Какво да правя,объркана съм

• 5 327
  • 68
  •   1
Отговори
# 15
Какво искаш да получиш тук? Какво питаш? Объркана история, интензивни отношения, но накрая няма въпроси.

# 16
  • София
Шукар бури кар мангела.

# 17
Пуш90 Първия път баща ми ни чу по телефона и той ме спря.След това майка му ни намери къде сме и тя ни върна.Последния път пък баща му..
Мисис Джорджус знаете цигански завиждам ви.И аз много искам да го науча.. 🤗

# 18
Похвално е все пак, че си завършила и работиш и най-вече че не си народила деца...Моят съвет е да спреш да се занимаваш с А, Б, В и Й, ами да бъдеш известно време самостоятелна, да работиш, да се развиваш, да си създадеш някакъв нормален кръг от приятели - и тук силно те съветвам да не са с тоя манталитет на който си свикнала. Да се забавляваш, да търсиш възможности да продължиш да учиш и изобщо да правиш всичко което едно нормално младо момиче би правило. Но за бога само без женитби, раждания и А,Б,В и Я. На последното ще му дойде времето когато набереш някаква стабилност и увереност в това коя си е къде си под слънцето.

# 19
  • Пловдив
Живееш с някого, който не те обича, защото:
- няма къде другаде и с кого да живееш;
- надяваш се да те обикне;
- ти го обичаш;
Ти някога поставила ли си се на мястото на това момиче, което май е и по-малко от теб? Някога помислила ли си, че както Р. е казал на теб, че ще се жените и се е възползвал от чувствата ти, така и А. се е възползвал от чувствата на това момиче и се е "оженил" за нея пред майка си.
В този смисъл А. и Р. са еднакви и двамата за нищо не стават. Също така изобщо не е сигурно, че самата ти го обичаш А. Харесва ти да мислиш, че той те обича и е направил целия цирк, заради теб, но... сама виждаш, че изобщо не е забавно.
Излез от тези драми. Почини си и следващия път обмисли чувствата си преди да се събереш с някого. Не се събирай, заради отмъщение или защото на еди кой си на рамото си плакала, а той ти съчувствал, или защото еди кой си твърдял, че те обича. Помисли ти обичаш ли и обичат ли те и когато и двете са да, тогава ще може да понесеш някои трудности, защото ще си заслужава.

# 20
Ани не знам хората,които ми отговориха как и какво разбират,но аз не живея в махали,далеч съм от техния манталитет и съм пораснала между българи..Даже много,много не общувам с хората от моя етнос,защото някък не са ми приятни..Всичко в тях...Благодаря 🌹
Похито започнахте остро,но Ви Благодаря.Все пак имам нужда да чуя какво е и как е от страни..

# 21
Леле какви страсти Simple Smile

От цялата работа, авторке, аз разбрах, че около тебе винаги има някой момък, който е готов да те утеши и да се "ожени" за тебе. Това е похвално. С досегашните нищо няма да стане, омотала си се здраво и само ще ти натякват.Зарежи ги  всичките и избирай умно - гледай да има работа, да не пие, да не бие и тези три неща.

# 22
Леле какви страсти Simple Smile

От цялата работа, авторке, аз разбрах, че около тебе винаги има някой момък, който е готов да те утеши и да се "ожени" за тебе-  С досегашните нищо няма да стане, омотала си се здраво и само ще ти натякват.Зарежи ги  всичките и избирай умно - гледай да има работа, да не пие, да не бие и тези три неща.
като го прочетох смешно ми прозвуча 😁..Май наистина ще е добре да се отдалеча за малко за да се събера..

# 23
  • Пловдив
Цитат
От цялата работа, авторке, аз разбрах, че около тебе винаги има някой момък, който е готов да те утеши и да се "ожени" за тебе
То смешно, смешно ... но, ще може ли на лични да ми кажеш как го правиш това. Аз съм двойно по-дърта от теб и винаги съм искала да мога така един или друг или някой си, ама съм много некадърна. Късно ли е на дърти години да се науча?
Не се шегувам. Чак си мисля дали да ти драсна на лично ей тъй да те разсея "моята история".

# 24
Ани не знам хората,които ми отговориха как и какво разбират,но аз не живея в махали,далеч съм от техния манталитет и съм пораснала между българи..Даже много,много не общувам с хората от моя етнос,защото някък не са ми приятни..Всичко в тях...Благодаря 🌹
Похито започнахте остро,но Ви Благодаря.Все пак имам нужда да чуя какво е и как е от страни..

Не съм много съгласна,че си далеч от манталитета (не че нашия не е по-близо до вашия, отколкото до европейския), защото с българи такива драми булката да е девствена няма, нито пък сватба за един ден. Точно в тези среди си си отрасла и възпитана. И как не общувате като мъжете са все от твоя етнос... Не ме трогна историята ти, но искам да те поздравя за грамотността!! Имаш акъл, наистина спри да се занимаваш с етноса ти и те чака светло бъдеще.

# 25

Не съм много съгласна,че си далеч от манталитета (не че нашия не е по-близо до вашия, отколкото до европейския), защото с българи такива драми булката да е девствена няма, нито пък сватба за един ден. Точно в тези среди си си отрасла и възпитана. И как не общувате като мъжете са все от твоя етнос... Не ме трогна историята ти, но искам да те поздравя за грамотността!! Имаш акъл, наистина спри да се занимаваш с етноса ти и те чака светло бъдеще.
Повярвайте ми физически съм много далеч от тях,но чисто морално не мога да се отърся от тази среда,колкото и да не общувам с тях.Само близки и роднини..

# 26

Повярвайте ми физически съм много далеч от тях,но чисто морално не мога да се отърся от тази среда,колкото и да не общувам с тях.Само близки и роднини..

То близки и роднини ви правят номерата, приятелка/приятел нито може да те ожени, нито да те изнасили или да те осъди за изгубена девственост. Щом искаш да се откъснеш, от сърце ти пожелавам да си намериш свестен чужденец, защото с българин ще се бориш с предразсъдъци и вятърни мелници.

# 27
ХендсОфТаймБлагодаря..Сигурна съм,че ще намеря свестен.Слава богу след Р,вече знам какво искам и за какво да внимавам.След толкова много общуване с хора се научих да разпознавам лошите и хора с нечисти намерения.Било ми е за урок..

# 28
  • София
Виж, твоята сексуалност не е бреме и е повече от нормално да те влече на тази възраст.
Не вярвай в приказки за сватби и бракове, а на сърцето си.
Била си с него, взела си каквото искаш, не ти е дал очакваното и това ти е помогнало да се отрезвиш от него. Считай го за хубав урок за напред.

Горе главата и не се връзвай на празни приказки.
Ромският го научи, защото първо това са ти корените и второ е богатство.

# 29
Не знам въобще има ли смисъл да го казвам,но не съм ромка, туркиня съм.
Не,че ще направите разлика..!! Иначе Благодаря за съвета..
Как да си слушам сърцето,то ми казва да продължа с А,но не искам да разочаровам нашите.С него ще е трудно.
Но К е много разбран и мил,търпелив,въздържан .Приема ме такава каквато съм,не ме съди за грешките ми.С него няма да имам проблеми просто го усещам.Мисленето и разбиранията му съвпадат с моите.Не е като типичните турски мъже..Докато А има такива страни...И уж ми прости,но май не е така..

Общи условия

Активация на акаунт