Темата на ИБО🦅 ***Doğduğun Ev Kaderindir с Демет Йоздемир***Птичи полет/Кuş Uçuşu # 73

• 49 310
  • 761
  •   1
Отговори
# 180
# 181
пепелче , мерси фотоса  със семейната  Revolving Heartsидилия

# 182
  • Бургас
Следобеден поздрав на групата!

Мрачно, дъждовно, студено...като че е средата на октомври....Къде остана лятото?
Добре, че започнаха новите сериали, та да оплакнем очи със слънце, море и красиви гледки! Не съм много въодушевена от лятното попълнение, но все пак ги има и  добрите стари дизита...
А нашето семейство Челиккол, отново споделят колко весело си изкарват на този, продължил 7 дни рожден ден на приятелката на Михре в ′′ Six Senses Kocata ş Mansions ′′ в Истанбул.

Под публикуваната от Ибо снимка пише:  "Когато тя не спира да говори!"

А  Михре отговори с този пост и надпис: "Когато Ибрахим не млъква!"

И две снимки на чаровната Михре от Кападокия..

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 16:59 от Аniksi

# 183
С риск да ме замерите с нещо, аз явно съм единствената, която се моли прохладното време да продължи колкото се може по-дълго - пък ако по някакво чудо цялото лято температурата не се качва повече от 25 градуса - ех! Мечта!
Само дъждовете да спрат - нека е слънчево и приятно, да духа ветрец, птичките да пеят, но без непоносимите влажни жеги, моля!

Ето ви малко сладки моменти, да си подсладите следобеда!

# 184
Вики, описанието ти на Изкупление ме заинтригува. Много ти благодаря. Още тази седмица ще гледам първи епизод и ако ме спечели, ще съм много доволна.

Пепелче, на мен Шеф Наз много ми харесва от Рецептата. Много хубаво го играе принципна и скучна за момента.

Преполових Островната приказка - имам чувството, че гледам някой каубой в тексаско ранчо и момичето от Ню Йорк, което идва да прокара бизнес плана на шефа, но се влюбва в младежа и остава след много колебания и перипетии. С този сюжет съм гледала безброй американски филми и направо усетих същото настроение - островния панаир с танците ми напомни на техните панаири, неговият джип на техните джипове, нейната любов към метрополиса на тяхната любов към метрополиса. Grinning

Аникси, много благодаря за снимките. Ибо сякаш сменя политиката си. От доста време не беше качвал снимки с жената. Радвам се, че го направи. Нали вече казват, че ако нещо го няма във Фейсбук (соц.медии), значи не е ставало. А сега знаем, че се обичат. Grinning

Би, подкрепям те с две ръце да ги няма ужасните летни жеги, когато излизаш на улицата и дъхът ти спира от жегата. Но искам малко повече слънчице, небето е постоянно обвито в облаци.

Кмаро, радвам  се, че отново пишеш. Липсваше ми в темата.

Бягам да си догледам тексаския каубой от острова и нюйоркчанката от Истанбул. Grinning

# 185
аникси,  благодаря ви за позитивните/ и  придружени с хумор/ фотоси . дани ,беа  и аз съм в отбора за хладното време ,слънцето ще го гледам от екрана:heart_eyes: / ибича тепърва  предполагам ще предоставя още летни морски Surfer мигове -поне така беше миналата година  /
ще се опитам днес да догледам "'огън" готвача , много е забавен
и на марашлъ не знам кога ще му дойде реда.....

# 186
Аз тук- там вече се изказах компетентно 😀за ромкомите това лято.
Явно сме преситени от едни и същи сюжети по познатата  схема богат-беден и рейтингите го показват.
Всички едва, едва се въртят около тройката.
Така че изборът при мене е красиви актьори и лятно настроение. 😀
Засега само Алп и донякъде Кубилай (той има даже по-дяволит поглед) отговарят на моите високи критерии. 😀 😀 😀
Кадир го предпочитам в по- сериозна роля или поне партньорка да му беше съдружничката на шефката (Дани, сори, искам да я харесам, но не ми се получава).
И ако можеше да разменят местата на Айча и Бенсу Сорал. 😀
Ама като не ме слушат, нека им е слаб сезонът. 😀
Сега ще хвърля едно око и на другия от снощи, той пък е под 3, ама съм любопитна.

# 187
Хубав ден с много усмивки Blush

# 188
Убав наш Ибо бе! Да се изкажа по темата първо, че пак ще изляза извън темата - Grinning

Установих, че най-големият злодей в летните сериали това лято ще са банките. В Островната приказка двамата главни ще трябва да намерят начин да изплатят кредити на банката, за да не загубят дома си и имот със сантиментална стойност. В Рецепта за любов нашето момиче има ресторант и трябва да търпи своеволията на нашето момче - талантлив главен готвач, защото трябва да изплаща кредити и ако ресторантът не успее, ще трябва да го затвори. И в Игри на късмета главният герой е наклеветен и банката му отказва кредит заради проблем с търговската репутация или някакъв подобен мотив. Така че обявявам злодей номер едно на сезона - банките. Да видим усърдие и хъс ще са достатъчни ли на всичките ни герои, за да се справят с най-безмилостния враг. Grinning

# 189
Дани, аз пък мисля, че показват как ако си в туристическия бизнес или имаш ресторант или запуснат хотел- да го вдигнеш на крака е като да щракнеш с пръсти...Защо всички сериали са в ресторант тази година? Няма ли други професии? Шивачки, тъкачки, миньори, учители, програмисти, електриджии...

# 190
Викаш, Вики, филмовата гилдия ще окуражава хотелско-ресторантьорската гилдия - едната не пострада, за разлика от другата. В живота няма да стане с щракване с пръст, за жалост! Sad

# 191
  • Бургас
Едни релаксират, а други като семейство Челиккол от парти на парти!  този път на много   скъп за Ибо човек - Бирдже! И пак го раздава  DJ Grinning

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 21:08 от Аniksi

# 192
ани .Flowers Hibiscus ми подсигурява разнообразие човека на жена си / много са лъчезарни на снимката /  ,нека се забавляват , а и той ""доработва"" Grinning като  Microphone  - явно му допада  ангажираността и  в тази сфера

# 193
Честит ден на бащата на Ибо  Sunglasses

# 194
Честит ден на бащата на Ибо  Sunglasses

💋 💋 😍😘😍😘

Не се сдържах. 😀

Общи условия

Активация на акаунт