Емоционално недостъпни мъже

• 20 646
  • 591
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Аз ще си седя с монтьора и тираджията - две в едно. Поне е емоционално достъпен.

# 301
И аз съм за монтьора, даже и да е мамино синче...даже може и двама да си хвана един тираджия, и един автомонтьор...

# 302
Роки, Криси...днес какво сте взимали?
Почерпете ме и мене.

# 303
  • София
Щом днес започнахте така, представям си петъчно на какво ще заприлича темата Wine Glass

Да, вие сами казвате че понякога човек има нужда от шут отзад, ами това е. Намеренията ми бяха съвсем добронамерени, нищо че не пръв поглед не изглежда точно така. Не следя темата "Да се оплачем". Да разбирам ли че там има моя снимка и съм обсъждана на дълго и широко като някакъв зъл човек?
Е, ти ако не знаеш къде си пускала снимки, ние ли да ти кажем?
Като си привърженичка на шута отзад, как се връзва той с твоята оплетеност по отношение на мъж, с когото не сте имали кой знае какво общо?

# 304
Начи Хепи, на мен ми омразна от емоционално недостъпни мъже, пък кастинги, пък нам кво...че то до 33 години кат не си правил секс, то време не остана...в другата тема викат, че на 50 било край и аз понеже съм почти на 41 години се притесних, и вече съм на принципа, който е достъпен той, може и няколко та белким един да отстъпи...и да се даде...

# 305
Я си осинови едно кученце. Хем на въздух, хем нови запознаства в парка.

# 306
Я си осинови едно кученце. Хем на въздух, хем нови запознаства в парка.
Това наистина съм си го мислела.
И то точно за кученце.
Знаете ли дали всички приюти са само извън София или има такива и тук?

# 307
"Няма как да се разбереш с човек, с който ви делят 1 камион книги" - туй за счетоводител, монтьор и каквато и да е професия. Може да съм малко сноб, но не виждам какво ще си говоря с човек, който няма сходни на моите "тръпки" - примерно аз съм "читанка". И спортът и духовните учения са ми, но книгите са номер 1.

# 308
  • София
Баща ми беше шофьор и изключителен ерудит, красив ум.
Е, и?
С майка ми с 3000 подчинени си се разбираха прекрасно.

# 309
Бе то и аз съм с две висши...ама тоя автомонтьорът може да ме научи да карам ( имам книжка, но не шофирам), ще идем извън града..какво има толкова да си говорим..бе...ще се целуваме.

# 310
Били са на еднакво интелектуално ниво, това ми е мисълта.

# 311
  • София
Още съм само на кафе. Мъжът ми реално е високо квалифициран монтьор на повдигачи и системи с тях и на комбайни и трактори. Последната година се преквалифицира в тираджия. Ако му се съберат всички обучения и тапии, се връзва към едно висше. Включително за тираджия кълва три месеца теория.

# 312
  • София
Поздрав за цялата весела компания: Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=2oUJ0EQOxHw

# 313
  • София
И да - мъже с работни гащеризони са ми ммммм. Е, стига да не са съвсем очукани де.

# 314
То висшето образование не е гаранция за интелект и богата култура. Много "ограничени" висшисти познавам. Но и много прости автомонтьори също. Моля, да не се засяга никой, със сигурност има изключения. Говоря общо взето. А вярно е, че в днешно време много хора с ценз предпочитат по-високоплатена и не по дпециалността им работа.

Общи условия

Активация на акаунт