🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 5

• 42 846
  • 801
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Ами, ако наистина имаш наблюдения,ще признаеш, че извън Балканите е най-много лицемерието.

# 511

Aз бях твърдо ЗА Мартин. Жалко, че остана втори Sad

# 512
Изгледах всички епизоди и намирам този сезон за не особено силен, затова нямах фаворит. Мария ми хареса, че е борбена, но нито едно от ястията и, показани в инстаграм профила и, не ме вдъхнови. Ястията от предаването не ги помня в детайли, затова потърсих нещо интересно в инстаграм. Не ми харесват и снимките и с ...хм, не знам как да го кажа ...леко еротично намекване, но това си е само мое мнение и всеки си има фенове, което аз уважавам. Не ми харесват не заради на моменти не добре обмислената разголеност, а защото не ги намирам за естетически издържани. Добре организирана беше през цялото време, което прави наистина впечатление, но предаването следях главно заради състезателния елемент, а не заради това, че видях особена креативност в участниците.
Според мен Мартин израстна по време на предаването, а Стилян ми беше интересен като поведение спрямо другите.

# 513
Е, все сме гледали чужди формати Simple Smile И кулинарни, и тип сървайвър. Там на каквото съм се нагледала, при нас никога не го е имало.
Да, мрънкалници сме, мнителни сме, завиждаме, но точно затова лицемери не сме. Нарочно и тайно правене на гадни и подли номера за препъване на конкурентите, не видях.
И си помагаха в рецептите, и с продукти си услужваха, Мартин отваряша тенджерите на разни застреляни моми, отишли в Мастършеф, без знаят как се работи с уредите, и Вики четеше упътването за брашното ли/ориза ли, когато всички стояха пред щанда и умуваха кой вид да вземат...

# 514
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
В много страни съм живяла и за лицемерието мога да твърдя,че по-големи лицемери и фалшиво любезни хора от американците не познавам.
Честита победа на Мария.Заслужи си я.
Мартин също беше достоен дуелист.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 20:14 от Adoralova

# 515
Ами, ако наистина имаш наблюдения,ще признаеш, че извън Балканите е най-много лицемерието.
Говорех за мрънкането българското, че няма аналог и е изострено, за лицемерието се съгласявам. И именно защото тук сме ,, Право куме во очи'' много често, дори без да мислим, клоня към това, че форматът все пак създаде и истински взаимотношения.

# 516
  • Варна
Говорех за мрънкането българското, че няма аналог и е изострено, за лицемерието се съгласявам. И именно защото тук сме ,, Право куме во очи'' много често, дори без да мислим, клоня към това, че форматът все пак създаде и истински взаимотношения.

Аз явно го виждам по друг начин.
Няма да споря, мнения много и различни. Стискам ръцете.

# 517
,,Примирие'' и от мен Simple Smile Радвам се, че има различни мнения, защото това показва различни сблъсквания с действителността и факт,че универсална истина няма.
Между другото се чудех, тъй като някои от продуктите бяха по -специфични, дали предварително не са дали заявка какво ще им е необходимо за финала, за да бъде набавено, как се прави? За пръв път следя шоуто в пълната последователност и ми стана интересно.

# 518
  • Варна
Разбира се.  Готвят цял ден, особено на финала всичко е тренирано и отрепетирано.
Титлата Мастър Шеф носи и други дивиденти, освен 100 000 лв.
Един такъв искаше 1000 лв на ден, за да подскаже рецепта за бургер без необходимите дневни разходи.

# 519
  • София

MasterChef - Епизод 28, Сезон 7 (26.05.2021)

# 520
  • Мюнхен
Този финал спаси целия сезон. Много съм доволна. Поизпотиха Мария доволно, така че си извоюва победата напълно. Нямаше изненади като предните години. (кхъ-кхъ, Ивайло и Радка).

Мартин е талантлив и е абсолютна душичка. Много усмихнат, весел човек, допада ми. Готви страхотно и много ме впечатли това, че е "цар на сосовете", както каза шеф Михалчев. Балансирането на вкусовете там е....зор, меко казано.

Стилиян си е...ами Стилиян. Неприятен ми беше от самото начало, ама не мисля, че ми е повлияло много това относно готварските му умения, доста колебливо представяне през целия сезон. Респект, че остана спокоен през всичките елиминации обаче.

Мария беше най-стабилна. Не е мой тип като човек, не обичам толкова "спиритуално" изразяване, предпочитам простичко и директно. Въобще не ми пречи, че говори много или че е натегната, аз съм същата и напълно разбирам, то не може да си като камък, когато си под стрес и правиш нещо, което ти е страст. Обаче въобще не ме кефи постоянното повтаряне на "аз това съм го готвила само веднъж". 'Айде бе...толкова съсредоточена и амбициозна личност да не се подготви до степен перфекционизъм? Никакъв шанс.

Заслужена победа на Мария. С кеф бих яла и неща на Мартин, той очевидно иска да се развива в кулинарията, така че ако отвори нещо, се нареждам първа на опашката да хапвам. В този ред на мисли, искрено завиждам на шефовете, мисля, че е крайно време да ме вербуват за четвърти член, олицетворяващ претенциозен клиент. Ще си отям на гурме. Innocent Sweat Smile

# 521
  • Sunshine state
Не ми върви с победители на МШ на мен, само Станислав и Божана донякъде харесвам. Останалите са ми .. 😆 Хеле пък Радка, Севда и Мария.

# 522
Нещо симпатично - във финалните надписи имената на целия екип бяха изписани с Chef и фамилия (продуценти, режисьори, оператори, два тона монтажисти (естествено!), стилисти, гримьори и т.н.).

# 523
  • София
Нещо симпатично - във финалните надписи имената на целия екип бяха изписани с Chef и фамилия (продуценти, режисьори, оператори, два тона монтажисти (естествено!), стилисти, гримьори и т.н.).

# 524
Много се радвам, че Мария спечели. Беше ми фаворит през цялото предаване без да знам нищо за нея.
Днес някой сподели ИГ профила й. Благодаря! От "моите хора" е, супер!
Пп: и да има значение от къде са прасетата, пилетата, гъбите, доматите, патладжаните и т.н. Огромно значение.

Общи условия

Активация на акаунт