Ох, ваксини, ох, кеф! За всички ще има, голям кеф! 217-та НЕМСКА тема

• 24 011
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Благодаря за идеите за трансфер.
Гейм, ще ми пратиш ли координатите и на вашия трансфер? С цена, ако може. 😊

Баща ми идваше, но нали го оперираха скоро, а и не чува и откачам с него... А аз не карам в Бг...🤪

# 541
  • Primum non nocere !
Гейм, може ли и на мен трансфера...
Последния път наех кола  от летището.  9 евро на ден. Какво му плащаш?

Преди години си направих есперимент ..
Сама, с автомобил за Пловдив. Но не по време на ваканциите.
Тръгнах в 8 сутрин и си казах,че към 20 ч. трябва да бъда вече в сръбски хотел и да пия вино.
Много приятно беше..Към 19 започна да вали и да  притъмнява , и започнах  да се оглеждам за хотели.
В 20 ч , бях в ресторанта , след душ , с червено вино. За 12 часа , без зор бях изминала 1200км.
Роден тираджия....Laughing

# 542
  • DE
Ние обичаме да пътуваме с колата. Деля пътя на две по 1000 Grin често спим в Загреб(харесваме го тоя град) почти не се усеща така пътуването. Има и време за душ, разходка из местните забележителности Grin

# 543
Много ми се ходи на концерт, ама много. Преди (на младини) с половинката ходехме на 3-4 дневни фестивали из Европата, от тези, на които по цял ден слушаш музика, спиш на палатка и пиеш бира. Grin Искахме да започнем да водим и детето като поотрасне. Е, то поотрасна, но дойде корона... шеѝсеневиди. RageRageRage

# 544
Мъжът ми наесен става на 50 и съм му подарила за годишнината билет за някакъв огромен метъл фест в началото на август. Дано се поотпуснат коронамерките и се състои, че друг толкова желан подарък няма да мога да измисля.

Днес съм последен ден в хоумофис преди двуседмична отпуска и от сутринта грам работа не съм пипнала - кафе, второ, бананови шейк, ютуб, бг мама....

# 545
къде е концерта? мм има 3 билета и всичките ги планираха за догодина. тъпото е , че си е взел все на легендарни групи и те са възрастни вече ...

# 546

Днес съм последен ден в хоумофис преди двуседмична отпуска и от сутринта грам работа не съм пипнала - кафе, второ, бананови шейк, ютуб, бг мама....

Аз даже пуснах кепенците. 😆

Отивам при турците за сафрид. Миналия петък купихме черноморски. 😍 Обикновено е средиземноморски,  който не е въобще толкова вкусен, макар че там му е родината.

# 547
  • München, Deutschland
Мама Ени, Синьо - опасявам се, че метъл концертите най-рано октомври или ноември ще започнат - всички фестивали за лятото за отказани, сега отказаха и Мидалидаре последно. Очаквах, че в Бг ще е по-свободно положението, но не. И то и като започнат, ще са пак на дистанция, с маски и с 1/4 от хората...

# 548
къде е концерта? мм има 3 билета и всичките ги планираха за догодина. тъпото е , че си е взел все на легендарни групи и те са възрастни вече ...

Аз съм му взела билет за Wacken Open Air 2021 - 29.07.2021.

# 549
  • München, Deutschland
Мама Ени, абсурд Вакен да се състои, за съжаление. Вероятно нещо онлайн ще направят и това ще е. Иначе знам, че още не е отказан официално, но по-добре мисли друг подарък...

# 550
Уф, като видях групите подскочих, но няма билети. Казвайте ги тези неща навреме. 😄
Защо да не се състои? Чак след два месеца е, а корона случаите вече са много малко.

# 551
много тъпо с тази корона.
аз още не мога да пусна кепеници, защото нещо не ми се получава. ама точно днес.

# 552
  • München, Deutschland
Е, то Вакен се изкупи за ден и нещо още като го пуснаха. От няколко години все е така.

# 553
Бях питала наскоро тук някой с опит с наемане на кола от летището в Сф..през Раянеър ми излизат стотици евро..какви са тия 9 евро на ден? Това е без пари..от къде, коя фирма?

# 554
#Reina наистина има много фирми , дават и евтини коли на терминала.
Аз съм взимала herz, sixt , europcar и пр. , но с договорка от германия и със специалното намаление на Луфтханза, т.е. полет и рентакар ... излизат по-евтино от ако ги взимаш на терминала и ги дават верднага. Можеш и от други места в София да ги вземеш. Но ако искаш още по-евтино си взимаш от българските рент и те може и по 9 на ден да са. не знам
Гледай какви са им застраховките. И ако можеш не давай КК.

Майка ми каза, че в БГ хотелите се регистрираш също само с негативен тест . Сега се опитват да го махнат за летния сезон.

Общи условия

Активация на акаунт