Довечера ще пиша повече, че съм на работа, но не се стърпях

Благодаря, Катя за споделеното видео! Не знам защо са орязали толкова важни моменти от филма, както си бяха спестили и видеото с изпълнението на пиано на Зейнеп на партито у Нермин. Така само щяхме да си обясним пропастта между двата свята на главните герои. А тук ни дават важен отговор за вътрешната борба на Зейнеп да приеме реалността във връзката й с Мехди, такава каквато е. Тук също така се разбира по-ясно, че още в онзи момент Сакине изпитва, не само ревност, но освен това и уважение и благодарност към Нермин, за всичко, което е сторила за благото на Зейнеп. В разговора пък между Зейнеп и Емине се разбра кой за какво мечтае: едната малък дом, съобразен с бюджетът, с който разполага и свобода, а другата богат и охолен живот, тъй като никога не го имала. Това и д-р Гюлсерен го беше обяснила във видеото си за филма преди година, но в сериала не се разбра. Кой знае още колко моменти са ни спестили. Вчера видях, че админа е качил видео с Мехди и феновете коментират възмутени, че вместо каченото очаквали някаква орязана сцена в асансьор със Зейнеп и Баръш.
Не са излъчени и сцени на Емине и Фарук. Не знам дали е форма на цензура или режисьорско решение, вероятно няма и да разберем.

жалко , че не са я излъчили там, където ѝ беше мястото... 

Благодаря ви, момичета! Тази тема е пълна с изключително надарени дами! Радвам се, че ДЕК ни даде тези прекрасни моменти в обсъждане и вълнение.

, въпреки, че както сте забелязали, аз не съм много по коментарите.
Ще ми липсва сериала и споделянето в темата.