Момиче, много български семейства бяха с подобни разбирания преди 30-40г. Българин ми е казвал, че девствената била като ябълка, а обезчестената била огризки от ябълка. Мене българи са ме питали дали съм девствена и това в голям областен град, а те студенти.
Остави какво са за другите! Ти като тях ли искаш да живееш, бря? Искаш ли да се тикаш у свекърва? Да шеташ и да подгъзурваш? Да беше ромка, ама у турци и българи хигиената трябва да е на ниво, първо, второ и трето за ядене и всичко това се очаква основно жената да го прави + да работи и да дава пари за домакинството. Не случайно е пълно с разведени самотни майки.
Замини някъде под предлог да учиш или да работиш, ама не в България! Тъкмо ще научиш език, ще посъбереш пари и ще се запознаеш с млади, нормални мъже. С българския паспорт може да работиш в много държави. Знаеш ли колко турски (от Турция) момичета идват и седят нелегално и пак си оправят живота. Сега само си тровиш нервите.
Родителите ти хубаво не знаят, ама някой може да им каже. Ако идеш да учиш имаш извинение и като си далече клюкарите ще те позабравят.
го нямаше 5 месеца.Аз загубих надежда ..Той там с жена му,а на мен очите ми падаха от рев.И с К самоо кафе,чат пат,когато се срещнем.Направи ми впечатление с държанието си..И толкова.
3 години с тоя, година с оня и си на 20г. Синът ми е на 19г, студент, дъщеря ми е на 17г и двамата никога, никога не са имали гаджета, а ако искат и вкъщи могат да ги доведат да живеят, те да идат у гаджета. Дъщеря ми е девствена. Нямаме никакви претенции към тях и не ги спираме.
Как може една пета от младия ти живот да отива в рев и ревност и мисли по изневери?
Защо му пусна като го видя да се целува с други?
Нещо мазохистично има в тебе или са те гледали в саксия под похлупак.
И тримата описани мъже са боклуци. Никой от тях не ти трябва и реално за нито един не можеш да се ожениш, защото никой турчин няма да допусне негов приятел или съсед да вземе пробития парцал, който той самия е захвърлил. Обърни им гръб и толкоз! Никакви кафета, никакви разговори, никакво излизане с тях.
Почваш да си търсиш нова среда в друг град, по възможност в чужбина. Емоционално не си способна да живееш в етническата и географска страна, в която се намираш. И аз не съм.
Вече масово не сключват граждански брак. В населените предимно с турци райони малко под 50% от новородените са извънбрачни, а в населените с българи е винаги над 50%, При циганите често над 80%. Познавам много 50-60 годишни турци, които направиха сватба и набързо подписаха граждански брак след това. Това беше по соца, когато не можеше да се живее заедно без брак. Моите познати подписваха само заради визата, При това само ако другият не може да иде в чужбина по друг начин. Подобно е и при българите вече.