала ли си филма "Той не си пада по теб"?Ако не си го гледай.
Един мъж привлечен ли е,заинтересован ли е,асфалта ще изяде за да бъде с теб.Ще се намерите с подходящият!
Гледах го този филм преди няколко месеца. Супер много ме изкефи, и, да филма доста добре ги представи нещата.
Ще си го пусна отново да си го припомня, че тогава толкова много неща ме впечаглиха в него, че чак ми стана каша. Simple Smile
TeoYo благодаря за насоката за фонадацията. Ще ги потърся. Аз миналата година така търсих помощ, защото след поредната операция бях психически смазана, и операцията глътна пари и търсих безплатана помощ. Писах на поне 12 такива места, фонадации и прочие получих само един отговор от мъж, шеф на някаква група от психолози и той ми писа "Ще измислим нещо" което ми прозвуча честна дума много страшно да си кажа и в главата ми влезнаха мисли дето не искам и да си спомням. Тогава намерих доктор Анзова. Тя също даваше безплатни консултации и така имах възможност да говоря с нея и наистина за1 час разговор направихме стратегия за много неща. И аз запопнах бавно ступка по стъпка да действам по тях, но терапия си трябва редовна. Така от веднъж не става.
Има гледам рекламират някакви кредити с приложение не знам си какво чудя се дали да не се вържа и да взема един от 1000 лева и да започна веднага със терапията и надявам се някак да успея да се измъка от това дъно в което съм.

# 110
Кредит, взет, щом си безработна, води надолу, не нагоре.
Онлайн консултации с психолог и психотерапевт, само няколко теми по-нагоре в подфорума има.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1201557

# 111
Смятам за нормално ако харесва някого и искаш да имате нещо общо но сте заети примерно през седмицата веднъж дневно да си пишете или да си пожелавате добро утро, лека нощ, или да се чуете за минута две едно от всичките неща. Е прекалено много ли е?
Именно, така е нормално, когато хората се харесват. Щом при вас не е така, значи явно интереса не е споделен. Както неведнъж господата, пишещи тук са споменавали-ако някой мъж ви хареса, ще направи всичко, за да е с вас и нищо няма да го спре.

Градски легенди.
Нищо нормално няма тук.
Заблудата ви идва от предположението ви, че хората са еднакви и всички приличат на вас.
Харесват едни и същи неща, по един и същ начин и го демонстрират също еднакво.
Ми не.

# 112
Кредит, взет, щом си безработна, води надолу, не нагоре.
Онлайн консултации с психолог и психотерапевт, само няколко теми по-нагоре в подфорума има.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1201557
Писала съм в този форум. Човека е любезен, но не ми помогна. Насочи ме към лична терапия. Преди я четях тази тема и виждах че има хора на които помага, но проблемите са ни различни и не на всеки може да се помогне с единичен съвет. Човек за мен тогава си беше прав, но пак е свързано с пари.

# 113
Аз пък не мога да разбера това, да си трайно безработен, но да имаш претенции каква работа искаш. А и майка ти все не е работила. Кой ви издържа? Май мъжете са малкият проблем тук.

# 114
Според мен, основният проблем на авторката е, че търси стабилен мъж, за когото да се омъжи и евентуално да поработва нещо леко междудругото...честно казано на мен тази цел ми се види кауза пердута...мъже много, стават за секс, за забавление, някои стават и за бащи, но такъв който да те гледа като писано яйце намират единици..и явно ти не си от тях. Не че си лоша, просто тия са кът и е почти невъзможно да се уредиш с такъв. Трябва да имаш късмет...а явно ти нямаш, по принцип е до късмет, не до лични качества или красота тая работа..
За спането препоръчвам четвъртинка зопиклон ( и аз се събужда в два часа, пия четвъртинка и заспивам), стрес или проблеми нямам и щитовидната жлеза ми е ок, но факт и аз имам проблеми със съня...работа ако не можеш в частния сектор, търси в държавния...и там са змии, трябва да го преодолееш някак...
Като съвет мога да дам следното: на мъж не разчитай, търси мъже, забавлявай се, но не искай много от тях, защото не могат да ти го дадат и постоянно ще бягат от теб. Знам, че не ти харесва, но за съжаление трябва да се научиш да даваш, повече от колкото получаваш, ако искаш да имаш мъж до себе си...

# 115
Не взимай кредит, ще затънеш, щом си без доходи. Намери си работа и тогава ще можеш да си плащаш терапията.

# 116
Криси, не изписвай лекарства. Не знаеш ни здравен статус, ни дали не е на друга терапия авторката.

# 117
За успокояване пробвай нещо природно. Аз си взимам валериан-глог-мента, напоследък са пуснали под формата на сироп с добавена маточина, тя даже намалява пулса. Без майтап, и кръвното ми сваля. То моето кръвно е на психоемоционална основа, според моя кардиолог. Така като те чета, и ти си на такава основа, опитай.

# 118
Е аз други лекарства не пия, пък и това лекарство не може да се купи без зелена рецепта. Тоест трябва да е изписано от лекар...аз лично от това лекарство в тази дозировка съм доволна, буквално не мога без него, въобще не ми пука кой какво мисли, да не можеш да спиш е нещо ужасно, като парцал си...аз и тренирам и работя, но тоя проблем ми се появи от както станах на 39 години,аз го свързвам с пременопаузата...нямам друго обяснение...

# 119
Първо по заглавието на темата - има такива мъже, с такива скрити емоции (и често пъти не допускат/или трудно допускат там някой, който и да е ).
Относно самата авторка - мисля че не е въпроса точно в мъжете или някой конкретен мъж, тя се нуждае от някаква емоционална опора най-вече - един добър приятел, който да я подкрепя и разбира, поне отчасти. Не е въпроса да се дават пари за сеанси и прочие лечения...както и да е.
Смятам че тя трябва да срещне подходящ човек / или хора, в чието обкръжение ще се чувства добре и ще компенсира негативите от всичко друго.

Общи условия

Активация на акаунт