Пердета - 10

• 65 034
  • 807
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Аз смених тънкото перде с римски щори от тънко перде ( + на двата канала плътни дълги завеси), за да не се покрива парното .... и след това спряхме да го ползваме Joy
Когато пускахме парното, вечер подвивах плътните над перваза

# 751
Здравейте! В търсене съм на красиви декоративни корнизи и разгледах къде ли не, но не намирам това, което ми трябва. Тази плоскост пред пердето според вас каква е?

# 752
Здравейте! В търсене съм на красиви декоративни корнизи и разгледах къде ли не, но не намирам това, което ми трябва. Тази плоскост пред пердето според вас каква е?

Тук има подобни:
https://ikor-bg.com/portfolio-types/profili-pervazi-frizove/

# 753
  • София

Тук има подобни:
https://ikor-bg.com/portfolio-types/profili-pervazi-frizove/

Виж и в Баухаус или Практикер

# 754
Това е правено, когато е правен таванът и е твърде вероятно да е преграда от гипс-картон. Виж го колко е дебело и как има шпакловка.
Като се уголеми снимката, се вижда добре.

# 755
Така е, с ГК е правена кутия. При нас на нея е лепнат и корниз за ЛЕД.

На мен ми излезе вчера едно видео, в което ползваха от белите первази за картини на Икеа, за да създадат този ефект. Монтираха ги наопаки за тавана и лепнаха вътре Лед лента.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 13:11 от drago_2008

# 756
Здравейте, искам да попитам някой скоро купувал ли е пердета от пазара в Димитровград, за да ме ориентира като цена ? Предстои ми покупка за цяло жилище и не знам къде ще е по-изгодно да отида- Димитровград или Одрин.

# 757
Здравейте! Купих готови пердета от Икеа, ще ги поставям на стара метална релса. Как обаче се оформя набора? Не виждам издърпващи конци в техния перделък и съм... в ступор.

# 758
Ми те май са на размери, затова няма.Или бъркам?

# 759
Икейските готови са по 1.50 ширина със зашити перделък. Уж трябва да стават за всякакви корнизи и релси, но не разбирам как се оформя самият набор.

# 760
  • София
Ми то на 1.50 колко да се наберат? Те съвсем ще се смалят.
И аз имам проблем с икейските пердета. Купих и сложих корниз с халки. В комплекта имаше и кукички, които обаче падат от перделъка и нещо ме изнервят.
Какви други варианти има?
Други кукички?
Щипки?

# 761
Не знам какви са кукичките, имам Икейски завеси и тънки пердета, но са на релсов корниз за тавана и нищо не пада.Вероятно може да се сложат други, но трябва да се съобразят с корниза.

# 762
# 763
  • софия
Икейските готови са по 1.50 ширина със зашити перделък. Уж трябва да стават за всякакви корнизи и релси, но не разбирам как се оформя самият набор.
Има куки, с които се оформя набирането и с тях пердето се закача.

# 764
Роки, освен да вземеш мостра и да търсиш по- читави.Гардениа имат голям избор на куки, макар че и техните се чупят.

Общи условия

Активация на акаунт