Имаме и много тежки и много спокойни дни. Установих, че тежките май са скокове в растежа. Определено след тях е много по-спокойна и прави нови неща. Вече си има предпочитани играчки и много се заглежда в тях. По 30-40 минути може да ги гледа, преди и 3-4 минути бяха много 😃. Много ни се радва и усмихва, като ѝ говорим.
Коликите май поотминаха, но сега пък я мъчи рефлукс. Повръща много и постоянно ѝ се връща като киселини и прави физиономии. Мисля, че и коремчето я боли от това. От днес започнах да давам Омнибиотик Панда, досега не съм давала пробиотик.
В тежките дни и аз изпадам в някакви състояния. Онзи ден ММ викна най-добрата ми приятелка на помощ, че не бях много на център 😃.
Във вторник бебка прави 2 месеца и ние ще слагаме ваксини. Ще сложа и ротавирусната. Още имам травма от гледката на брат ми, нямащ годинка, завързан за леглото със система в инфекциозно. Много тежко го карат малките деца.
И аз не гладя, всичко минава през сушилнята. За стерилизиране нямам много какво, като кърмя.
само се меря ама резултат няма
даже вече имам цикъл, ама явно хормоните още не са се наместили съвсем, преди много лесно свалях кг