🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 5

• 42 575
  • 801
  •   1
Отговори
# 90
За повече от 35 години в чужбина и с мъж чужденец на Силвена е простено да е позабравила българския! Мисля, че дори много добре си го говори жената!
Божана беше с кофти характер, който с времето май се е влошил още повече Simple Smile

# 91
Само на мен ли ми стана супер гнусно като Силвена буквално рови с ръце в ястията на участниците от последното предизвикателство (за да разглежда пластовете), а после чиниите бяха опитвани и от другите шефове?

Тя хубаво рови, но така и не видя на хитрушко Стилиян, че лука липсва сред пластовете. Пред нея замаза, че така артистично му е останал и е вън като декорация. Добре, че Михалчев го разкри като също му прерови пластовете. Wink

Заради Божана загледах Мастър шеф.

# 92
А дали наистина му липсваше Simple Smile Някак измислено ми се стори това с лука. Твърде малко беше лучената украса около кулебяката. А съм сигурна, че задушаваше доста в тигана!
Може и са не съм права, де. Знаете, че ги подозирам в сценарий и разиграване на театрални етюди всичките Wink

# 93
За повече от 35 години в чужбина и с мъж чужденец на Силвена е простено да е позабравила българския! Мисля, че дори много добре си го говори жената!
Божана беше с кофти характер, който с времето май се е влошил още повече Simple Smile

Където и да е човек, ако иска ще намери начин - роднини в България, приятели българи в новата държава, писане и четене и в крайна сметка ако научи децата си и с тях може да го говори.

# 94

Божана не само е с кофти характер, а и често е невъзпитана и се държи просташки. Участвала е в няколко риалити формата и не е трудно човек да го забележи.  Като поведение е по-зле и от Рут Колева.
Иначе си готви жената, спор няма.
Силвена не ме дразни. Говори безумно, така е.Но като цяло ми е симпатична. Стилна жена е, а и добронамерена.

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 20:02 от diziler

# 95
Стилът на Роу е тип папагала Ара! Липсват и само клетки на ушите. Joy
Скрит текст:

# 96
  • Испания

Където и да е човек, ако иска ще намери начин - роднини в България, приятели българи в новата държава, писане и четене и в крайна сметка ако научи децата си и с тях може да го говори.

Разбира се. Въпрос на възпитание, душевност и интелигентност.

Като се сетя Димитър Маринов какъв чист и правилен български говори! А и беше подал документи за българско гражданство на синовете си. Пък неговата жена е американка. Но разликата в нивото между него и Роу е от земята до небето.

Според мен не може да имаш каквито и да е претенции към другите, преди да си с високи изисквания към самия себе си.

# 97
За стилна, не знам. И за добронамерена също Simple Smile
Но се вписа добре при другите двама. Единият е сдържан и изтънчен, другият - чешит и шегаджия, тя е по емоциите, възторзите и възбуждането Joy
Забелязахте ли, че прическата на Цвети последния път беше същата като на Роу Simple Smile

# 98
другият - чешит и шегаджия

Другият гледа лошо... доста често

# 99
А дали наистина му липсваше Simple Smile Някак измислено ми се стори това с лука. Твърде малко беше лучената украса около кулебяката. А съм сигурна, че задушаваше доста в тигана!
Може и са не съм права, де. Знаете, че ги подозирам в сценарий и разиграване на театрални етюди всичките Wink

Че защо да лъже Михлчев? А и след като му каза, Стилиян някак гузно си призна. Лука за декорация беше доволно голямо количество, видя се още като си го реди в чинията преди да сложи Кулебяка.

# 100
Мен пък Токев и Михалчев супер много ме радват Simple Smile С кеф си ги гледам и слушам.

# 101
Мен пък Токев и Михалчев супер много ме радват Simple Smile С кеф си ги гледам и слушам.
И мен...бяха си страхотно трио с Виктор Ангелов, но Роу ми стои като кръпка.

# 102
Аз тогава не съм го гледала. Сега за първи път гледам шоуто дори. Роу ми се струва като да преиграва, може би за съспенс(както тя обича да вкарва чуждици в изреченията си) 😂

# 103
Аз тогава не съм го гледала. Сега за първи път гледам шоуто дори. Роу ми се струва като да преиграва, може би за съспенс(както тя обича да вкарва чуждици в изреченията си) 😂

А гледала ли си с Лео Бианки, когато Виктор напусна? Е тогава беше комедия Grinning

# 104

А гледала ли си с Лео Бианки, когато Виктор напусна? Е тогава беше комедия Grinning
Тоз пък ептен не ставаше...

Общи условия

Активация на акаунт