🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 5

• 42 922
  • 801
  •   1
Отговори
# 195
  • Sunshine state
Искам Теодор или Мартин да спечелят. Не харесвам Мария.

# 196
  • През девет планини в десета...
Много вкусен ми изглежда десерта. Иска ми се да пробвам да направя една сфера, без пояса. Някой от вас знае ли рецептата

# 197
  • София
Интересен епизод. Напълно заслужено Нела и Стилиян победиха, и визуално и на вкус казаха, че са им идентични чиниите, а дори имаха критика за вкуса на другата чиния, която също не беше някакъв шедьовър, че да я наречем трудна.
Този път не се спаси победителят от пурвата част на елиминациите, защото ако бяха двама на тях (Стилиян и Нела) нямаше как да има елиминации , което само показа, че няма нищо нагласено, т. е. сценарият беше така измислен за елиминацията, че да е ок независимо кой отбор загуби.
Десертът беше уникален и на мен много ми се дояде, заслужено Нела напусна, зящото все пак разликата във визията беше огромна, а в случая на този десерт това е изключително важно. То и тя знаеше, че напуска с този десерт и затова и се разплака.

# 198
  • София
Много я чакаме

# 199
  • София
Май искам Стилиян да спечели, не знам защо повечето не го харесват.

# 200
  • София-Младост
Защото го играел единак...те си казаха, все мълчи,все страни...

# 201
  • на село
И четиримата финалисти харесвам, който и да спечели,  за мен е добре.

Кога е финала, в сряда Ли?
Във вторник още един ли ще отпадне?

# 202
Не е задължително участниците да са подмолни за да свалят някой от балкона. Какво като Мария заслужавала да бъде там като има правила, според които могат да я свалят? Стилиян също заслужаваше да бъде там, но го сваляха, защото не си говорил с детската градина, което за мен доста по-лошо причина. За да успее човек в живота много често трябва да е приятелче на някого. И тук същата работа - не им бил приятел, свалят него без значение дали заслужава. Хем е печелил, хем е готвил на стрес тестове и се е справял. Мария е готвила много по-малко, не е била на един стрес тест и една елиминиция и единствено е готвила самостоятелно като е следвала стъпките в мастър класа. Първоначално бях за нея, но сега не съм сигурна.

# 203
Категорично на този етап съм за Мартин като победител на формата, дано не се подхлъзнат по полит коректността и да изберат Мария. Нея все с паста съм я запомнила, отделно, че има нещо в излъчването, което не ми допада.
Теодор ме дразни, злобен е, Стилян ми е твъъъърде дистанциран и отвеян, ако трябва да готви в екип.

# 204
  • София-Младост
Добре де, нали затова е на балкона...защото се е представила най-добре...къв' е зора да готви сто пъти...сготви веднъж, но за топ 3.
Нела нали готви сигурно на всеки стрес и чат пат на елиминация...и какво...

Типично по нашенски...ама тя само на балкона седи, кога е готвила...защо е трудно да се зарадваме, когато някой печели,не знам. Все почва да се дълбае, ама как, ама защо...

# 205
Ала-Бала, Стилиян освен, че е заслужавал да бъде на балкона, е и успявал да се измъкне от стрес тестове, на които са го поставяли защото не им бил харесвал. Така той се е доказал много повече пъти от колкото тя. Това беше и това, което казах в предишния коментар и не зная какво му било нашенското, като и добавих, че до сега съм била за нея. Виж това да не се постъпва честно, а спрямо това дали някой ни се харесва и това да се приема за нормално, няма да кажа, че е по нашенски, защото за съжаление на всякъде го има.

# 206
  • Пловдив
Естествено, че уменията се проверяват,  и преценяват, много по-добре, когато си изваден от зоната на комфорта. С Мария, това не се случваше. Тя си правеше заучените рецепти и до там. Представа нямам какво всъщност умее извън тези манджи. На финала, пак репетирани ястия......

# 207
  • София
Ще ме е яд ако някой от който наистина заслужава се спъне е маааалко камъче нещо от рода на по гъст сос примерно или не добре изглеждаща чиния.....
Накрая Мартин ме изкефи като започна д атанцув Ана 10,9,8..... 😂

# 208
  • София
Е това, че е единак, не значи, че не трябва да му се признават уменията и идеите. Точно го сваляха от балкона по симпатии. А за мен той има най-много и разнообразни идеи. Теодор и Мартин са след него, в този ред. Мария май не искам да печели.

# 209
  • София
Стилиян е неприятен тип, студен, и злато да готви, не бих яла нищо от него.Не е важно само да можеш да готвиш,а и да влагаш любов и душа в готвенето. Тео е нервак и притеснителен, но ако е спокоен и има време, ще готви добре. Мария иска да живее сред природата, остава Мартин, несъвършен, с откачени идеи, но веселяк и шегаджия, готви с удоволствие. Аз съм за Мартин.

Общи условия

Активация на акаунт