Какво да правя,объркана съм

• 5 334
  • 68
  •   1
Отговори
# 45
  • Paris, France
Сискоо Не струват ама.. 🤷 за другите са си баш мъж и жена..Странни разбирания ама това е..

Момиче, много български семейства бяха с подобни разбирания преди 30-40г. Българин ми е казвал, че девствената била като ябълка, а обезчестената била огризки от ябълка. Мене българи са ме питали дали съм девствена и това в голям областен град, а те студенти.

Остави какво са за другите! Ти като тях ли искаш да живееш, бря? Искаш ли да се тикаш у свекърва? Да шеташ и да подгъзурваш? Да беше ромка, ама у турци и българи хигиената трябва да е на ниво, първо, второ и трето за ядене и всичко това се очаква основно жената да го прави + да работи и да дава пари за домакинството. Не случайно е пълно с разведени самотни майки.

Замини някъде под предлог да учиш или да работиш, ама не в България! Тъкмо ще научиш език, ще посъбереш пари и ще се запознаеш с млади, нормални мъже. С българския паспорт може да работиш в много държави. Знаеш ли колко турски (от Турция) момичета идват и седят нелегално и пак си оправят живота. Сега само си тровиш нервите.

Родителите ти хубаво не знаят, ама някой може да им каже. Ако идеш да учиш имаш извинение и като си далече клюкарите ще те позабравят.

бубанка Как този,онзи..? Три години изневери и пред мен да се целува с други,какво друго мога да се сетя. ??!! От година и половина съм с А и с никой друг не съм била.Излизането с К беше тогава,когато А
го нямаше 5 месеца.Аз загубих надежда ..Той там с жена му,а на мен очите ми падаха от рев.И с К самоо кафе,чат пат,когато се срещнем.Направи ми впечатление с държанието си..И толкова.

3 години с тоя, година с оня и си на 20г. Синът ми е на 19г, студент, дъщеря ми е на 17г и двамата никога, никога не са имали гаджета, а ако искат и вкъщи могат да ги доведат да живеят, те да идат у гаджета. Дъщеря ми е девствена. Нямаме никакви претенции към тях и не ги спираме.

Как може една пета от младия ти живот да отива в рев и ревност и мисли по изневери?

Защо му пусна като го видя да се целува с други?

Нещо мазохистично има в тебе или са те гледали в саксия под похлупак.

И тримата описани мъже са боклуци. Никой от тях не ти трябва и реално за нито един не можеш да се ожениш, защото никой турчин няма да допусне негов приятел или съсед да вземе пробития парцал, който той самия е захвърлил. Обърни им гръб и толкоз! Никакви кафета, никакви разговори, никакво излизане с тях.

Почваш да си търсиш нова среда в друг град, по възможност в чужбина. Емоционално не си способна да живееш в етническата и географска страна, в която се намираш. И аз не съм.

'айде и ние да познаваме турци, може ли. И да знаем, че най-редовно сключват граждански брак, а това с роклята си е баш циганска история.

Вече масово не сключват граждански брак. В населените предимно с турци райони малко под 50% от новородените са извънбрачни, а в населените с българи е винаги над 50%, При циганите често над 80%. Познавам много 50-60 годишни турци, които направиха сватба и набързо подписаха граждански брак след това. Това беше по соца, когато не можеше да се живее заедно без брак. Моите познати подписваха само заради визата, При това само ако другият не може да иде в чужбина по друг начин. Подобно е и при българите вече.

# 46
Аз за първи път чувам/в случая - чета/, че родителите напират момата зорлем да се омъжи. 

# 47
Аз за първи път чувам/в случая - чета/, че родителите напират момата зорлем да се омъжи.  
Тъй като родителите на бившия ми и моите са семейни приятели от там идва това.Познават се и вкъщи чувам само за Р ,че той ще е най-добрия съпруг за мен.ОБАЧЕ те родителите му гледат и три години като бях с него,той беше божа кравичка при нашите и така...

# 48
  • Paris, France

Допреди 30-40 години повечето турци се женеха млади, до максимум 23г за мъже. Познавах студенти, които се женеха за да живеят в една стая, вместо всеки да живее с още двама. След голямата екскурзия и масовата емиграция много жени и мъже останаха стари ергени и моми. Имам приятелка с двама братя и две сестри. Братята и бяха женени и заминаха с жените и децата за Германия, но гаджетата на сестрите заминаха сами, уж да се устройват, единият се ожени за западна, а другият се прибра и се ожени за млада, защото не искал 30 годишна. Приятелката ми ходеше с момче, което обещаваше брак, но я прати да работи в Англия при братята си и един ден братовчедка се обади да каже, че се е оженил за друга. Приятелката ми не била сериозна и можело да е ходила с други. Е, нея в Лондон я искаха много мъже и след година се ожени за западен. Другите и две сестри останаха стари моми без деца.

Понеже за тях е важно жената да се ожени и да има дете, а са видяли чакали, имали гаджета да остават сами, натискат дъщерите си да се женят рано, а ако не тръгнат нещата се развеждат. Разводите не са зле приети отдавна. Другото е, че често имат само по едно дете и ако то не се ожени остават без внуци. Тази причина я има и при българите. Докато са имали по 3, 4 или 5 деца не са натискали никого, но сега натискат. Имам приятелки на моя възраст, които натискат 25-30 годишните си дъщери, а тях никой не ги е натискал, но са имали по брат или сестра или повече.

Нейните родители искат да иде у приятелско семейство, мислейки, че така има добър шанс да е доволна о да я гледат.

По селата има огромен брой турски ергени, но са стари и бедни и жените не ги щат. Туркините са силно желани за съпруги от всякакви мъже. Тук има женени за французи, за араби ако семейството държи на религия, за черни, за индийци, абе всякакви. Техните мъже, обаче западните, арабските, индийките много много не ги щат. Във Франция турчин, освен туркинята от родното му село, може да го иска само попрестаряла арабка, чиито родители държат мъжът да е мюсюлманин.

# 49
  • Варна
Аз правилно ли схващам, че ти продължаваш да ревеш и да драпаш за онзи кретен, който те е изнасилил?!

# 50
  • София
Да не е пробита стомна и да говорят хората...

Така и така него си искаш, кажи на вашите, че ти е откъснал цветето. Да дават златото старите и да правят банкетче. Чиста работа.

# 51
Кажи им, че не искаш Р, защото те е изнасилил и седи гледай цирка. Че поне да е пълна картинката.

# 52
  • България
Не знам въобще има ли смисъл да го казвам,но не съм ромка, туркиня съм.
Не,че ще направите разлика..!! Иначе Благодаря за съвета..
Как да си слушам сърцето,то ми казва да продължа с А,но не искам да разочаровам нашите.С него ще е трудно.
Но К е много разбран и мил,търпелив,въздържан .Приема ме такава каквато съм,не ме съди за грешките ми.С него няма да имам проблеми просто го усещам.Мисленето и разбиранията му съвпадат с моите.Не е като типичните турски мъже..Докато А има такива страни...И уж ми прости,но май не е така..
Стигнах дотук и да си кажа.
Не правя разлика, когато се отнася за грамотни цигани, български турци, българи.
Не сме чак толкова различни, просто някои вървят по много грешен път.
Иначе по темата ти - не е добре, ако останеш с някой от тримата.
Но това с девствеността ме озадачава. Живея в смесен регион и българските туркини не са по-консервативни от българките. Правят си секс преди брака, нямат такива задръжки.

# 53
НайтСпиид не,не искам и да чувам за него.Нищо хубаво не видях от него.Той ми направи това и се отдръпна за какво да го искам..
Такъв мръсен в червата не искам аз..
Стрина Калина,ще почина ако им кажа..

# 54
  • USA
Аз се оплетох ти си с този дето бил женен тъй ли? Защо просто не се махнеш от вкъщи. Голяма си намери си работа изнеси се, вземи си живота в ръце...какво е туй чудо....

# 55
Хубав сценарий, кога ще снимате филма?

# 56
  • Най-красивата страна
Кажи им, че не искаш Р, защото те е изнасилил и седи гледай цирка. Че поне да е пълна картинката.
Много добър съвет.
Как ли ще реагират вашите,ако им кажеш всичко?
Направи го и Мунчо ще си получи заслуженото...

# 57
  • Paris, France
Да се оплаква на техните е късно, много късно. Ако е отишла с него в хотел, не се е разкрещяла, не е опитала да избяга, как ще се оплаква от изнасилване? Не е изнасилена, а излъгана, прелъстена.

Като каже на техните, какво? Мъжът ще каже това, което и е казал - че де да я знае с кого си е лягала преди него, защо изобщо е отишла или е последното к*рве у селото и че не я е намерил девствена. Той вече е обезчестил жена си, така че има опит с тези работи. На нея може и да и счупят главата в къщи и жива да не остане, да не може и за едно кафе да излезе, да и натякват за години напред какво е направила и каква е к.... Родителите на мъжа ще раздрънкат наляво и надясно как лесно е спал с нея и колко е лека и тъпа. Цялата околност ще разбере. Рпдителите и ще си развалят приятелството с родителите на мъжа. Родителите и ще бъдат подпитвани и даже подигравани открито на улицата. Нея също ще я подиграват. Никой мъж от тяхната общност няма да я поиска за жена, знаейки, че е спала с друг, ходила по кафета с негов приятел. Ще се срине емоционално, ще си развали отношенията със семейството и за нищо.

Всяко чудо за три дни. Трябва да си направи план за изнасяне надалече. Там никой не я знае, а и като се махне, ще може да разпери криле и да опознае света. Като види, че има и друг вид мъже и друг начин на живот ще се чуди за какво е лизала кафета с местните чукундури, че и крака им отваряла.

Такъв мръсен в червата не искам аз

Ми те повечето са такива по вашите ширини. Местен кулинарен специалитет, който върви с евтини кафета 🥳. Ти явно си нежна душа и ще ти отива нещо по-изискано.

# 58
Според мен и тримата не са стока :
първият изневерявал , след това те подмамил с обещания за брак
вторият бил най-добрият приятел на първия
третия ти прощавал първите двама ,да не повярваш .
На първо време спри да си разказваш интимните драми . Наистина ,ако се раздрънкат ще ти отровят живота .
После остани малко сама , за да осмислиш какво точно искаш и къде ще живееш . Не се вписваш много във вашите нрави .Ако е и в някое смотано село , там ще ти изгният кокалите .
Помисли да отидеш другаде да учиш или работиш .Млада си , без деца  , можеш да обърнеш посоката на съдбата си .Но първо трябва да мислиш за себе си , а не да се подпираш на някой съмнителен дирек. Стани самостоятелна , не е невъзможно .Ако имаш образование и/или професия , това ще бъде в твоя полза . И недей на всеки срещнат да оплакваш загубената си девственост .Сама се поставяш в позиция на жертва .Който търси девствени , да си заминава по пътя .

# 59
Единствения изход е тихомълком да заминете някъде и да си устройвате живода извън тази среда.

Общи условия

Активация на акаунт