Темата на ИБО🦅 ***Doğduğun Ev Kaderindir с Демет Йоздемир***Птичи полет/Кuş Uçuşu # 73

• 49 300
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Слънчев поздрав от морето!

Да раздвижа малко настроението с нови фотоси на Ибо от снимачната площадка на "Kuş Uçuşu"

# 136
добър ден
охо връща се  ибича  към запазената марка -кожено яке , но пък е с нова тийн прическа / поне за мен/ 
хубаво ,че има време да  и за спокойствие сред  природата

# 137
Брех, кое е това момче младо! ❤️

Момичета, припомнете ми сюжета на новия сериал!💖💖💖

# 138
  • Бургас
Брех, кое е това момче младо! ❤️

Момичета, припомнете ми сюжета на новия сериал!💖💖💖
"Сюжетът на филма ще разкаже на публиката за вечната конфронтация между поколенията: X-поколението, заемащо повечето управленски постове в днешно време, и най-младото Z-поколение.  Поколение X упорито продължава да игнорира настъпващите около тях промени, без да осъзнава, че времето им отдавна е минало. Този свят се нуждае от нови хора, които биха могли да доведат човечеството до нови върхове.
Аслъ е младо и красиво момиче, което искрено мечтае да постигне всичките си цели и да достигне висока позиция в обществото. Но всеки път, героинята се сблъсква с най-сериозни препятствия, принуждавайки я да преразгледа възгледите си за света и да направи много неочаквани открития за себе си и хората около себе си."
Пепелче, лично мен това описание ми е недостатъчно, но и рускините не пускат повече инфо...Разпределението на ролите е:

и Бурак Ямантюрк, като съпруг на Ляле 

# 139
Привет и от мен! Наистина Ибо в "Птичи полет" се е подпладил. Изглежда с поне 10 години по-млад от ролята на Мехди. Малко  ми е смешен с тоз навирен перчем  тип "петльов гребен" (ето тук Ибо ми прилича на онзи пост с петела, танцуващ зейбек), но му ходи.  В "Птичи полет"  вкарват още една интрига. Освен, че Ляле  и Кенан са  бивши гаджета, Ляле ще има дъщеря и отсега феновете са в  истинска питанка и чуденка от кого е дъщерята  - от Кенан или от съпруга й Селим. В тиутър четох, че сериалът ще се  излъчи през декември. Дано  видим Ибо  по-скоро с участието в сериал през новия есенно-зимен сезон.  Изтеклата информация за предложението за участие в "Самотен вълк" не се потвърди. Наскоро спрягаха Ибо (по-скоро фенове!) за ролята на Хайри в "Момичето на прозореца". Не ми се вярваше  да приеме. Бирсен Алтунташ издаде три имена. Едното е на Ураз Кайгълароглу (никак не се връзва, защото в книгата Хайри прилича на турския певец Ибрахим Татлъсес, т.е. тъмен тип), Бурак Дениз (има участие в Марашлъ), а третото име е на актьора Еркан Колчак (той е много добър и опитен актьор, игра в "Милост" като Мехмет, брата на Нарин и в много други роли). Вчера изгледах първата серия на "Рецептата на любовта" и Неслиханин ми хареса. Малко трябва да се постараят със сценария. Засега смятам докато излезнат проектите на нашите любимци да следя "Потърси мениджъра ми", а за летните сериали ще видя как ще потръгнат. За "Момичето на прозореца" съм с доста голямо "едно наум".

# 140
Аз от резюмето на Птичия полет не схващам много на дилемата на кое поколение ще акцентират - на старото или на младото поколение, но звучи интересно. Харесвам Ибо, любопитно ми е как ще стоят с Бирдже в друг проект, харесвам Бурак Ямантюрк, ще бъде кратичък сериал - все плюсове за Птичия полет, но ще се радвам Ибо да вземе участие в традиционен телевизионен сериал. Тръпката да чакаш от седмица на седмица е голяма.

Момичето на прозореца, Марашлъ и Чукурова са ми твърди любимци. Наесен се връщат Момичето и Чукурова, така че със сигурност ще имам нещо любимо за гледане. Марашлъ свършва след пет епизода.

От летните началото на "Рецептата на любовта" не можа да ме грабне и изгледах само сцените на "младите" с мишката. Ще видим втората серия ще ме грабне ли, обикновено ако ме спечели сериал, това става във втора серия Grinning

И аз мисля да гледам лятото "Обади се на мениджъра ми", даже го започнах вчера, на половината на първа серия съм. Започва обещаващо.

# 141
  • Бургас
Завършили са снимките на "Птичи полет". Ибрахим Челиккол е приключил графика си на 9 юни.

"Сериалът ще излезе по Netflix или тази година през декември, или началото на следващата година. Все още обаче не е ясно дали екипът е завършил целия сериал, защото през повечето време са оставяли сцени за по-късно или за презаснемане, ако се нуждаят от изменения. Виждали сме това да се случва с други сериали на Netflix.
Надяваме се да видим Ибрахим Челиккол в новия есенен сезон. Хайде, дизи ни чака".

# 142
  • на земята
Как сте дами красиви?
С нетърпение чакам новите проекти с Ибо,с нетърпение.
Изглежда по млад да,абе страхотен си е всякак той.
Аз голяма мъка с този Великолепният тандем,тръгва серията и прекъсва по средата и дава,че иска да се плаща.Мъкааа,мъкаа,а така искам да го догледам.
Търсих го къде ли не,няма и няма с бг субс.освен в този сайт където с мъка се гледа и иска да се плаща.
Слънчев ден и дано днес не вали ..)))

# 143
  • Бургас
Как сте дами красиви?
Аз голяма мъка с този Великолепният тандем,тръгва серията и прекъсва по средата и дава,че иска да се плаща.Мъкааа,мъкаа,а така искам да го догледам.
Търсих го къде ли не,няма и няма с бг субс.освен в този сайт където с мъка се гледа и иска да се плаща.

Лаленце, не знам къде гледаш, но тук, на mega си върви без проблем...
https://vk.com/topic-113691288_39477060
или тук 1 - 10 серия     https://ok.ru/video/915132254972
Ако не отвори линка, напиши просто " Любими сериали с превод"..Успех! Kissing Heart

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 22:24 от Аniksi

# 144
  • Плевен / София
Как сте дами красиви?

Лаленце, не знам къде гледаш, но тук, на mega си върви без проблем...
https://vk.com/topic-113691288_39477060
Ако не отвори линка, напиши просто " Любими сериали с превод"..Успех! Kissing Heart
За този сайт се иска регистрация....

# 145
  • Бургас
  Петък е и наближава почивката!
Хубав ден желая на всички от групата с нашия патрон и неговата чаровна съпруга!       

Ето как Ибо създава спортни навици на малкия Али!...И Михре в огледалата, как документира всичко това!

# 146
  • на земята
Момичета,благодаря много за споделеното,но те тръгват и на половината на серията прекъсва и иска плащане.Имам профил,всичко е както трябва,просто иска да се плати.При сестра ми същата работа.Просто няма къде да се гледа без да иска плащане.Тръгва и след известно време прекъсва и иска да платиш.това е.
Както и да е отказах да търся и да го гледам,то така направо само нерви.
Тук днес само гърми и вали и е само за сериали.
Чакам предложение,с Ибо почти всичко съм гледала,искам някой филм като Черно бяла любов,фаворит ми е.
Последно лято има до 19 епизод,а те са 21 нали или бъркам?Ако някой го гледа,да сподели.
Хубава вечер сладурки.

# 147
Лаленце, пробвай и тук за последно: https://www.nu6i-bg-net.com/%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%BE … 6i_cac7d54ce.html
Може пък да съм ти на късмет Wink

# 148
Днес прочетох един интересен материал за Ибо. Дал е интервю за предаването "Magagazin hattı"  tv100 (в петък видях в туитъра на Бирсен Алтунташ анонса). Засечени на излизане от парти на техни приятели, които ги събрали да отпразнуват новината за пола на бебето си. Заглавието е "Щастлива поза от Ибрахим Челиккол със съпругата си на инат на слуховете за раздяла". Известно време новината е циркулирала в медиите. Както и да е. Радвам се за двамата, че  не  е вярна. Във видеото си личи, че Ибо е малко напрегнат, защото от журналистите всичко се очаква, особено от папараци. Добре се справи. Много внимаваше.  Питаха го за Али. Каза, че расте здрав и че са сред природата. За "Птичи полет" отговори, че не може да даде информация, тъй като не е пусната такава още по медиите. За Бирдже се изказа много ласкаво, като подчерта, че за него е близка приятелка и че е горд отново, че са заедно в проект. За три-четири дни почивали в тесен кръг при приятели. Питаха го за бъдещи ангажименти. Отговори, че има едно-две предложения за филм и за сериал, но няма още нищо конкретно.
Накратко момичета с една дума да стискаме палци. Ибо се завръща...

https://www.tv100.com/ibrahim-celikkoldan-ayrilik-iddialarina-in … pozu-video-557111

# 149

Общи условия

Активация на акаунт