🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 5

• 42 842
  • 801
  •   1
Отговори
# 405
На запис е. Иначе са здраво обвързани с договори сигурно, следят им профилите и ако изтече инфо - бам... Което пък малко предполага уреден финал, особено за някои като мен - предубедени за тези реалитита.

# 406
Доста трудно ще е да изберат. Всички са на ниво
Ама Мария ще продължи заради българските продукти

# 407
  • София
Финала е на живо ли вмомента или запис? Ако е запис,не е изтекла информация за победителя явно,което е похвално.

Аз харесвам Мария и искам да спечели.Вярно е,че е от онези съученици,които все казват,че никога не четат за изпитванията,пък все изкарват шестици.Точно от типа на зубрачите ми е Мария,което ме и дразни в нея,но не мога да отрека,че прави интересни рецепти,няма стрес при нея или и да има,не й влияе в готвенето.Винаги е подготвена с някаква рецепта за всяка една ситуация и успява.Хладнокръвна,съсредоточена и подготвена.
Колко от участниците могат да се похвалят с това?
Вторият ми избор е Мартин.Има умения определено,но е по-скучен в сравнение с Мария.

Стилиян категорично не го понасям,с неприятната му физиономия и едно такова високомерие у него.Много пъти презентациите му бяха отблъскващи,ама на - избутаха го до финал.
На запис е!
Победителя се знае, но се налага да мълчи!

# 408
  • Пловдив
Сушен бут от изночнобалканска свиня........Десертът сигурно ще е от средногорски муфлон. Bowtie

# 409
  • София
Стилиян пак азиатско, явно иска да спечели гласа на Михалчев.

Иначе всички са му ударили яка подготовка.

# 410
  • Испания
Михалчев даде едно рамо на Мартин.

# 411
На Мария приятеля страшно ми прилича на Кайл Маклоклан.

# 412
На Мария трябваше субтитри да ѝ сложат. Нищо не ѝ разбирам 😒 ама така е, като говориш през зъби...

# 413
  • Бургас
Стилян яко заби пак в ориента...скука. Мария говори бързо, защото и мисълта й е бърза, а е и под напрежение. Харесвам и иновативността й тази вечер.

# 414
  • София
Стилиян к това приготвяне на месото пред журито рискува много. Димитър миналата година точно така се провали, защото в ресторанта не му се получи нещо, което беше решил да го приготвя пред журито.

# 415
  • Варна
Концепцията на Мария за основно засега най-много ми хареса. Мисля, че борбата ще е между нея и Мартин при десерта. Стилиян защо заби в това азиатско. При предястията ме разбиха, Мартин особено с идеята си за "Ориент Експрес", браво. Пък и потентно му се получи. 😆

# 416
  • София
Приятно е за гледане, с усмивка готвят.
По едно време очаквах да извадят Чисто-то да забършат плотовете. Grinning

На Мария приятеля страшно ми прилича на Кайл Маклоклан.

Точно това помислих и аз!!

# 417
Невероятен е Мартин с Ориент Експрес.

# 418
  • Sofia
Приятни изненади от Мартин, макар че основното изглеждаше прекалено класическо и стандартно.
Стилиян сбърка с това, че заби изцяло в Азия, поне на мен ми се струва риск това, макар че изглежда впечатляващо. Засега концепцията на Мария е най-добра, така ми изглежда.

# 419
  • Пловдив
Оф, как ги ядат тези сурови мръвки и патки. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт