Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 1
Международно онлайн бизнес събитие специално за жени. Срещнете се с вдъхновяващи лидери от цял свят, които споделят опит и дават конкретни съвети за професионален рестарт, за преодоляване на кризата и за започване на собствен бизнес

Това може да бъде билетът ви към професионалния успех, за който винаги сте мечтали! Даваме ви възможност да спечелите безплатен достъп до международната бизнес конференция ReVive, която ще се проведе на 26 май с участието на успешни жени с предприемачески талант и дух, които заемат ръководни позиции в най-различни области.

Всички те ще споделят с виртуалната общност как в днешно време една жена може да изгради успеха си. Подходящо за дами на всякаква възраст и с всякакви интереси. Независимо дали сте в търсене на работа, имате нужда да направите завой в кариерата си, или търсите опорни точки за започване на свой бизнес, ReVive ще ви помогне да се ориентирате.В конференцията ReVive ще участват лектори като Хедър Монахан от Харвардския университет, говорител на TED, в топ 40 на жените говорители за 2020 г.; Джойс М. Дейвис, изпълнителен директор на Световния търговски съвет; Линда Гьотце, съосновател на EVP DFM Data Corp.; Стейси Павлова, създател и собственик на козметичния бранд SHIMANI Smart Skincare; Кейт Ким, управляващ директор на платформата за доставчици на корейски козметика K-Beauty Connect; Елиз Несторов, председател на Американо-българска търговска камара в САЩ, и други.

Билети за събитието могат да бъдат закупени тук.


Всички потребители на BG-Mamma могат да ползват 30% отстъпка от цената на билета с промокод bgmamma30 до 20.05.2021 г.


Как да участвате за спечелване на безплатен билет?

Споделете в дискусията кой е най-ценният професионален съвет, който сте получавали някога и който действително ви е помагал!

Очакваме вашите коментари до 19 май включително. 10 от печелившите коментари ще бъдат изтеглени на томболен принцип на 20 май и обявени в дискусията.

Моля, запознайте се с общите условия на активацията ТУК.

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 18:41 от Редактор (Петя)

# 1
 • Мнения: 1 524
Най-ценният съвет, който получих още преди много години и който ме е "държал" в моментите, в които съм имала сериозни работни предизвикателства, е, че няма невъзможни неща, просто от текущата призма може изглеждат така, но никога да не се отказвам да намирам различен подход към ситуацията, защото решение винаги има.

# 2
 • София
 • Мнения: 2 379
Най-ценния съвет, който получих, е да не спирам да уча и да се развивам. Така поддържам ума концентриран и не губя интерес към работата. А също откривам нови възможности. "Учене през целия живот".

# 3
 • Мнения: 466
Да не се притеснявам, че опитвайки нещо ново, мога да допусна и грешка, или да се проваля. Това е нормална част от пътя. Ако се случи, най-важното е да си направиш правилните изводи и да продължиш бързо напред!

# 4
 • Мнения: 1 112
Може би това, че всеки провал всъщност може да ни научи на много и трябва да действа като мотиватор. Simple Smile

# 5
 • Мнения: 9 760
Три неща:
1. Взимай решения. Няма лошо решение, единственото лошо решение е невзетото решение.
2. Бъди смела.
3. Няма грешки, има уроци. Разбереш ли урока за грешката, значи си напреднал в развитието си.

# 6
 • Мнения: 216
Най-ценният съвет, който получих е да не спирам да надграждам знанията си и това определено ми е помогнало много.

# 7
 • Мнения: 479
Най-ценният съвет за мен е да не чакам, за да осъществя една идея, когато ѝ дойде времето. Времето за нея никога няма да е идеално, винаги има риск.

# 8
 • Мнения: 111
Да вярвам в себе си и да не се отказвам от нищо, което искам да постигна.

# 9
 • Мнения: 3 674
Да не спирам да се развивам и да уча. Откакто се помня уча и придобивам нови знания. Това е най-ценното.

# 10
 • София
 • Мнения: 2 871
Страхотна възможност, с голяма надежда споделям мнение. Обичам да наблюдавам и да вземам по нещо за себе си от хората, с които работя. В този смисъл това не са директни съвети, но две важни неща 1. Отстоявай позицията и мнението си- мотивирано и смело и 2. Екипът, с който работиш е всичко. Сам ти си никой.

# 11
 • Мнения: 718
Най- ценният съвет за мен е че не трябва да ме е страх от провала, а да се уча от него. Опитвайки се да избегнеш провала се страхуваш от това рискуваш, да опитваш нови неща и това спира развитието ти.

# 12
 • Мнения: 106
За мен най-ценният съвет, който съм получавала досега, е да виждам всяка пречка или трудност като възможност за израстване, за поучаване и преодоляване на собствените ми граници. Най-големият ми стимул в момент на затруднение е мисълта, че все пак се боря с него и че някой ден ще мога да използвам опита си от тази пречка в моя полза.

# 13
 • Мнения: 1 783
Учене, вземане на поуки от неудачите и усъвършенстване, това е начина да се развиваш не само в работата, но и в отношенията с близките си. Бъди себе си, но и приемай чуждото мнение!

# 14
 • София
 • Мнения: 519
Всъщност, съветите са много.
1. Човек сам кове собственото си бъдеще, той трябва да е основната движеща сила, за да получи онова, за което мечтае.
2. Няма как човек да сбъдне желанията си (в професионален и личен план) ако не започне с малки стъпки да работи в желаната посока да се развива.
3. Предизвикателствата са времето в което човек може да постигне най-много - и като личностно развитие, и като знания и като професионален успех. Важното е да си повярва.
4. Човек трябва да поддържа професионалните си знания на такова ниво, че да бъде конкурентен в настоящия момент на пазара на труда. И понеже света се променя, трябва да е готов да се учи постоянно.
5. Може би този ми е най-любим: човек трябва да се научи да уважава себе си. Няма как да очакваш някой да те уважава, ако ти сам не вярваш в собствената си ценност, идеи и професионализъм.

Общи условия

Активация на акаунт