Емоционално недостъпни мъже

• 20 645
  • 591
  •   1
Отговори
# 345
Извинявайте, мислех, че темата вече е за забавление, тъй като авторката откровено се забавлява с нас. Затова си позволих да вмъкна шегата за пастирите, явно останах неразбрана.
Вчера влязох в профила ѝ, нещо, което не бях правила с никой друг потребител до сега и като ѝ видях писаниците за козметики, за марки като MAC и Sephora, които аз никога не съм успявала да си позволя, при все че работя и взимам не лоша заплата, ми стана хем смешно, хем обидно. Ние тук не сме калинки (надявам се), че да се гъбаркат с нас. Още в началото една жена дори ѝ предложи туристическа екипировка за бъдещите ѝ преходи.....Ами грозно е.
Затова-както тя се отнася с пишещите тук, така и аз с нея.

# 346
Доколкото помня, тя имаше и проблеми със здравето (физически ), операции и т.н. За какви добитъци и въобще големи животни говорим?
За момента е достатъчно да има къде ,,да се спасява", поне за малко, и някой ( или няколко ) душеприказчик/а, с добронамерено отношение към нея. Другите неща са за по-нататък.

# 347
А, викаш дай да се ебавкаш анонимно, щото е по-достойно от това, което си си помислил(а), че авторката прави с аудиторията? Превъзходно просто, гордей се със себе си, разкошен човек.

Аз явно съм дзен тия дни, защото успявам да се поставя на мястото на жената, макар да не съм била в баш същото положение. Работих доста сезони на морето, а зимата няма работа с моя език и знам какво е да ми свършват спестените пари, да няма хубава работа (ей ся ще тръгна с отлични дипломи и работа по специалността да мъкна каси бира. Ама ей ся!) , да няма с кого да изляза. А при мен нямаше утежняващи детайли като ненормална майка , здравословни проблеми и никаква сигурност за работата - нашите ме подкрепяха (с мрънкане, разбираемо) и си знаех - май месец на автобуса със сака и имам работа до септември.

# 348
-Narcissa-, както за теб е по-важно, че аз пиша от анонимен профил (при все, че всички профили във форума са анонимни, един ник нищо не разкрива), а не, че авторката злоупотребява със списващите тук, така за мен е обратното. Различни хора сме и за всеки важат различни истини.
Не съм я карала на всяка цена да вдига щайги, има и друга работа, но да, неквалифицирана. И смея да я предложа, защото тя неведнъж спомена, как е останала буквално без пари. Когато човек е останал буквално без пари, не иска от приятелката си с две деца и не си купува скъпа козметика. И не злоупотребява с хора, които са имали добрината да ѝ предложат личните си вещи, защото са повярвали на историята ѝ.
 Аз съм средностатистическа жена. Която сама си е намирала работните места с обява във вестник или в сайтове за обявени работни места. Но пък за сметка на това не съм имала подкрепата на родителите си. И за мен да остана без работа е било равносилно на глад. Защото и не винаги заплатата ми е била добра и позволяваща да пестя за черни дни.
Всеки си има неговата история, неговите демони и се справя както може. Но поне не заблуждавай хората и като си пуснал тема в която искаш само да ох-кат и да пъшкат колко си онеправдана и какъв герой си.....си подложи преди това.

# 349
  • France
От кога са въпросните мнения на авторката? Защото може да датират от по-богат период

# 350
Ако бяхме наистина анонимни тук, щеше да си излезеш с анонимния ник, за да се види коя точно форумна героиня си. Не се хаби, възприятия всеки има и изводи всеки може да си направи, не само ти.

# 351
Не знам къде я пратихте авторката да става овчарка, едва ли някой има представа в какво се състои подобно занимание- това е работа изцяло на открито, във жега, пек, дъжд, студ, на полето и пасищата, с животните. Изпичат се и стават черни (те на масата практикуващи принципно това им е цвят по дефолт) изобщо не е лесна работа. В модерните ферми обаче масово се ограждат пасищата с електропастир, животните само се водят и прибират, повечето дейности са механизирани или изцяло се хранят на ясли. Класическия пастир се използва в някакви домашни или полу домашни ферми с по 200-300 животни макс и дълбоко се съмнявам да има такива заплати. По-скоро става въпрос за гледач и зоо технолог, който да се занимава с животните, но тази работа изобщо не е лесна и изисква доста повече квалификация от много други офис дейности.
Иначе също съм на мнение да си потърси физическа работа с минимална отговорност и психическо натоварване. Това обаче предвид операциите и и здравословни проблеми става малко сложно.

# 352
От кога са въпросните мнения на авторката? Защото може да датират от по-богат период
Края на април и началото на май.

# 353
Аз съм била три пъти в психическото положение на авторката...и трите пъти сама се измъкнах, без терапия...разбирам я, но ако тя не си помогне, никой не може да и помогне...

# 354
По-скоро става въпрос за гледач и зоо технолог, който да се занимава с животните, но тази работа изобщо не е лесна и изисква доста повече квалификация от много други офис дейности.
Те компютрите са компоти.
Инак зоотехнолог излизаш май от Тракийския университет, с инж. пред името, въобще не става дума ни за овчар, ни за пастир.

# 355
  • France
Като се замислих, точно 3 много тежки периода съм имала и аз. Така че хем ù съчувствам на авторката, хем има неща, който не разбирам.

# 356
Аз мисля, че примерът беше даден просто с идеята да се наблегне, че за определени дейности се взимат доста добри пари, а не конкретно авторката да се занимава с това. По-скоро да се усети, че с нещо което не мисли може да спечели добре.
Защо не опиташ с административна работа в по-малка фирма? Може да не е по специалността ти, но всичко зависи от фирмата и самата работа. Не е нещо тежко, ще изкарваш прилична заплата и ще имаш самочувствие, пък и контакти ще завържеш. Може да ти хареса.

# 357
Някой да ми каже как това

Всичко идва от вкъщи. Нямам баща, израстнала съм с майка която нито веднъж не ме е прегърнала, не ми е дала обич и нищо освен скандали и психически тормоз.

и това се съвместяват в един човек?

" Купих L' air du Temps за подрък за майка ми и все още си беше прекрасен като от едно време. Беше се загубил по парфюмериите (говоря за класическия, фланкъри имаше много, но не и класическия), но сега гледам че вече го има редовно. Дори срещам наситена парфюмна версия с един леко тъмен цвят като коняк.
На мен също много ми харесва този парфюм. Мирише ми на уют, щастие, топлина и спокойствие. "

Последно тая майка съсипала ли ѝ е живота, или не е? Като четях коментарите ѝ, останах с впечатлението, че у тях е някакъв ад, от който тя не може да се измъкне и този ад е през целия ѝ живот. Проблемът не е в купения парфюм изобщо, а в това, че всичко е страшно противоречиво. Не разбирам как обясняваш, че едва ли не си на ръба на мизерията, а в същото време търсиш яке естествена кожа и препоръки за гримове до 50 лева. Мен реално не ме интересува кой какво и за колко си е купил, но когато пускаш тема като тази, в която ревеш за финансовото си положение по начин, по който непознати да тръгнат да ти предлагат личните си вещи, защото ти си с един лев в джоба, а в същото време обикаляш молове и търсиш якета и гримове, направо ме хващат лудите.

# 358
+1 За последното мнение на Стрина Калина. Да пишеш в темата си, че можеш да искаш пари на заем само от 90-годишната си баба и в същото време да търсиш серум за връхчета на Oway е просто без коментар.

# 359
Аз мисля, че примерът беше даден просто с идеята да се наблегне, че за определени дейности се взимат доста добри пари, а не конкретно авторката да се занимава с това. По-скоро да се усети, че с нещо което не мисли може да спечели добре.
Защо не опиташ с административна работа в по-малка фирма? Може да не е по специалността ти, но всичко зависи от фирмата и самата работа. Не е нещо тежко, ще изкарваш прилична заплата и ще имаш самочувствие, пък и контакти ще завържеш. Може да ти хареса.
Няма работа за 2к без мислене. Може да не искат висше, но без някакви качества не става.
Аз работя административна работа в малка фирма и съм човекът-оркестър , вкл.с физически дейности, за доооооста под 2к. Бих изпитвала големи съмнения какво точно прави и как е бил нает някой, който взима толкова пари, за да си клати топките.

Общи условия

Активация на акаунт