Аз бях 20 кг отгоре, сега съм 11+ и все още корема ми е сравнително голям. Не мога да си влезна в дрехите от преди. Чувствам се иначе много добре и лохиите почти са намалели, надявам се да мога да почна някакви упражнения скоро.
Има доста клипчета в ютюб с упражнения, ще пробвам няколко и ще си избера да следвам някой канал. Иначе имам диска на Светла Иванова за възстановяване след раждане с йога от предната бременност, ще почна може би първо с него.
Имам голямо чудене с това хранене. Аз дохранвам, но не знам дали не прехранвам бебка. Напоследък спи по 4 часа и отгоре дори и през деня. Вечер си прави 4/5 часова пауза. Това ме навежда на мисълта, че може би яде повече и затова така спи. Не съм се изцеждала скоро, последно успях да изцедя 20 мл от едната гърда. Малката суче не повече от 10 мин на гърда и после дохранвам с макс 60 мл, с изключение на вечер, когато й давам повече, защото имам чувството, че няма нищо в гърдите ми вечер, а и тя изглежда все още гладна. На 3 седмици е. Дохранващите мами, какви са вашите режими?