Темата на ИБО🦅 ***Doğduğun Ev Kaderindir с Демет Йоздемир***Птичи полет/Кuş Uçuşu # 73

• 49 295
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
  • на земята
Ооо мен си ми харесват снимките хихихихи.Чок гюзел нашият Ибо.
Lilims,благодаря,че ги сподели,оправи ми се настроението ..)))
И смятам,че не си подхожда с Михре,но любов щом има да са живи и здрави ,да живеят в мир и любов!
Чакам с нетърпение новия проект с Бирдже,много са ми готини двамата.

# 121
Вие открихте летния сезон, но навън времето се ежи... А аз пък открих една нова за мен снимка на Ибо. Тук е много различен като Искендер от "Опиянен от любов". Снимката е от момента на подготовка на актьора за образа на героя във филма. В трейлъра на "Mest-i aşk" е подстриган късо и има белег на едната буза. Направи ми голямо впечатление, защото  е с доста различно излъчване от всички останали образи, в които се е превъплъщавал. Не спира да ме изненадва. Някъде прочетох, че заради пандемията филмът все още не се излъчва на голям екран и затова са решили да го преработят на минисериал. Търсих го, но те го открих. Ще се радвам Ибо да се изявява и в исторически продукции.

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 23:34 от yakut

# 122
Премиерата на "Опияняваща любов" (или както Якут писа "Опиянен от любов", не знам как е най-точно) беше обявена за началото на 2020. Може би в Турция кината не работят нито при 30, нито при 50 процента заетост на местата, нямам представа, и затова го отлагат. Ако го излъчат като минисериал, би било чудесно, въпреки че ми е чудно как се преработва, без заснемане на допълнителни сцени. Сигурно има начин.

Ибрахим има една историческа роля във Fetih 1453/Завладяването на Константинопол. Филмът е интересен, по-скоро зрелищен, отколкото чисто исторически.

# 123
Тук не прилича много на себе си, много ми харесва! Напомня ми малко на Екин Коч в Селджуците, много ми въздейства този тип мъже... Innocent

# 124
След "Ифет" втория филм, който гледах  с негово участие беше  "Завоевание 1453"  в ролята на Улубатлъ Хасан.  Играта му ми хареса. Личеше си ,че влага душа и сърце. Визията му подхожда да учавства във филми с  исторически сюжети от средновековието, както е отново в случая. Може и да е придизвикателство за него да изиграе роля  във филм подобен на "Чучулигата". Има някаква топлота и магнетизъм в Ибо, която пренася и върху героите си и те  кара да ги заобичаш.
С тази визия Ибо ми напомня на турската фолк- рок легенда певеца Баръш Манчо, когото обожавам и се чудех кое е общото помежду им. Може би излъчването и погледа. Сами ще прецените. 

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 20:06 от yakut

# 125
Аз съм фен на всички турски актьори, считам ги за особено талантливи и ми харесва турската школа. И жените, и мъжете актьори. Има няколко имена на такива, които слагам в категорията "дървени актьори", но те са мнооого малко в сравнение с тези, на които истински се възхищавам. Но към Ибо имам особени симпатии. Много обичам да гледам превъплъщенията му.

Сега в момента например се възхищавам на играта на Бурак Дениз в "Марашлъ", на химията им с Алина Боз. Възхищавам се на Мурат Юналмъш и Хилял Алтънбилек в Чукурова, на целия състав. С удоволствие гледам Бурджу Бириджик и партньора ѝ в Момичето на прозореца - него го гледам за първи път. Изобщо много харесвам турските актьори. Относно качеството на самите продукции - там имам списък със забележки, но няма на кого да го предам, че да си вземат сценаристите поука. Grinning

# 126
дани и аз харесвам  марашлъто.  страхотен  е в комбинацията с  махур .за мен това е единствената хим ,двойка от
  гледаните от мен турски сериали / е те не са много един с мурат и нюргюл  ,чбл и някой др. с ибича  ,  а него не мога да го позная на тази снимка  от поста на  yakut

# 127
  • на земята
И аз подкрепям написаното по горе.
Ибо играе от сърце,просто му се получава,има харизма и завладява екрана.
Сега е в разгара си според мен,много добра възраст да се развива (40)кажи речи,вече доста обигран,подходящ за много роли,ошлайфан така да се каже.
Мисля,че се е отдал изцяло на професията си,надъхан е.
Страхотен просто.
Този,който играеше в Кузгун и той в доста добър и талантлив младеж,забравих му името..))) Бурак Йовчевит и той е супер кадърен.
Ибо си е ми е Любимец ,перфектна игра в Черно  Бяла любов с Бирдже.
Новият проект очаквам с нетърпение.

# 128
  • Плевен / София

# 129
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Правя си преговор на ЧБЛ...И отново любовта не беше първопричината за случващото се между ГГ....

# 130

От Инстаграма на Ибо, иска да ни се завие свят явно! За да го видим по-хубаво, вкарах снимката в ред! Grinning

# 131
Hug

Ибо и Али откриха летния сезон със сладолед Blush

# 132
Лили, много хубав твоят Ибо.
Млад един  такъв. 😀
Сладур. 😘

# 133
И от мен снимка на един Ибо мноого млад ...

# 134
алишко се ""разхлажда"" сладко сладко от топлия поглед на тати 
мерси за фотосите ви

Общи условия

Активация на акаунт