МБАЛ Надежда - тема 19

• 67 748
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Аз съм била на ФМ при Патрикова и при Чачева, така че имам база за сравнение. Това беше още в зората на кариерата на д-р Патрикова в Надежда (буквално на първия ѝ месец) и прегледите бяха много обстойни, продължителни и тя винаги беше много мила. Останах с много добри общи впечатления. При Чачева всичко беше една идея по - бързо, тя звучеше много категорично, но също останах с добро чувство и доволна от прегледа.

При Георгиев не съм записвала умишлено, защото знам, че е много лаконичен и точно за ФМ това не е моето нещо.

# 226
  • Пловдив
Момичета, как си записвате час за запис на тонове? Проследяващият лекар ли ви казва кога, през регистратура ли?
Аз лично ги записвах онлайн през приложението,бях си ги записала за целия месец напред,защото бързо се изчерпваха,доктор Павлова ми беше следяща ЖК тя каза след 32г.с да записвам часовете.

# 227
Момичета, как си записвате час за запис на тонове? Проследяващият лекар ли ви казва кога, през регистратура ли?
Аз лично ги записвах онлайн през приложението,бях си ги записала за целия месец напред,защото бързо се изчерпваха,доктор Павлова ми беше следяща ЖК тя каза след 32г.с да записвам часовете.

А, всяка седмица ли ходехте на тонове?

# 228
  • Пловдив

А, всяка седмица ли ходехте на тонове?
Да всяка седмица до раждането,при необходимост се ходи и по често.

# 229
Доколкото си спомням, в пакета за ЖК влизат 5 пъти тонове. Аз ги почнах от 34 седмица по препоръка на лекаря и до края на бременността тъкмо ми стигнаха.

# 230
  • Пловдив
Доколкото си спомням, в пакета за ЖК влизат 5 пъти тонове. Аз ги почнах от 34 седмица по препоръка на лекаря и до края на бременността тъкмо ми стигнаха.
В моя пакет бяха 6 пъти тонове,но аз бях на разширения пакет,та зависи на кой пакет е дамата.

# 231
Здравейте, има ли някой който се е следил при д-р Енчева, доволни ли сте?

# 232
Здравейте, има ли вече мами, които са раждали наскоро в присъствието на бащата? Видях, че ако е секцио, стои на етаж 1, но пускат ли го след като приключи операцията?

# 233
  • София
Къде да го пускат след операция в Реанимация ли? Ще е абсурдно ако го правят!

# 234
Бащата и преди ковид пандемията не се допускаше в операционна или реанимация. Чакаше пред залата, казваха му благата вест, че е станал татко и мерките и му показваха бебето и даваха да го снима, след което бебето си го отвеждат в неонатология.

# 235
Ами нямам представа и затова питам. Раждала съм нормално, но явно сега ще е секцио. Хубаво е, че ще види бебето поне, въпреки че до септември най-вероятно пак ще стегнат мерките Simple Smile

Благодаря!

# 236
Здравейте, момичета!
Решила съм да се запиша на женска консултация в болница Надежда. Трябва да си избера при кой. Казаха ми, че няма свободни часове при Др Арабаджикова и Др Павлова. Вие при кой се следяхте?

# 237
Здравейте, момичета!
Решила съм да се запиша на женска консултация в болница Надежда. Трябва да си избера при кой. Казаха ми, че няма свободни часове при Др Арабаджикова и Др Павлова. Вие при кой се следяхте?
Кръстев 🙂

# 238
Има ли някоя мама, която е раждала секцио заради седалищно разположение на бебето? До кога го чакаха да се обърне и в коя седмица ви направиха секциото?

# 239
Здравейте, момичета!

Д-р Димова

Общи условия

Активация на акаунт