Темата на ИБО🦅 ***Doğduğun Ev Kaderindir с Демет Йоздемир***Птичи полет/Кuş Uçuşu # 73

• 49 311
  • 761
  •   1
Отговори
# 195
честит да му е на ибича  хубавия празник

https://vk.com/feed?q=%23ibrahimcelikkol&section=search& … _-190430554_57422
от партито за  р.д . на б.а.

/ и фотограф е бил Blush/

# 196
Да се включа с клюкарска хроника Grinning : Знаменателно събитие - Ибо и Михре на РД на Бирдже. Този път спазиха протокола както трябва, защото по време на ЧБЛ, на РД на Ибо имаше доста издънки, главно от страна на Михре. Инфарктно време беше за всички фенове на Ибо, ултрасите както винаги искаха най-глупавото нещо - Ибо и Бирдже да имат връзка. Astonished Радвам се, че се върнахме отново в цивилизованите времена.

Вики, подхванах Kefaret/Изкупление и си правя направо маратон с него. Много ми хареса,
Скрит текст:
на трети епизод съм и се надявам все да е така и занапред. Започна да ме гризе едно съмнение, че Суде си е истинска дъщеря на баща си и той просто търси дом за нея, за да не е сама след смъртта му. В Зейнеп вижда перфектната майка.

Момичета, гледате ли летните? Аз си харесах "Любов, разум, отмъщение", "Рецепта за любов" и "Игра на късмета".

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 16:53 от Дданни

# 197
Радвам се, че ти е харесал, Дани. Обратите нататък са непрекъснати и на мен са ми много интересни. Далеч е от традиционните клишета. Всички са показани и като добри, и като лоши- като в онзи български филм- "на коя страница ще отвориш живота ми". Има и хумор- много си е хубав филма, но аз съм на място (30 серии след теб, когато завърши много драматично епизодът и ни карат да мислим, че един от най-симпатичните герои ритна камбаната. Дано не е вярно!) За летните- карам ги всичките наред, но още не мога да се определя.Като че ли всички са парад в хотелската кухня и още не ги различавам кой кой е. Пълна мешавица от един и същ сюжет са ми. Ама лятна работа- стават за запълване на времето или за фон докато правя нещо друго. Весел ден!

# 198
В арабския свят започват излъчването на втори сезон на ДЕК (не знам дали втори турски сезон, или имат някакво си тяхно броене на епизодите...). Става дума за следните държави: Алжир, Тунис, Мароко, Египет, Судан, Саудитска Арабия, Ирак и Ливан Animal Dromedary Camel Керванът си върви Kissing Face

----------------------------------

Да се допълня, че и в Индия сериалът вече е достъпен на платформата MXPlayer, дублиран на хинди, тамил и телугу Flushed

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 21:54 от super_katia

# 199
# 200
лили , мерси .много позитивен привет си  пратила за начало на лятото , така да е усмихнато:high_brightness: / и по-малко горещо -за мен /

релакс на върха

# 201
Момичета, може ли да гласувате за Ибо, има нужда от 20.000 гласа за да е на първо място, в момента е втори, линка за гласуване👇https://turkishtvpolls.com/the-best-actors-of-turkish-tv-series- … paign=shareaholic

# 202
гласувах за ибича , а за двойка махур и марашлъ / джелял/
ама май има право  само на едно гласуване за даден актьор или не съм разбрала

# 203
Индианското име на Ибо трябва да бъде "Чаровната усмивка"  Simple Smile ))))

Ибо е събрал 1,9 млн последователи Purple Heart

# 204
ха ха  лили как забавно  си го съчинила
ще му казваме мистър чар

# 205
Цитат
ще му казваме мистър чар

Супер! Sunglasses

# 206
  • на земята
Гласувах и аз рано рано хихихи.
Ами най си е хубав нашия принц и това си е.

# 207
аз като по нахална ,повторих гласуването / не знам дали има резултат от това / ,благодаря на ади ,че предостави класацията,  да дадем вота   за харизмата на м-ър чар , превъзходната му игра с която ни предизвиква възхитата , привързаността  ,обичта към героите му .

# 208
Ади, благодаря за линка! Момичета и аз се включих в гласуването макар и преди малко. Все още май е на второ място. Най-важното е че доста фенове на Ибо са се включили в гласуването. Демет също е на второ място в гласуването за най-добра актриса от турски сериал.

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 23:38 от yakut

# 209
добро утро

.....с вечерните занимания на ибича Nature Full Moon With Face

гласуването приключило ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт