Темата на ИБО🦅 ***Doğduğun Ev Kaderindir с Демет Йоздемир***Птичи полет/Кuş Uçuşu # 73

• 49 304
  • 761
  •   1
Отговори
# 165
Свободни съчинения по снимки можем да си правим много.
То по тази логика и Демет е пред разпад на връзката си при толкова показно щастливи снимки напоследък. 😀
Не се сдържах и щракнах малко фейсбук излияния- с такива "фенове", врагове не му трябват на Ибо. 😀

# 166
Пепелче, от скрийншотовете ми мирише на женска завист, а! Видяла лисицата, че е високо гроздето, и казала, че е кисело. Grinning В едно семейство само хората вътре си знаят щастливи ли са, не са ли, но Михре е красиво момиче, случила е на мъж, който има възможности да си гледа семейството, няма да мисли ще има ли пари за памперси за Али, така че не знам какво искат хората от нея. Не мога да повярвам, че зрели жени ще погледнат към законната жена на един мъж и ще я обидят толкова просташки. Калта, която хвърлят по друг, пръска тях обаче! Това е моето скромно мнение, за което не се извинявам, защото от край време се чудя на женската злоба и завист.

Лаленце, разрови се из Интернет и ще видиш, че колкото партньорки е имал Ибо, май все са били гаджета. Плюс тези, които са му били гаджета, без да са му били партньорки. Обичал е красивите жени, дали ги обича още, вече само той си знае. Grinning Ако все още ги обича, умее да се крие. Всъщност това вече е грижа на жена му, за мен той е женен мъж с дете и заслужава уважение като такъв.

Гледахте ли "Рецепта за любов" и "Стъклени тавани"? Май само те са излезли засега от летните. Аз май ще гледам Рецептата, хареса ми.

# 167
михре / не че съм и почитателка /  предполагам е  свикнала с тази  с проявата на женска неприязън , като си спомня колко омраза  се сипеше  по време на чбл тук във форума-ако случайно тя  имаше начин да го прочете да се е развела най малкото до сега . за мен личния живот на актьора си е негов ,нямам право да го  съдя ,ролята ми е важна  / е можем да поклюкарстваме / но да се сипят обиди щото не се симпатизира на   някого/я   ми е  неприятно
дани ,пепелче

# 168
Дани, на мене Таваните повече ми харесаха - светът е шарен. 😀
Няма махленски истории и на Кубилай по му прилича роля на любовник. 😀
И Бенсу Сорал на мене ми е по-красива, иначе и двете не са кой знае какви актриси.
А също и началото на новия сезон на Вратата ми допадна много, нищо, че ми беше станал скучен преди време.
Но като цяло вече не са ми много интересни ромкомите, то ние като дългогодишни зрителки май всички истории сме ги гледали
Но да видим и другите летни предложения, че да отсея поне два. 😀

# 169
Пепелче, щом Таваните ти е допаднал, пак ще го погледна. Оня ден оттук-оттам го гледах. Така направих и с Рецептата, но като видях, че има превод, го гледах отново вече от-до и ми хареса.

Аз чакам Игра на късмета с Айтач Шашмаз и едно хубавичко момиченце, много талантливо, Джемре Байсел се казвала. Моите сериали са в почивка и трябва да са намеря поне три сериала за гледане. Мисля да погледна някой вече излъчен също.

# 170
Дани, аз сега се забавлявам с Фуркан Палалъ. 😀
Кажи ми, каква му е ролята в Чукурова?
Любопитна съм и ще надникна само да го погледам там как се справя.

Аз не съм критерий за сериалите, моите любими все ги финализират без време. 😀
И Таваните и Рецептата са с нисък  рейтинг сега, че не зная дали ще ги бъде.

# 171
"Почукай на вратата ми ми беше втръснал", бях спряла да го гледам- поне последните 10-12 серии. Но сега гледах първата серия от новия сезон и дори поплаках малко. Другите ромкоми не ми харесаха особено. Смешното е, че всички се развиват в кухня или около ресторанти. Кадир Доулу не мога да го възприема насериозно в тази роля. Въпреки, че и в друг филм съм го гледала като готвач, но този ми се видя ниска проба. Но да видим. Не знам защо не се коментира "Изкупление " с Нургюл Йешилчай. Но здраве да е...Хубава вечер!

# 172
Стъклените тавани къде ги гледате, има ли с бг субтитри, или само с руски?
Много постно откъм дизита стана, чак ми домъчня.

# 173
Хехе, прочетох Стъклените буркани. 😀 😀 😀
Не съм го видяла на бг.
Гледах го на руски.

Направо се чудя какво старо нещо да подхвана.
Доста съм зарязала, но рядко се случва да преоткрия някой сериал както ми се случи с Песента на живота.

Може да си довърша Разведката, но вече съм на друга вълна, нещо чок романтик искам. 😀

# 174
Току що прочетох, че ще екранизират поредната книга на д-р Гюлсерен Будайъджъоглу "Ако кралят загуби" (Kral kaybederse). Пак е на OGM Medya . Ще се излъчва по Star TV.  Скоро ще започнат  с каста. Преди време бях прочела, че главната роля на героя Кенан ще се изпълнява от Къванч Татлътуу.

http://www.gazetevatan.com/kral-kaybederse-konusu-ne-gulseren-bu … --1396434-gundem/

А що се отнася до нашия чаровен патрон,  пожелавам му все така да сияят от щастие със съпругата си. Двамата са се избрали. Ние само може да им пожелаем любов и разбирателство да имат. Ибо са го спрягали с коя ли не. Преди да се събере с Михре е имал едни от  най-красивите актриси и манекенки до себи си. Не знам дали си спомняте миналата годината по време на първия сезон на ДЕК  беше излезнал слух, че имали закачка с Наз Гьоктан. Та какво ли не пишат. Мен лично ме  озадачи новината за раздяла, защото постоянно постваха снимки, на които са изключително щастливи и влюбени, както и тези които сега сте споделили. Та откъде им щукват такива неща на жълтата преса.  Това ми  е  любопитно.

Само да допълня. Гледах и "Рецептата на любовта" и "Стъклените тавани", но засега не мога да се ориентирам. Може би след втори епизод мога да си кажа мнението. Като че ли обаче не могат да ми грабнат вниманието. И аз като вас ми се гледа някой завладяващ филм.

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 21:18 от yakut

# 175
  • на земята
Аз не харесвам Михре като жена,но им пожелавам щастие и дълъг семеен живот  както споделих по горе.
Важното е той да си я харесва и да се обичат,въпреки живота който водят.Няма да престанат да го свързват с тази и онази,и само той си знае какво прави и как.Всеки си живее както му харесва.
И аз търся някой интересен филм да следя,но не намирам.Ще погледна Стъклени тавани.превод има ли или пак ще се ядосвам,върви ли не ли.Предпочитам някой ,който е свършил и е преведен ,може да предложите някой от който сте възхитени.

# 176
Пепелче, прочетох те в другата тема, че гледаш Моята сладка лъжа. Прекрасно сериалче за мен.
Фуркан ми е много симпатичен, в Чукурова се справя отлично - там играе добро момче с травматично минало, което ще отмъщава. Но отмъщението му струва смъртта на любимата, отказа се от отмъщението и сега ще гледа сирачето на любимата. Възмъжал е, чаровен е, прилича му стила от 70-те.

Аз изгледах втора серия на Рецептата и много ми хареса. Явно това ще е моето лятно сериалче, въпреки че чакам поне още едно-две да ми харесат, но нека първо да започнат.

Вики, интересен ли е Изкуплението? Моля за кратко резюме на основната интрига.

# 177
Момичета, днес започва "Островна приказка" (Ada masalı) по Star Tv с Алп Навруз и Айча Айшин Туран. Мисля да хвърля едно око. Може и да ми хареса. От "Потърси мениджъра ми" където участваха двамата по повод заснемането на филма разбрах, че е сниман в  Съаджък до Измир. Много е красиво. Райски кът. Дано и сюжетът си го бива. Алп го харесвам. Гледала съм и филми с Айчин и тя е добра. Даже наскоро гледах една романтична комедия с нея и със Шюкрю Йозйълдъз "Сладък опасен" (Sevimli Tehlikeli). Има го и с бг превод. Ако не сте го гледали ви го препоръчвам.
Има го в ютуб:
https://www.youtube.com/watch?v=0ZPyZYgFLlo

# 178
Дани, не издържах и погледнах Фуркан в Чукурова.
Ами пак ми хареса, висок, готин и с един добър поглед. 😘

Не бързай с готвача ( не мога да харесам готвачката аз) , че нали знаеш- тази, вечер излизат още два сериала. 😀

# 179
Дани, на мен Изкуплението ми харесва- най-вече заради актьорите. Интригата е интересна и не винаги ситуациите са предвидими. Не мога да ти го преразкажа, защото има криминални елементи, има любов и опрощение. Показва, че хората се различни в различни ситуации и често дори най-близките не ги разбират. Не е съвсем тривиален филм от "района". Дано ти хареса.

Общи условия

Активация на акаунт