Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно - 29

• 104 950
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
  • тук, на мястото си

# 721
# 722
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 723
  • тук, на мястото си

# 724
# 725
Странно, но всички мъже, които са виждали летяща чиния са женени.

# 726
  • тук, на мястото си

# 727
Двама пенсионери си говорят,
- А бе, ти кое би избрал: - да имаш паркинсон или алцхаймер?
- Хмм.,. по-добре да разлееш малко ракия,
 отколкото да забравиш къде е бутилката ! Joy

# 728
Училище. Час по география, Иванчо е на кеф да се бъзика с учителя и да го провокира. Учителят пита:
- Иванчо, коя африканска държава можеш да ми кажеш?
- Заебибабве...
- Иванчо, не е Заебибабве, а Зимбабве. А какви африкански зверове има там?
- Ебирози...
- Не са ебирози, а носорози.  А какви дървета има там?
- Ебибаби...
- Тъпак, не са ебибаби, а бабоеби!!! /пауза/ Пфу, мамка ти, как ме прекара! Сядай. Ебеница!

# 729
На сватба питат попа:
- Дядо попе, какво ще пиеш-ракия или вино?
-И бира....

# 730
  • тук, на мястото си

# 731
# 732
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 733
Провежда се ежегодното състезание по борба с кучета. Горди собственици разхождат питомци от сой, закичени с медали от предишни турнири. Появява се и едно на нищо неприличащо, но голямо на ръст куче, Спас,  отнасяйки много подигравки. Даден е сигнал и борбата започва. Двете кучета застават едно срещу друго. И се чува:
   - Спасе, изяж го!
 Другото куче лежи победено. Така с второто, третото и накрая Спас е победител. Всички са много впечатлени, журналисти бързат с въпроси към собственика.
   - Разкажете ни повече за днешния победител, каква порода е, печелил ли е други състезания?
   - И аз не знам каква порода е. Донесох си го от Африка. Беше с една голяма грива и топка на опашката, ама не ми хареса и го подстригах, а топката на опашката- отрязах.

# 734
Две банди борци решили вече да не се стрелят, а културно да разрешат проблемите си в кучешки двубой - чието куче победи, той взема спорния район. И ето събират се те на уреченото място, едната банда води един питбул, жив анаболен змей, на ръст и тегло като кавказка овчарка. Очите му горят, лигите текат, зъбите стърчат..., абе страх да те хване само като го гледаш. А другите водят едно такова ниско, дълго, кривокрако, без козина... противниците им се скъсали от смях. Да де, ама като ги пуснали да се бият, ниското отворило една голяма уста и изяло другото. Тогава собствениците на изяденото взели да се вайкат:
- Лелеее, какво направихте, бе? 15 000 евро бяхме дали за този питбул...
- Ха, а ние да не сме дали по-малко за пластичната операция на крокодила?

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 16:23 от Черна станция

Общи условия

Активация на акаунт